mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nekem is kezdeni kellene valamit a Borbet-ekkel. No, majd a megszokott időben (egyszercsak ;)) De milyen az a szinterezett kerék? elektrosztatikus porszórás a fémtiszta felületre, majd magas hőmérsékleten a felületre rámelegítik a bevonatot. (majdnem olyan, mint egy műanyag bevonat.) Hali ! ... hát ez így leírva igen vicces. Ám belegondolva, hogy én is jártam így régebben, igaz még kadettal, hát ... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Off. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Off. :rolleyes: tuuutttaaaaammmm.... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 tuuutttaaaaammmm.... :rolleyes: <_<Te provokáltál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Te provokáltál. :rolleyes: az úgy kezdődött, hogy visszaütött! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Én ott sem voltam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 elektrosztatikus porszórás a fémtiszta felületre, majd magas hőmérsékleten a felületre rámelegítik a bevonatot. (majdnem olyan, mint egy műanyag bevonat.) Akkor ennek neki fogok ugrani! :rolleyes: Csak még szerezni kellene két kisebb Borbet A-t, 5X120-as osztókörrel. Amúgy a hármas bel klinikát hol találom? Holnap megyek, de fingom sincs, hogy hova. <_< Debrecent mondjuk, még megtalálom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 3as bel=Auguszta. Móricz Zsigmond körút. Mikor jössz? Mert nappal ráérek, és elkísérlek! :rolleyes: Hallod!!! Látod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Én ott sem voltam. :rolleyes: én sem. csak hallottam valakitől, hogy valaki mondott valamit valakinek, amitől valaki valamit írt valamire, amitől valaki valamit csinált! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 én sem. csak hallottam valakitől, hogy valaki mondott valamit valakinek, amitől valaki valamit írt valamire, amitől valaki valamit csinált! :rolleyes: Csak valaki el ne mondja valakinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Csak valaki el ne mondja valakinek. :rolleyes: még bele gondolni is szörnyű mi lenne akkor azzal a valakivel! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 (majdnem olyan, mint egy műanyag bevonat.) És ha valahol megpattan utána simán lejön az egész. Szerintem nem valami tartós megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 3as bel=Auguszta. Móricz Zsigmond körút. Mikor jössz? Mert nappal ráérek, és elkísérlek! ;) Hallod!!! Látod? Hallom, látom! :rolleyes: Hát, akkor még nem akarlak zavarni. Kb reggel hét körül érek Debrecenbe. Belekalkuláltam az eltévedést is. <_< Az a körút hogy is van? Megyek a négyesen addig, amíg meg nem állok (Vasútállomás), ott veszek egy balost, és valahol lefordulok jobbra? Különben mindegy, számban a nyelvem, csak odatalálok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 nyugodtan zavarj, mert reggel 6-kor indulok majdnem onnan hazafelé. Szóval nyugodtan csörögj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 És ha valahol megpattan utána simán lejön az egész. Szerintem nem valami tartós megoldás. hát ezt nem tom sem megerősíteni, sem cáfolni. Bár szerintem azért csak tapad a fémhez kellően, ha már egyszer fémtisztán kell odavinni a cuccost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Bocsi tudom hogy nem szabad de Sanyinak segítség akart lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Köszi! UI.: Én megengedem. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hali ! Akartok egy jót röhögni?Hát persze .No álljék itt örök tanulságul a történet melynek lényege,hogy az Opel Astra sem örökmozgó. Történt pedig egyszer Gyurcsány király idelyében, hogy egy átlagos alföldi melós, nevezzük Lujdzsinak, az úr Május hvának második napján megkapta a földesurától a neki járó napszámot.Ekkor emberünk gondolt egy merészet és mingyán jóllakatta kedvenc astráját,hogy azzzal járhasson a napszámba hétről-hétre.Teltek a napok multak a hetek a kis astra tette a dolgát mígnem egy szépnapon kis piros lámpácskájával jelezte a mi Lujdzsinknak,hogy biza megéhezett.Áááá kibirod még pár napig-mondta Lujdzsi s azzal tovább hajtotta szekerét.Annális inkább merthisz csak Június hónap első holdtöltekor lesz újabb napszám.De eljött a nap mikoron a német ipar eme remekműve azt mondotta:Na b...meg ha nem tankolsz én nem megyek egy tapottat sem tovább, és azzal a nagy alföldi cívisváros Debreczen egyik nagforgalmú terén meg is állott.A többi fuvaros persze egyre csak dudált és szidta azt a bordó sz..rt ott elől aki miatt megállt az élet, szegény Lujdzsink meg egyre vörösebb lett a szégyentől és persze az erőlködéstől mert ugye neki kellett a vasat az itatóig eltaszejtania.Emberünk kitikkadva ért a kúthoz ahol a régi is merős kutas persze nagyot röhögött a szerencsétlenen. Jegyezzehát mindenki a fejébe ha a piros lámpa 3 napja világít akkor az nem a kuplerájt jelzi,hanem a benzin jelentősmértékű hiányát! Na igy volt,igaz volt ! :rolleyes: Jó szituáció...mégjobbb,hogy a D Kadettnak nincs visszajelző lámpája,csak a mutatóra tudsz hivatkozni.Amit meg vagy elhiszel,vagy nem <_< Mikor 3 éve megvettem,azthittem van benne,és mikor már talpon feküdt a mutató,én még akkor is vártam,hogy kigyulladjon:D De mikor parton felfelé már rángatott,akkor a part alján levő kúton inkább megtankoltam,mert gondoltam,hogy a következő lejtőn már nem fog felmenni.Azért szerencsémre jól mér,így nagyjából gondolom,mikor mennyi van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Pont ugyanilyen a Manta. Nincs lámpa, nincs idegeskedés. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Én a multkor akkor is ideges lettem mikor tele tankoltam egy ilyen -10 ft-os kútnál és utána hidegen nem nagyon akart indulni a Corsa és az amúgy is kevés 60 lóból csak kb 36 maradt meg!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 szevasztok! 1 nap kihagyás után újra itt... Lujdzsi,"nagyon jó" volt a mese ;) :rolleyes: nekem ma lesz itatás,bár kb 10 liter még lötyög benne.aztán úgy néz ki,nekem is 1 hónap böjt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Én a multkor akkor is ideges lettem mikor tele tankoltam egy ilyen -10 ft-os kútnál és utána hidegen nem nagyon akart indulni a Corsa és az amúgy is kevés 60 lóból csak kb 36 maradt meg!! nekem anno a kia csak 80at ment egy hipermarket benzintől...azóta meg sem fordul a fejemben semmilyen "olcsó" megoldás OMW... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 én tegnap itattam meg a lovakat. Most kb. 2 hétig remélem elég lesz nekik az innivaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 JA,nekem is megvan a jól bejáratott benzinkutam,csak az nagyon messze volt abban a pillanatban és már nemcsak,hogy világított hanem már villogott is a benzinszint visszajelző! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts