adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 üdv mindenkinek! végre elállt az eső...mehetnék autót takarítani... Sanyi,várom a képet a Seniről :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Teljesen antitálentum vagyok az infraporthoz. Megvettem, de az istennek se bírom használni. Ha más nem, pénteken lesz szkennelt fénykép. Amúgy a formavilága nem egy nagy dobás a Senatornak, de a seggébe teljesen beleszerettem. Tiszta amerika, nagyon szép. Lehet, hogy megtartom a komplett hátfalat, és egyszer belefaragom egy másik autóba, mert annyira gyönyörű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 te nem vagy normális :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Olyat mondj, amit nem tudok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 nagyon jó az 1.4 :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 nagyon jó az 1.4 :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Hát, ezt tényleg nem tudom elhinni. :lol: Jön, megy, teszi a dolgát... De a jó máshol kezdődik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Hello. Érdemes megnézni :unsure: :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Hát, ezt tényleg nem tudom elhinni. :lol: Jön, megy, teszi a dolgát... De a jó máshol kezdődik. ;) :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Hello. Érdemes megnézni :D :rolleyes: :mellow: Már láttam. Hááát, tud valamit a néni. (Talán hímezni :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Hát, ezt tényleg nem tudom elhinni. :mellow: Jön, megy, teszi a dolgát... De a jó máshol kezdődik. :unsure: 1.8... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Már láttam. Hááát, tud valamit a néni. (Talán hímezni :rolleyes:) inkább háztartást vezessen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: Ne sírj! Azért jó az, csak nekem nem éri el az ingerküszöbömet. :lol: :D 1.8... :lol: Feljebb kolléga! ;) :P De már közeledünk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Ne sírj! Azért jó az, csak nekem nem éri el az ingerküszöbömet. :unsure: :rolleyes: megmondalak anyukádnak :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 ne tessék lebecsülni az 1.8-at! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 ne tessék lebecsülni az 1.8-at! :rolleyes: dízelbe yóóóóaz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 megmondalak anyukádnak :mellow: Árulkodsz? :unsure: Majd Lacika vagy Tomika elintéz! :D dízelbe yóóóóaz :lol: Miafene? Valaki a főgörény címemre pályázik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 dízelbe yóóóóaz :rolleyes: 1.4 thinport :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Árulkodsz? :rolleyes: Majd Lacika vagy Tomika elintéz! :mellow: neem,ők tisztelik az apjukat :unsure: de majd téged is megnevelünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 A tisztelet a korral (autós körökben esetleg köbcentivel) jár! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 közben próbáljátok ki ezt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 A tisztelet a korral jár! :unsure: :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 közben próbáljátok ki ezt! :rolleyes: Ez nagyon beteg! :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 közben próbáljátok ki ezt! :rolleyes: 2079 elsőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Aztán hogy végezted ki? Én Kóreáztam egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Aztán hogy végezted ki? Én Kóreáztam egyet. áthajtottam rajta az 1.4el :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts