adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 magyarul a hajtókar,dugattyú,stb egyezik a 180 és a 230 lovas változatban??? ennyire túl lenne méretezve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Mit vársz tőle? Opel! Minden túl van méretezve! (Kivéve az 1.2 hátsóhídja :rolleyes:) Amúgy a Manta fényezéséhez mit szólsz? Olyan lesz a 2.2. A 3.0 kinézetéről még fingom sincs, arról csak annyi biztos, hogy fekete lesz. <_< Eltűnt Roli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 kicsit bmw e30 az eleje,a téglalap rácsozás vagy nemtommi se nagyon mantára illő :rolleyes: a visszapillantó nekem kifejezetten nem tetszik,meg vmi más felnit raknék alá. a fényezés viszont cooolllllll Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 A tükör eredeti Manta csepptükör, úgyhogy az marad, első/hátsó lökös nem ilyen lesz, a lámpával ráhibáztál, mert a lámpatestek E30-ba, de LADA 1500-ba is ugyanazok. De akkor a fényezés tetszik, ez a lényeg. Azért lesz ilyen, mert a 3.0 fekete lesz, és így a 2.2 forgalmijába feketét lehet írni, de mégse teljesen az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 sajna én ha a régi autókat nézem,még mindig a golf 2 gti az elit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Á, ugyan! :rolleyes: Mondjuk azért azok is jó vasak, de nem kupék. Amúgy első lökösökből van választék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 na vazze <_< nincs több kérdésem :rolleyes: na tipegek lassan dolgomra,jó hétvégét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Akkor én meg totyogok. :rolleyes: Csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 jelentem az ótószerelés máról kész, kocsi le is lett mosva. Jöhet az eső. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Üdvözletem keletiek (és nem keletiek)! Azt kérdezném én tőletek átfogóan,hogy nemtudjátok-é teljesen véletlenűl,hogy lehetne D Kadett FEHÉR indexhez hozzájutni OLCSÓN? :rolleyes: Nehogy aztmondjátok,hogy menjek németbe,mert az már nem tartozik az "olcsó" kategóriába <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 pedig ettől jobb ötletem nekem pl. nincs. Vagy talán a kecskeméti brigáddal kéne esetleg erről a németes dologról beszélned, mert pl. nekem is ők segítettek pár dologban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 A kecsói K.O.M.A-val érdemes felvenni a kapcsolatot, mert nekik van Németországban tagjuk (Kacsero, övé volt a fekete C Corsa, érdekes hátsó lámpával), és szokott nekik rendelésre alkatrészt hozni. Kecskemétről meg már érdekes úton bár, de eljuthat hozzád. Pl. Öcsém Kecskeméten él, ő elhozza Túrkevére, én elviszem Debrecenbe, onnan meg... Na itt vagyok bajban, szerencsi kapcsolatunk már nem nagyon van, aki sűrűn megfordulna Debrecenben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2007 Azon viszont én tudok segíteni, mert hamarosan ha az A... is úgy akarja akkor meglátogatom őket egy kis borkóstolás erejéig. Aki akar csatlakozhat :rolleyes: Tegnap csapatépítésen voltam a kollegákkal nagyon jól sikerült <_< Tequlia rlz Íjászkodtam, úgy fáj a karom, de nagyon tetszik, ha lesz valaha még lehetőségem rá, mindenképpen kipróbálom. Ja!HOBi szépen alakul, minden rendben lesz vmi, állítólag szebb lesz mint új korában ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Disznótor bizonytalan időre elnapolva. Szülinapomra gondoltam az akciót, de hamarosan indul az aratás, úgyhogy apu tuti nem lesz itthon, és egyelőre úgy néz ki, hogy én is megyek traktorosnak nagybátyámékhoz. (kivéve júli. 14-15, mert akkor Veterántali) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Sziasztok! Sanyi az a kocsi tényleg tiszta amerika.A manta viszont /ha valóban olyan lesz/ akkor besz..ás nekem is kell egy ilyen.Csak ahhoz előbb el kellene válnom...szerintem :rolleyes: Nyuszi! Az íjjászkodás erő sport tehát minden elismerésem a tied.Juteszembe ha esetlegességességiből meglenne az ijjász klub vezetőjének a száma akkot jövőre a talin egy nagyon exkúziv program lehetne.Mondjuk szuzuki vagy wv dísztárcsára lőni? Roli! Köszi a rugúkat megérkeztek.Akkor most ezeket 1 az 1-ben tehetem alája vagy kell faragni belőlük? És köszönöm a postásoknak is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Gyerekek! Fantasztikus dolog történt velem.Visszamentem az időben na nem olyan tulsokat éppen csak 2005.11.18-ig.Hogy miért pont eddig?Hmmm...Látni akartam hogy mit álmodott egy aranyos kis Debreceni lány és hogy ezt az álmát miként váltotta valóra Hát inkább bemásolom.A piros rész a lényeg!!! nyuszifül Értékelés: 5 Profil megtekintése Barátokhoz felvétel Üzenet küldés Felhasználó témái Felhasználó hozzászólásai hozzászólás 2005-11-18 - 16:55 Létrehozva: #5 A karakán... Csoport kép Csoport: MOTE klubtag Hozzászólások: 6,263 Fórumozik: 2005-03-30 Innen: Debrecen Azonosító: 1,057 QUOTE(Hagalex @ 2005. 11. 18, 04:44 PM) * Váááoooooooo!! Hogy oda ne rohangájak má'!!!! Nyugtassatok meg, hogy ez a topik nem véletlen! laugh.gif tongue.gif Jól van fődim! Csak így tovább! HA eccer hazajutok összehozunk egy rendkívűli régiógyűlést!! laugh.gif laugh.gif Oké, mondjuk egy nagy országos opeltali keretein belül wink.gif -------------------- Véletlenek nincsenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Sanyi az a kocsi tényleg tiszta amerika. A manta viszont /ha valóban olyan lesz/ akkor besz..ás nekem is kell egy ilyen. Csak ahhoz előbb el kellene válnom...szerintem :rolleyes: Ugyi hogy menő a Senator? ;) A Manta fényezésében pedig már tényleg biztos vagyok. A lökhárítók még kérdésesek, de minden más stimt. ...akkor jövőre a talin egy nagyon exkúziv program lehetne. Mondjuk szuzuki vagy wv dísztárcsára lőni? Ez nagy ötlet! :D Főleg a dísztárcsa része. :P És köszönöm a postásoknak is. <_< A postások nevében: nincs mit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 estét! jelentem késza háztető.széépppp.viszont a törmeléktakarítás nem valami kellemes...remélem a szögek nem szúrtak meg annyira,hogy tetanuszért kell szaladjak holnap :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 SzaboT, hogy állsz csajügyileg jelenleg? Találtam neked valakit! :rolleyes: B Corsa-ja van. Az Isten is neked teremtette! <_< De tényleg... Nagyon eltűntek a B Corsa-sok. Nem vagy magányos néha napján? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Ez a disztárcsa ijászkodás kemény,mint a kádszéle:)benevezek:D Aztán talira menett beszerezzük a szükséges dolgokat:) Nyuszi: Örülök,hogy alakul a kocsi,mert még őt nem láttam;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 dísztárcsalövöldözés jó poén,de én nem süllyednék VW meg japánautós szintre :rolleyes: most leginkább az ágyam szintjére süllyedek,jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Egy picit nem figyelek oda (brigádbuli rulez, sofőrködés sux) és már összeírkáltok itt egy csomót. Csak így tovább! :P Azon viszont én tudok segíteni, mert hamarosan ha az A... is úgy akarja akkor meglátogatom őket egy kis borkóstolás erejéig. Aki akar csatlakozhat <_< Egy jelentkeződ már tuti van! :lol: :D Nyuszi! Az íjjászkodás erő sport tehát minden elismerésem a tied.Juteszembe ha esetlegességességiből meglenne az ijjász klub vezetőjének a száma akkot jövőre a talin egy nagyon exkúziv program lehetne.Mondjuk szuzuki vagy wv dísztárcsára lőni? Van pár íjjászklubbos ismerősöm. Igaz, Polgáriak, de szerintem jönnének. Ha lehet, akkor inkább maradjunk a dísztárcsánál. Jó, lehet Suzi dísztárcsa. De ne a Sanyié! ;) SzaboT, hogy állsz csajügyileg jelenleg? Találtam neked valakit! :lol: B Corsa-ja van. Az Isten is neked teremtette! :omg: De tényleg... Nagyon eltűntek a B Corsa-sok. Nem vagy magányos néha napján? És még az avatarja is grafikai Corsa!!! Imádom a csajt, akárki legyen! Személyügyileg nem vagyok magányos, de autóügyileg igen. Ezért is vadászok pár Corsa-ra itt a környéken. Hátha beállnak. Ha nem menne, akkor szólok nyuszinak. Kellene már indítani egy Corsa szekciót. A weblapra már volna is jelöltem. :rolleyes: Na jó, épp befejeztem a 300 pörkölését (DivX-ből, de nagyon jó minőség), úgyhogy 5 óra alvás után (hajnal 1-kor még a bulizókat szállítottam haza, 2-kor megismerkedtem egy 10 dolláros fél decijével) bevetem magam a TV elé. Aki szeretne copy-t belőle, az jelezze. 16 óra magasságában indulok Db-be. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Ad.Tomi azt én megértem hogy nem süllyedsz wv és japánautós szintre viszont azt beláthatod,hogy mégsem lőhetünk opel tárcsákra!? Különbenis nem útálat vezérelne minket hanem a tisztelet mert hisz egy opel találkozóra beengednénk a konkurens márkák logóját.Mi ez ha nem tisztelet?Ugyanakkor ezekből a dísztárcsákból annyi van mint a szemét vagyis baromi könnyű beszerezni.Talán akad olyan bontós aki fizetz ha elhozzuk tőle. <_< Persze az egész egy poén akart lenni,én sem gondoltam,hogy ennyire le kéne nézni a "többieket".Lőhetünk lufira is .Tudok mis párat amin frankó kis szuzu emblémák vannak Na tessék már megint ....hiába no ezt már sosem növöm ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 SzaboT, hogy állsz csajügyileg jelenleg? Találtam neked valakit! :rolleyes: B Corsa-ja van. Az Isten is neked teremtette! <_< De tényleg... Nagyon eltűntek a B Corsa-sok. Nem vagy magányos néha napján? És a leányzó nagyon csinos is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 de durva esőt jött hirtelen :rolleyes: a garázs-bejárati ajtó kb 5 méterén oly án eláztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts