adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 nem kicsit <_< amikor egy hátsókerekes őrült,nevezzük most Sörös Sanyinak :rolleyes: rádszól,hogy ugyan mostmár nyugodj meg... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 nem kicsit ;) amikor egy hátsókerekes őrült,nevezzük most Sörös Sanyinak :rolleyes: rádszól,hogy ugyan mostmár nyugodj meg... :D :P Én nem ismerek ilyen nevűt. Én csak a Batmant ismerem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Én nem ismerek ilyen nevűt. Én csak a Batmant ismerem! :rolleyes: én viszont olyan kiváltságos helyzetben vagyok,hogy a méltán híres Batmobilt is láttam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Mit kapunk mi ezért! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 egy-egy kiscsoki megfelel? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 egy-egy kiscsoki megfelel? :rolleyes: Meg! <_< Hohó, már csak 100 oldal! Ugye emlékeztek még az ajánlatomra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 egy-egy kiscsoki megfelel? :rolleyes: apád azér csak többet érdemel,fiam ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Meg! :rolleyes: Hohó, már csak 100 oldal! Ugye emlékeztek még az ajánlatomra? aham,2 havi étkezés,ill 15 tálca sör térítése. tetszik az ajánlat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Na mostmár tényleg kimoderállak titeket!!! :omg: :rolleyes: Amúgy én olyat nem mondtam, hogy mostmár nyugodjon le. Legalábbis nem emlékszem rá, akárcsak az ébresztőre. <_< UI: De szar lehet annak, akinek van féltengelycsuklója! ;) Érdekes módon nállam ez az alkatrész sose romlik el. :D (Ezért szakad szét a diffi... :P :lol: :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Meg! <_< Hohó, már csak 100 oldal! Ugye emlékeztek még az ajánlatomra? persze! Jelzem, a sonkásat szeretem extra sajttal! apád azér csak többet érdemel,fiam ;) :rolleyes: ő nem szereti a csokit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Úgy látom trükköznöm kell, hogy enyém legyen az a bizonyos hsz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 no én most elhúztam, mert generátorba kell vegyek ezt azt, mivel rakoncátlankodik, és még van töltésem, csak picit sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Sok? Az para. De a kevés is érdekes. Egyszer a Trabimban még Túrkevén észrevettem, hogy haloványan bár, de világít a töltés visszajelző. Semmi gond, elmegy az Gödöllőig így is, gondoltam. Hááát, cifra volt a vége, de odaért. ;) Péterinél már halványodott a lámpa fénye, aztán sorra mindenről lemondtam. Isaszegnél már a fékre se léptem, mert ugye a féklámpa az 2*21W, és spórloni kell, tehát mindenhol kézifék, és közben pörgettem a motort, mert úgy még volt valamennyi töltés. :rolleyes: Aztán valahogy begördültem, de utánna már semmit sem mozdított az önindítón, még a behúzótekercset se bírta megmozdítani. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 No, előlettek vívva a Senator képei. Aki kíváncsi rá, itt meglesheti. UI.: Aki nem tudná elolvasni, annak megsúgom, hogy a nagy dzsuva alatt a szelepdeknin az áll, hogy 3.0 injection. :rolleyes: Amúgymeg a 2.2 megjelenése nagyjából (és most már szinte biztos, hogy egészében) ilyen lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 aggyá jelszót :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Hmmm elb*-tam??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 no,meg tudtam nézni... esküszöm,én rendbehoznám a Senit...gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Én mondtam, hogy nagyon szép! De per pillanat anyagilag inkább a két Mantát, a C Rekordot, meg a motoromat támogatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 az orra a korának megfelelő "menjazutambólénittkirályvagyok" érzést élteti bennem,a hátsó sötét lámpa pedig a gti-gsi változatokat idézi.csak erre ránézve biztos lennék benne,hogy van kraft :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 És tényleg van. Bár kevés, papíron 180 LE. És már hiányzik is a ménesből pár paci. Nem baj, lesz az még 230. :rolleyes: Csak nem ebben az autóban. Amúgy énnekem az az egybelámpa tetszik nagyon hátul. Eszméletlen amerika! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Na ki van itt? Helló Roli! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 És tényleg van. Bár kevés, papíron 180 LE. És már hiányzik is a ménesből pár paci. Nem baj, lesz az még 230. :rolleyes: Csak nem ebben az autóban. Amúgy énnekem az az egybelámpa tetszik nagyon hátul. Eszméletlen amerika! <_< 180 ló anno nem volt azért semmi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Most se semmi, de ha egyszer lehet több... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 hangját nem vetted fel véletlenül? és a 230 lovazást fogja bírni? vagy leszarod,mint a 2.2őt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Erről Roli mester többet tudna mondani, de szegénynek sokat kell olvasni. :rolleyes: De úgy tudom Rolitól, hogy a blokk maga ugyanaz, csak a hengerfej, meg az injektor más. A hangja amúgy elég jó, de a lassan leeső, és ingadozó alapjárat miatt kicsit zavaró. Node valamiért olcsónak kellett lennie. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts