nyuszifül Elküldve Május30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2007 no... alkatrészek visszaadva a West Autó-nak. Holnap molinó vissza a Metabondnak. Nem akarok anyagiasnak tűnni, de remélem a beígért támogatást is odaadta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2007 Srácok akkor a régiópénzből(ezért kérdeztem mackó a fentieket) csináltatnék repicsomagot a főtámogatóknak, ha benne vagytok, és a héten a kapott cucccokkal együtt oda is adnám.egyet, vagy egyet nem értést mihamarabb jelezzetek, mert akkor ma már nekikezdenék a vásárlásnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 részemről rendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Tőlem is mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Mindkét kistámogató ideadta a támogatást, így az elemekre fordított költésem 0-ra ki van hozva. Ami a repit illeti, egyetértek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Mindkét kistámogató ideadta a támogatást, így az elemekre fordított költésem 0-ra ki van hozva. Ami a repit illeti, egyetértek. :rolleyes: Ha már elemek. Mivel többet vettünk, így én vennék meg azokból, ezzel is csökkentve a költségeinket. Én is jól járok, mert óccsón hozzájutok az elemekhez. Itthon szinte minden távirányító AAA-s elemmel működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 nekem mindegy. ezek pár évig azért elállnak. enni nem kérnek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 most telefonált Sanyi, hogy valami rugók, amiket Lujdzsinak küldenek, az nála van. nem tom, ezt hova kell írjam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 most telefonált Sanyi, hogy valami rugók, amiket Lujdzsinak küldenek, az nála van. nem tom, ezt hova kell írjam. :mellow: Lujdzsi telefonjára, sms-ben. :unsure: Hadd örüljön. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Lujdzsi telefonjára, sms-ben. :unsure: Hadd örüljön. :rolleyes: őőő... lehet van abban valami, amit írsz! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 jóó reggelt! végre kellemes hűvös van az üzemanyag-órám vagy bizonytalankodik,vagy csak tényleg ennyire kevés van benne :mellow: egyszer nem is világít,következő indításkor meg villog...mikor hogy. sok benzin nincs benne,max 10 liter,de fura. lehet tele kéne vágni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 lehet tele kéne vágni... :rolleyes: Viszek cukrot. :unsure: Amúgy nekem is tankolni kellene már, de ezek a fránya anyagiak... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 jajjj de édes vagy :mellow: :unsure: :D én most carrera 100at raktam bele,jóóóó. meg jóóóó drága is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 jajjj de édes vagy :mellow: :unsure: :D én most carrera 100at raktam bele,jóóóó. meg jóóóó drága is :rolleyes: na én vmi olcsóbb benzinbe szállok bele, ebbe nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 jajjj de édes vagy :mellow: :unsure: :D én most carrera 100at raktam bele,jóóóó. meg jóóóó drága is :rolleyes: Tudom, mondták már mások is. :lol: Én C6-ot és nekem is jóóó. Ja, és nem fizettem érte egy fillért sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 na én vmi olcsóbb benzinbe szállok bele, ebbe nem :D jóvan anyus :unsure: tartósan nem bírnám ezt tankolni :rolleyes: csak ennyi szenvedés után megérdemli,na :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Én C6-ot és nekem is jóóó. Ja, és nem fizettem érte egy fillért sem. :rolleyes: én azt nem merném beletenni az enyémbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Amúgy itt is kellemes hűvös idő van. Kicsit késve estem be. Elhatároztam, hogy papírmunkázok, abból nem lehet megmondani, hogy mennyit melóztam. Erre bejött egy jegyzőkönyv készítés... Plusz új felelősséget kaptam, mert az új főnökömet is elhelyezték. Most nincs főnököm és lehet nem is lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 én azt nem merném beletenni az enyémbe Kell hozzá az adalék és semmi gond vele. Ahonnan hozzák, ott a dolgozók ezt tankolják évek óta. Pl egy új Seat-ba, F Astra-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 csak ennyi szenvedés után megérdemli,na :rolleyes: Akkor én meg mádi édest érdemlek??? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Akkor én meg mádi édest érdemlek??? :rolleyes: menjünk-hozzunk? :unsure: te mindent... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2007 menjünk-hozzunk? :unsure: te mindent... :rolleyes: Majd megyünk régiókirándulásra, Berlinával megbeszéltük... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Az ok, hogy megyünk, de hogy jövünk? :unsure: :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 alvás gondolom nemigen lesz :unsure: én meg amúgy se szoktam inni :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 alvás gondolom nemigen lesz :unsure: én meg amúgy se szoktam inni :rolleyes: :mellow: Vizet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts