Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Lujdzsi, a terv jó, de az íj a főnökömé volt, szóval nem hiszem, hogy felajánlja, bár opeles ő is <_<

Jövőbeli tervekről pedig remélem hamarosan majd beszámolhatok, azt hiszem pozitív a csillagok állása :rolleyes:

Elküldve
Azon viszont én tudok segíteni, mert hamarosan ha az A... is úgy akarja akkor meglátogatom őket egy kis borkóstolás erejéig. Aki akar csatlakozhat :rolleyes:

A borozós kocsikázós témában benne vagyok én is! <_<

Elküldve

Hát, pedig a K.O.M.A.-hoz a fórumozásom kezdetén több közöm volt, mint Debrecenhez. <_< Kecskemétre két évig jártam fősulira, Debrecenben viszont csak fél évet dolgoztam. :rolleyes: Ráadásul mindkét város ugyanolyan messze van itthonról, Fehérvárhoz pedig Kecskemét van közelebb. Nem is értem, mit keresek én itt. ;)

Elküldve

Egy Camaroról kaptam le, és paintben odapöttyentettem. Gondoltam, ha megépítjük, akkor tudja már mindenki, hogy kié. <_< De az tuti, hogy igaziból nem csinálnám meg. Báár, az Astra 'S' betűjével jól mutatna. :rolleyes:

De az szinte biztos, hogy a 3.0-ra odabiggyesztek egy S.M.C. felíratot (Super Muscle Car)

Elküldve

Régi álmom egy kompresszor. Ha megpihenek autóépítésügyileg, akkor tuti összespórolok egyre. Úgy már azért szerintem 300 paci simán meglenne. (persze ahhoz már több okosság kellene előtte)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.