mackosajt Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 nem is hirtelen jött... vagy fél órája dörög... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 hát erre volt egy pici felhő,pár csepp eső,aztán hirtelen.... mostmár dörög meg néha villámlik is Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2007 Lujdzsi, a terv jó, de az íj a főnökömé volt, szóval nem hiszem, hogy felajánlja, bár opeles ő is <_< Jövőbeli tervekről pedig remélem hamarosan majd beszámolhatok, azt hiszem pozitív a csillagok állása :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Azon viszont én tudok segíteni, mert hamarosan ha az A... is úgy akarja akkor meglátogatom őket egy kis borkóstolás erejéig. Aki akar csatlakozhat :rolleyes: A borozós kocsikázós témában benne vagyok én is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 természetesen a kettőt különválasztva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Áááá, úgy nem buli! :rolleyes: Én már csak tudom! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 én inkább nem szeretném megtudni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Ja, egyébként a héten be lett itthon kötve újra a net. Mostmár nem kell a szomszédba menni komázni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 ha KOMAznál,szerintem többen mérgesek lennénk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hát, pedig a K.O.M.A.-hoz a fórumozásom kezdetén több közöm volt, mint Debrecenhez. <_< Kecskemétre két évig jártam fősulira, Debrecenben viszont csak fél évet dolgoztam. :rolleyes: Ráadásul mindkét város ugyanolyan messze van itthonról, Fehérvárhoz pedig Kecskemét van közelebb. Nem is értem, mit keresek én itt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 szerintem nem keresel,hanem már megtaláltad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Biztos megtaláltam, de azt se tudom, mit kerestem... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 :rolleyes: talán az új 3 forintost? ;) ja azt már nem is említem,hogy ma autót mostam... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Gondoltam. Dörög... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 több,már kicsit el is ázott.de már bemenekítettem a garázsba :rolleyes: csak olyan szar érzés,hogy nem tudom tisztán tartani <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Nem, itt dörög. Tőletek jön, te vagy a felelős! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 jahh értem :D tudom,sok van a rovásomon :rolleyes: <_< ;) már megszokom lassan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Á, ugyan, semmi sincs a rovásodon, egyszerűen csak te vagy a bűnbakom. :rolleyes: Amúgy ehhez mit szólsz? <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 lehet az a baj,hogy nem csak a te bűnbakod <_< :D :rolleyes: kép meg.....háááááttttttttttt én kihagynám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Egy Camaroról kaptam le, és paintben odapöttyentettem. Gondoltam, ha megépítjük, akkor tudja már mindenki, hogy kié. <_< De az tuti, hogy igaziból nem csinálnám meg. Báár, az Astra 'S' betűjével jól mutatna. :rolleyes: De az szinte biztos, hogy a 3.0-ra odabiggyesztek egy S.M.C. felíratot (Super Muscle Car) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 mindkettő bátor lenne. SMC-hez kicsit több paci keeeee :rolleyes: van SMC routerem,akkor az most naaagyonn jó? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Régi álmom egy kompresszor. Ha megpihenek autóépítésügyileg, akkor tuti összespórolok egyre. Úgy már azért szerintem 300 paci simán meglenne. (persze ahhoz már több okosság kellene előtte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 300 ló nem kevés,de SMC-től a szememben még messze van :rolleyes: de ablaktörlő-motornak már éppen jó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hát igen, ott 500 ló az alap. Annyi meg azért nem lesz. A sorhat háromezer nem vényóc hétezer. Node már csak egy lottó ötös kell, és lesz olyan is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 vagy olcsón valami nagy behemót <_< amilyen nyitott szemekkel jársz,biztos találsz valamit 300. autónak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts