Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tudod, hogy marhultam! :mellow: Eddig sem voltam igazságtalan helyi seriffként, ezután sem leszek. De a fél szemem azért SzaboT-on tartom! :D :unsure:

Hé, mi van? Én lettem az ügyeletes rosszfiú? :rolleyes:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
ha sürgősen nem lesznek fent valahol képek a buliról akkor igen! :unsure:

Amúgy peace... majd én szemmel tartom a 2 újoncot! :mellow: :rolleyes:

A képeket holnap délelőtt előtt (ez de hülyén hangzik) nem tudom ígérni. Itthon megint lassú a net (eléretem a letöltési limitem), így csaka cégnél tudom feltolni a képeket. Most rendezem és méretezem őket. Közben a weblapra is gyúrok, majd meglátjátok. :D

Elküldve
ezen nincs mit csodálkozni. :unsure:

én érteni se értettem....

jéééééééééé 3 modi a topikban :mellow:

megrendszabályoztunk mindenkit? :rolleyes:

na de én lépek is

pááááá

Elküldve

Én még csak most értem ide szombat óta,úgyhogy most tudok nektek gratulálni a tali megrendezéséhez.Nagyon ügyesek voltatok ,minden elismerésem!Nagyon jól éreztem magam,csak kevés időm volt,meg pont akkora értem oda mikor vége lett a versenyeknek!És még segíteni sem tudtam! :rolleyes:

Elküldve

Veletek télleg nem sokat tudtam beszélni mert mindig elrohantatok valahová,nem is találtalak meg benneteket!

Másokkal viszont sokat dumáltam meg nevettem ,a bendzsónál meg volt jihhhhháááááá!!

Elküldve
Veletek télleg nem sokat tudtam beszélni mert mindig elrohantatok valahová,nem is találtalak meg benneteket!

Másokkal viszont sokat dumáltam meg nevettem ,a bendzsónál meg volt jihhhhháááááá!!

Pedig mi mindenhol ott voltunk. :rolleyes:

Elküldve
téged még nehéz is nem észre venni :rolleyes:

jóreggelt mindenkinek :D

Jó reggelt Gelkoca, jól aludtál? :unsure:

Jaja emberek nem is mondtam, tegnap vettem végre egy TV-t :mellow: de minek, úgyis csak altatónak hazsnálom

Elküldve
nem tudom, nem emlékszem :mellow:

Én egyik éjjel azt álmodtam világvége van, de Mr. Connery, és Mr. Clooney enyhített a rossz hangulaton ami a világvége környékén uralkodott :rolleyes: ugynais ők kalauzoltak egyik helyről a másikra

Elküldve
Én egyik éjjel azt álmodtam világvége van, de Mr. Connery, és Mr. Clooney enyhített a rossz hangulaton ami a világvége környékén uralkodott :rolleyes: ugynais ők kalauzoltak egyik helyről a másikra

na biztos megint vmi piros karikás filmet néztél elötte :mellow:

Elküldve
téged még nehéz is nem észre venni :D

Azért te is kilógsz a sorból. ;) :lol:

Én egyik éjjel azt álmodtam világvége van, de Mr. Connery, és Mr. Clooney enyhített a rossz hangulaton ami a világvége környékén uralkodott :lol: ugynais ők kalauzoltak egyik helyről a másikra

Ezt most nem érteni. Én menni szedni gombaaaa. :unsure:

Szép napot nektek!

Akkor most lemoshatom a kocsit a hétvégén vagy nem? :rolleyes:

A fene ebbe az időjárásba !

Mivel hétvégére kinti melót terveztem, így tuti esni fog. :mellow:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.