adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Vizet? szombat reggel...... :D :rolleyes: :mellow: :unsure: bezzeg péntek éjszaka a sörtől semmi bajom nem volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 én meg amúgy se szoktam inni :rolleyes: :mellow: akkor te leszel a sofőr :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 akkor te leszel a sofőr :mellow: odafelé? rendben :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 szombat reggel...... :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: bezzeg péntek éjszaka a sörtől semmi bajom nem volt :lol: Ezzel én is így voltam. És még mászni is kellett. Max mi lettünk volna a víz(től)köpők. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Miiii vaaaaaaaaan????Én ezekből kimaradtam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ezzel én is így voltam. És még mászni is kellett. Max mi lettünk volna a víz(től)köpők. :rolleyes: azt a részét azért inkább kihagynám :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Miiii vaaaaaaaaan????Én ezekből kimaradtam :rolleyes: személy szerint annyi volt,hogy ugye este bulin ittam egy kicsi söröt,aztán reggel tomival molinókat raktunk,igazítottunk,padokat pakoltunk,stb,majd megszomjaztam,ittam egy azaz egy korty ásványvizet,és olyan rosszul lettem,mint állat...émelygés,stb...mintha berúgtam volna a víztől :unsure: tomi is hasonlóképp érezte magát :D aztán azt skandáltuk: "nemiszunkestesört,nemiszunkestesört,neeeeeeemmmiszunkestesööörttttttttttttt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nahát, hogy mik vannak, én hol voltam ekkor???? :rolleyes: Mert ilyen kijelentét nem soxor hallani tőletek, ezt meg kellett volna örökíteni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 hááát,a szolgák dolgoztak,a főnök meg biztos henyélt :rolleyes: egyébként pedig szombat este tartottam a fogadalmamat :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hát ha ez a henyélés akkor inkább többet nem kérek belőle... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 inkább dolgozol? :mellow: de nem kell szó szerint érteni :unsure: amúgy komolyan mondom,jobb volt ott kint 6kor kelni,mint hétköznap,indulni a melóba... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hatkor?????Alig bírtalak kirázni az ágyból!A többiekkel együtt, SzaboT volt fent, mert szegényke egy szemet sem aludt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 olyan gyorsan kipattantam mint állat. magamhoz képest :unsure: :D :lol: vagy nem is tudom...lehet rossz helyen ráztál :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 személy szerint annyi volt,hogy ugye este bulin ittam egy kicsi söröt,aztán reggel tomival molinókat raktunk,igazítottunk,padokat pakoltunk,stb,majd megszomjaztam,ittam egy azaz egy korty ásványvizet,és olyan rosszul lettem,mint állat...émelygés,stb...mintha berúgtam volna a víztől :unsure: tomi is hasonlóképp érezte magát :D aztán azt skandáltuk: "nemiszunkestesört,nemiszunkestesört,neeeeeeemmmiszunkestesööörttttttttttttt :rolleyes: A vízben lehett valami. Vagy a gyomrunkban semmi... egyébként pedig szombat este tartottam a fogadalmamat :lol: Én is. Hatkor?????Alig bírtalak kirázni az ágyból!A többiekkel együtt, SzaboT volt fent, mert szegényke egy szemet sem aludt :mellow: Azért valamicskét igen. Csak mindig felébresztett a hűtő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Jelöltem: Nyuszifül (Titkos szavazás. :rolleyes:) Sanyi:B+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hatkor?????Alig bírtalak kirázni az ágyból!A többiekkel együtt, SzaboT volt fent, mert szegényke egy szemet sem aludt :rolleyes: Már aki ágyban aludt! :mellow: Sanyi:B+ Bocsi, de hulla fáradt vagyok, tegnap reggel hattól ma éjjel fél kettőig végig vezettem. Azt meg tudod, hogy az én agyammal mit csinál a fáraccság. A szokásosnál is hülyébb vagyok ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Máraki ágyban aludt! :rolleyes: "Jó napot kívánok! Közúti ellenőrzés!" :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Sanyi:B+ sztem nincs ebben semmi,ha nem akarja felvállalni,miért ne szavazhatna titkosan? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 "Jó napot kívánok! Közúti ellenőrzés!" :lol: szegény hogy fázhatott,ha takaróval bebugyolálva vezetett :D :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Magyarázat feljebb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 sztem nincs ebben semmi,ha nem akarja felvállalni,miért ne szavazhatna titkosan? :mellow: Én felvállatam a véleményem, de így poénosabb. :unsure: Amúgy bejött a titkos szavazás poén. :D Előbb-utóbb kirúgnak, ha ilyen hagngosan röhögök a poénokon. Lehet nem az irodában kellene fórumozni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Asszem lemaradtam. Tomi mióta moderátor? Jobb, ha meghúzom magam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Asszem lemaradtam. Tomi mióta moderátor? Jobb, ha meghúzom magam. :rolleyes: okos legyél :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Amióta én is. Tegnaptól. Úgyhogy rettegj, a két rettenthetetlen a nyomodban liheg! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Amióta én is. Tegnaptól. Úgyhogy rettegj, a két rettenthetetlen a nyomodban liheg! :rolleyes: a nyomodban liheg-et én inkább a könnyedén megelőzre cserélném :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts