Korzika Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 A szülői A Corsa is elkészült végre a főtengelyköszörülés és csapágycsere után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 A szülői A Corsa is elkészült végre a főtengelyköszörülés és csapágycsere után! Miért is kellett mindez? ;) Szép jó reggelt! Ma végre én is P(h)Ü-zök. Kaptam egy szatyor cseresznyét. <_< A gond az, hogy reggelire kakaót ittam és nem merem halmozni az élvezeteket. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 akkor olyasmi hatást vált ki,mint olajcserekor a motoröblítés <_< ;) :D vagy hogy úgy mondjam,bátraké a cseresznye :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 akkor olyasmi hatást vált ki,mint olajcserekor a motoröblítés <_< ;) :D vagy hogy úgy mondjam,bátraké a cseresznye :rolleyes: Épp ezt a 100m-es síkfutás első helyezését szeretném elkerülni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 menj kocsival :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 menj kocsival :rolleyes: Az rosszabb, mert ott meg kell állni, kikötni magam, kiszállni, alkalmas helyet keresni (bár szerintem a végére már mindenhol alkalmas lenne, csak ne a nadrágom vagy a bokám legyen az <_< ). Amúgy jók a témák mostanában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 miről szeretnél beszélgetni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 miről szeretnél beszélgetni? :rolleyes: Képzeld, a múltkor akkorát hánytam! <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 :rolleyes: hhúú de izgiiiiiiiiiiiiiiii,meséljjjjj <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Amúgy jók a témák mostanában. <_< Hát, végbélszél, és gyorsrotty már volt... Esetleg szorulás? ;) Képzeld, a múltkor akkorát hánytam! :D :P :lol: Hú, ez sokkal jobb! :lol: Mesélj! :rolleyes: Mi volt benne? Kolbász? Tészta? Borsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Hát, végbélszél, és gyorsrotty már volt... Esetleg szorulás? :D Hú, ez sokkal jobb! :P Mesélj! ;) Mi volt benne? Kolbász? Tészta? Borsó? Nem tudom, mert összeszorítottam a fogam, hogy a sűrűje bent maradjon. <_< :rolleyes: Na jó, váltsunk témát. Endlos kedvéért kezdjünk a műtétekbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 mutattam már itt ezt a sebet? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Én meg a múltkor a tévében láttam egy műtétet. Hogy ott mennyi vér volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 olyan szép bordó volt,mint a csereszne? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nagyüzemi pacallal dolgoztatok már? A konzervgyárban csíkoztam. Azt mondták, hogy van bukéja. ;) De látványra, és tapintásra is elég érdekes. Volt olyan, ami teljesen szürke volt. De én csak toltam bele a gépbe, és nem foglalkoztam a szagokkal! Ugye milyen bátor voltam? :rolleyes: Milyen boldog is az életem szagok nélkül. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nézelődtem a képtárban. Mit látok, melyik a legtöbbet nézett kép? A nyuszi és a Zaszti. :rolleyes: 600x nézték meg eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 lehet a zastava vezetői keresik az új reklámarcot :rolleyes: na jó,300 csekkolást bevállalok <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 az I. Debreceni Opeltalálkozó / Előzmények részébe felkerült néhány elveszettnek hitt gyöngyszem (pl Adorján Tomi és a vízforraló :rolleyes: ). az nem is előzmény volt <_< amúgy nézegetem én is a képeket,és hát pénteken még hófehér voltam...aztán meg........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nigger! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 majdnem <_< én nem a barna,hanem a pirosbőrű humanoidokat képviseltem ;) viszont a vízforralós képet nem találom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 viszont a vízforralós képet nem találom :rolleyes: Azzal kezdődik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Azzal kezdődik. <_< vesszek meg ha látom :rolleyes: már végignéztem az összes képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 vesszek meg ha látom :rolleyes: már végignéztem az összes képet Bejelentkeztél??? Itt az első két kép az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 vesszek meg ha látom :rolleyes: már végignéztem az összes képet Wazze, te nem is regisztráltál! Akkor minek tépem én az ujjam? He? Regelj, szólj, adok jogot és már látod is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 az adorjant user pedig be van regelve,azt írja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts