mackosajt Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 nekem az éjjeli meló szokta felfújni a rendszert, aztán nappal leereszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Akkor most szuszoghatsz rendesen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 nem szuszogok... már. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Szóval akkor leeresztett a légtartály. Baj lehet a szabályzószelepeddel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 nincs baj. jól műkszik. <_< váltsunk témát, mert lassan elég gáz lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Feltaláltam valamit!!! Légpárnás paplan! <_< Gondolj bele! A paplan a tested felett lebeg pár miliméterrel. Nagy előnye, hogy nyáron nem izzadsz össze mindent az ágyban, és ráadásul teljesen bio. :rolleyes: Hátrány: nos igen... az is van... a gázt önnállóan kel előállítanod, és ebben nem hiszem, hogy az ember párja megértő lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 ez egyre csak romlik. váltsunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Szó mi szó, ideje váltani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 kedves Sándor,tévedsz,ezt a műszert tartalmazó Honda Integra még csak most érzi igazán jól magát :P 9000ig meg sem áll... de az Astrának még ő is csókolommal köszön,természetesen <_< ;) :D egészségügy,gázos témák,no komment... :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 ÁÁÁ... ez kész. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 egészségügy,gázos témák,no komment... ;) :rolleyes: Ahogy mondod! Az egészségügy gázos! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Na mi van metángyárosok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 jó reggelt! :rolleyes: Hát a metán az gáz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 jó reggelt! tegnap nagyon szomjas volt az Astra,13 forintot nyelt le :rolleyes: viszont imádomm ezt a 20 fokos napsütésmentes reggelt <_< apropó,van egy fekvő p4 atx házam táppal,valamint egy 20gb-os maxtro vinyó,mindkettő sajátom,valakinek nem kell véletlenül? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Feltaláltam valamit!!! Légpárnás paplan! ;) Gondolj bele! A paplan a tested felett lebeg pár miliméterrel. Nagy előnye, hogy nyáron nem izzadsz össze mindent az ágyban, és ráadásul teljesen bio. <_< Hátrány: nos igen... az is van... a gázt önnállóan kel előállítanod, és ebben nem hiszem, hogy az ember párja megértő lenne. De ha ezt a gázt összegyűjtöd, akkor csinálhatsz magadnak gázos autót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 tegnap nagyon szomjas volt az Astra,13 forintot nyelt le :rolleyes: Nekem is kb annyit nyelt volna, de nem adtam neki csak 10-et. Kell a hely a C6-nak is. :D viszont imádomm ezt a 20 fokos napsütésmentes reggelt <_< Te miről beszélsz? Itt 7 ágra süt a nap! apropó,van egy fekvő p4 atx házam táppal,valamint egy 20gb-os maxtro vinyó,mindkettő sajátom,valakinek nem kell véletlenül? :P Még az is lehet. Dobj árakat. :lol: Esetleg adok értük 2 gömb fagyit. Az ízt te választhatod ki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Te miről beszélsz? Itt 7 ágra süt a nap! Még az is lehet. Dobj árakat. ;) Esetleg adok értük 2 gömb fagyit. Az ízt te választhatod ki. :rolleyes: mostmár itt is,de reggel még nem. 5000 forintos fagyiból kérek <_< PÜ ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 PÜ ment. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 De ha ezt a gázt összegyűjtöd, akkor csinálhatsz magadnak gázos autót. :rolleyes: Gázos autó? Ááááá.... Nem vagyok én olyan. :D (Egyébként az E Rekord, és a Senator is gázos. <_<) Ja, és PÜ ment (Illetve phü, mert kiköptem a cseresznye magot ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Gázos autó? Ááááá.... Nem vagyok én olyan. ;) (Egyébként az E Rekord, és a Senator is gázos. :rolleyes:) Ja, és PÜ ment (Illetve phü, mert kiköptem a cseresznye magot <_<) Hozzál nekem is cseresznyét! Szerintem már tavaly sem ettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Hozzál nekem is cseresznyét! Szerintem már tavaly sem ettem... nekünk meg lefagyott az összes...az almával egyetemben... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 nekünk meg lefagyott az összes...az almával egyetemben... <_< Részvétem. Akkor te ne hozzál, de Sanyi most is azt tömi!!! És sorban küldi a p(h)ü-ket! Én is akarok p(h)ü-zni! Ja, megrendeltem a jobb gömbcsuklót a Corsa-hoz. 11e lesz az u.gy. és holnap lesz cserenapja. Közben megnézzük, hogy mely szimmeringeket kell cserélni és arra is kapok egy időpontot. Utána irány olajnyomást mérni, mert már unom a csörgő hangot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 cseresznyemagköpőverseny? :rolleyes: csörgő hang: legalább hallod,ha megy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 cseresznyemagköpőverseny? <_< csörgő hang: legalább hallod,ha megy ;) A jövő évi talira betervezzük. :rolleyes: Az érzés megvan, hallani nem akarom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Tomi,a vinyó meg a fekvő p4 ház nekem is kéne! majd irjá vagy vmi,hogy mi mennyi,mer nincs gépem,oszt kéne! :rolleyes: Ha tudsz irj sms-t mer nem tom miko tok netezni! Ja,ascona összerakva...motor benn,váltó benn,hűtő benn,fütésbox is,futómű is,fékek is várja a festést <_< Üdv srácok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts