nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Értem, szóval viva la sörcsöcs! :unsure: :rolleyes: Jövőre pocak helyett azt nézzük :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tudod mit Sanyi! Fék nélkül inkább te menj előttem! :D :rolleyes: Fék nélkül, no akkor figyu, mesélek. :mellow: Szóval tegnap Rolinál voltam (oda-vissza kis kitérővel Gödöllőre piti 950 Km), és lefektettük a naaagy gépsas alapjait. Seni-t szétkapjuk, mint bohóc a biciklit, plusz eljuttatom hozzá a törött Manta kasztnit, amivel a lakatos játszik. A Seni padlólemezét belefaragja a lakatos a Mantába, a tűzfalat hátrébb teszi. A Seni, mint kiderült, nem merev tengelyes, hanem független kerékfelfüggesztésű, tehát Speer diffi beleaplikálása gyerekjáték (és milyen véletlen, pont van Rolinál! :unsure:). Elől-hátul tárcsafék (jó nagy), és ráadásul ABS-es, tehát SENKI SEM PISZKÁLHAT MAJD A SZAR FÉKJEIM MIATT!!! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 :mellow: Jövőre pocak helyett azt nézzük :unsure: Abban is esélytelen vagyok. :D Bár az én bimbóm az egyik legszőrösebb! :rolleyes: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nem is piszkálnálak, ha ELŐTTE szóltál vona nem pedig UTÁNA! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Abban is esélytelen vagyok. :unsure: Bár az én bimbóm az egyik legszőrösebb! :rolleyes: :lol: Majd azt is nézzük. :mellow: De az opeljelhez mégis kevés volt. Kezdd el borotválni, hogy jövőre erősebb legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nem is piszkálnálak, ha ELŐTTE szóltál vona nem pedig UTÁNA! :D Ó, ugyan, az már részletkérdés! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ó, ugyan, az már részletkérdés! :rolleyes: :mellow: :unsure: Ja, neked. De nem nekem, aki előtted ment 120-al!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nem értem, mi a probléma, menni én is tudtam! :mellow: Szerintem hagyjuk a témát, mert én már itt úgy röhögök, hogy a cimbora teljesen hülyének néz. (Látszik, jól ismer. :rolleyes:) Ja, ma megyek, veszek infraportot, aztán a Seniről dobok fel három képet. Telefonos, szóval szar minőség, de megérdemlitek, hogy lássátok. Arra jutottam tegnap, hogy felesleges lenne kipofozni, ha úgyis szétszedjük, úgyhogy egyben sosem látnátok, így csináltam róla képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Sziasztok !, 27.-ével le lett modva a Net, lsaan költözünk, még van gáz, meg villány, meg egyebek, miost mobile netről vok, ha vkinek hiányoznék, nagyon jól éreztem magam a talin, bár vasárnapra teljesen kimúltam, a járkálás, meg a meleg fingathatott ki, most asszem egy ideig nem vágyok semmien közösségi programra :-)) Bár sajnálom, hogy Rolit nem láttam, de ami nem megy, azt nem aszabad erőltetni. Tudom, hogy elégedetlenek vagytok a szervezéssel, de én mint ugye korábban mondottam elég sok szervezésben voltam már benne aktív résztvevőként, és ez egyáltalán nem volt gáz. Bár azokon megfogadtma, hopgy a stressz nem éri meg. Az semmit nem ér meg. Most hátravonulok náhny hónapra az aktív klubélettől, ha nem gond, bár ha szükséges, tudok jönni személyes esti billiárdtalikra, erre-arra. (ja és sikerült megvenni a 14-es ATS CUP-ot, úgyhjogy autótunningnak is lőttek egy időre:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ha tali az oka a visszavonulásnak akkor azt nem nagyon tudom megérteni, max elfogadni. Köszi a segítséget.És még egy dolog a szavazatodat add már le légyszi, a tagság topicban, ha van vmi tali, akkor értesítünk benneteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ma vettem fel stopperórát a raktárból (kiderült, hogy fel van véve raktári anyagnak). Ez a kis dög még sebességet is tud számolni a beadott infók alapján. 100 kör idejét tudja feldolgozni, és ezekből számol. Most azzal játszok (meló helyett :rolleyes: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Sziasztok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ma vettem fel stopperórát a raktárból (kiderült, hogy fel van véve raktári anyagnak). Ez a kis dög még sebességet is tud számolni a beadott infók alapján. 100 kör idejét tudja feldolgozni, és ezekből számol. Most azzal játszok (meló helyett :rolleyes: ). elképzeltelek: szaladgálsz az asztal körül,néha felkiáltva "igeeen,iiiiiigennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn" Jhonnys kézmozdulatokkal kísérve :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 elképzeltelek: szaladgálsz az asztal körül,néha felkiáltva "igeeen,iiiiiigennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn" Jhonnys kézmozdulatokkal kísérve :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Ölük a helyemen és halk pittyegéseket hallatok a kezmben lévő kis, fekete kütyüből. Én is elképzeltem. Hülye. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 :unsure: Ölük a helyemen és halk pittyegéseket hallatok a kezmben lévő kis, fekete kütyüből. Én is elképzeltem. Hülye. :D mindenki hülyéz engem mostanság :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 mindenki hülyéz engem mostanság :rolleyes: :mellow: Véletlenek nincsenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Véletlenek nincsenek... akkor mi lenne ha direkt visszafognátok magatokat? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Most kaptam egy hírlevelet, amiben mindenféle Opel típust ajánlanak. Főként OPC-t. Corsa B OPC-t nem láttam. Asszem meg kell csináljam a SzPC-t. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 mindenki hülyéz engem mostanság :mellow: :unsure: A "dili" már levédett szó, így marad a kedves, hízelgő, minden elismerést kifejező "hülye". :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A "dili" már levédett szó, így marad a kedves, hízelgő, minden elismerést kifejező "hülye". :rolleyes: köszönöm,köszönöm,virágokat az öltözőmbe kérném :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 köszönöm,köszönöm,virágokat az öltözőmbe kérném :mellow: :unsure: :D Hülye! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 okos legyél :D nono Amióta én is. Tegnaptól. Úgyhogy rettegj, a két rettenthetetlen a nyomodban liheg! :lol: szintén nono... új seprű jól seper, de ha nagyon meghajtják, hamar tönkre megy! :rolleyes: Már bőven fölötte járok. Hsz-ben. :mellow: De meg mindig nem vagyok olyan pletyus, mint te vagy mackó. :lol: ;) :D én nem is vagyok pletykás :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 mindenki hülyéz engem mostanság :rolleyes: :mellow: Véletlenek nincsenek... Ezen a témán sokat vitatkoztunk még az ősidőkben, és sose tudtál meggyőzni. De most... :unsure: De egye fene. Ha AdorjanT-nek annyira kell, én jószívűségem jeléül átruházom rá a dilit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 szintén nono... új seprű jól seper, de ha nagyon meghajtják, hamar tönkre megy! :rolleyes: Tudod, hogy marhultam! :mellow: Eddig sem voltam igazságtalan helyi seriffként, ezután sem leszek. De a fél szemem azért SzaboT-on tartom! :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 annyi elég lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts