szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tudod, hogy marhultam! :mellow: Eddig sem voltam igazságtalan helyi seriffként, ezután sem leszek. De a fél szemem azért SzaboT-on tartom! :D :unsure: Hé, mi van? Én lettem az ügyeletes rosszfiú? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 ha sürgősen nem lesznek fent valahol képek a buliról akkor igen! :unsure: Amúgy peace... majd én szemmel tartom a 2 újoncot! :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 ha sürgősen nem lesznek fent valahol képek a buliról akkor igen! :unsure: Amúgy peace... majd én szemmel tartom a 2 újoncot! :mellow: :rolleyes: A képeket holnap délelőtt előtt (ez de hülyén hangzik) nem tudom ígérni. Itthon megint lassú a net (eléretem a letöltési limitem), így csaka cégnél tudom feltolni a képeket. Most rendezem és méretezem őket. Közben a weblapra is gyúrok, majd meglátjátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 áááá.... tudtammm... most itt fogom lerágni a körmeim, hogy milyenek lettek a képek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 nono :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hé, mi van? Én lettem az ügyeletes rosszfiú? :mellow: vvvééééégreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Én mindenki vérét szívesen szívom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 :rolleyes: ezen nincs mit csodálkozni. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 ezen nincs mit csodálkozni. :unsure: én érteni se értettem.... jéééééééééé 3 modi a topikban :mellow: megrendszabályoztunk mindenkit? :rolleyes: na de én lépek is pááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 mostanában mindenki rohan... délután és este senki sincs itt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Én még csak most értem ide szombat óta,úgyhogy most tudok nektek gratulálni a tali megrendezéséhez.Nagyon ügyesek voltatok ,minden elismerésem!Nagyon jól éreztem magam,csak kevés időm volt,meg pont akkora értem oda mikor vége lett a versenyeknek!És még segíteni sem tudtam! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 a lényeg, hogy ot voltál. :rolleyes: láttad a végét. És ha nem is sokat, de beszéltél velünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Veletek télleg nem sokat tudtam beszélni mert mindig elrohantatok valahová,nem is találtalak meg benneteket! Másokkal viszont sokat dumáltam meg nevettem ,a bendzsónál meg volt jihhhhháááááá!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Veletek télleg nem sokat tudtam beszélni mert mindig elrohantatok valahová,nem is találtalak meg benneteket! Másokkal viszont sokat dumáltam meg nevettem ,a bendzsónál meg volt jihhhhháááááá!! Pedig mi mindenhol ott voltunk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2007 Pedig mi mindenhol ott voltunk. :mellow: :rolleyes: ez nagyon jóóóó volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Pedig mi mindenhol ott voltunk. :mellow: téged még nehéz is nem észre venni :rolleyes: jóreggelt mindenkinek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2007 téged még nehéz is nem észre venni :rolleyes: jóreggelt mindenkinek :D Jó reggelt Gelkoca, jól aludtál? :unsure: Jaja emberek nem is mondtam, tegnap vettem végre egy TV-t :mellow: de minek, úgyis csak altatónak hazsnálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Jó reggelt Gelkoca, jól aludtál? :rolleyes: nem tudom, nem emlékszem :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2007 nem tudom, nem emlékszem :mellow: Én egyik éjjel azt álmodtam világvége van, de Mr. Connery, és Mr. Clooney enyhített a rossz hangulaton ami a világvége környékén uralkodott :rolleyes: ugynais ők kalauzoltak egyik helyről a másikra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Én egyik éjjel azt álmodtam világvége van, de Mr. Connery, és Mr. Clooney enyhített a rossz hangulaton ami a világvége környékén uralkodott :rolleyes: ugynais ők kalauzoltak egyik helyről a másikra na biztos megint vmi piros karikás filmet néztél elötte :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2007 na biztos megint vmi piros karikás filmet néztél elötte :unsure: :mellow: Nem is, akkor még nem volt tv-m :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Szép napot nektek! Akkor most lemoshatom a kocsit a hétvégén vagy nem? :rolleyes: A fene ebbe az időjárásba ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 téged még nehéz is nem észre venni :D Azért te is kilógsz a sorból. ;) :lol: Én egyik éjjel azt álmodtam világvége van, de Mr. Connery, és Mr. Clooney enyhített a rossz hangulaton ami a világvége környékén uralkodott :lol: ugynais ők kalauzoltak egyik helyről a másikra Ezt most nem érteni. Én menni szedni gombaaaa. :unsure: Szép napot nektek! Akkor most lemoshatom a kocsit a hétvégén vagy nem? :rolleyes: A fene ebbe az időjárásba ! Mivel hétvégére kinti melót terveztem, így tuti esni fog. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Épp most töltöm a képeket a képtárba. A dbregio-sba. Hamarosan elérhetőek lesznek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2007 Most kicsit örülnék az esőnek, mert nagyon fáradt vagyok, és ha esik, talán pihenek, pléne , hogy kicsi nélkül nem moccanok sehova :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts