Lujdzsi Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Mester! Új lista elküldve! Csak szólok, hogy mágus még nem vagyok, és képek nélkül nem emlékeztem a sorrendre. :mellow: Amit utoljára küldtem, azon már a számozásnak megfelelő a sorrend. Ja... és a 6-ost meg kieséses alapon kitaláltam. Én nem kapok kupát ezért? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 :rolleyes: Éljen a Debi régió legerősebb embere! :mellow: :unsure: :D Látod, én csak a 3. lettem a saját számomban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Látod, én csak a 3. lettem a saját számomban! :D De ha leérünk időben még az első 5 be sem fértél volna be... Az első 3 hely az enyim lett volna... :mellow: :unsure: Istumentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Éljen a Debi régió legerősebb embere! :mellow: :unsure: :D Látod, én csak a 3. lettem a saját számomban! :lol: Én meg nem is indultam egyben sem! :lol: Még a végén csalással gyanusítottak volna, ha az alaktrészfelismerőn, vagy az ügyességin indulok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 sziasztok.én csak gratulálni tudok neked nyusz mert akkora türelemmel csinaltad végig a tali rendezését.ami nagy munka.s így elsöre ilyen jo talit le a kalappal elötted:) mondom ezt ugy mint nem szervezö mert én aztan nem sokat tettem csak lattam.szoval mindenkinek aki rendezte KÖSZÖNÖM életem legjobb talija volt.s remélem ez csak a kezdet volt s ez is majd egy megszokott tali lessz egyre növekvö létszámmal:) ennyit szerettem volna írni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 ááá nyuszi akart lenni de mindegy:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 :mellow: nini... a nejem is fórumozik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 mooooooooooooooooooooninggg :rolleyes: kicsit nehezen ment,de annál kellemesebb volt az ébredés. remélem ma nem kell dolgoznom :unsure: ma ha lesz idő,azt hiszem autót fogok takarítani. minden nem látható zugban vagy szemét vagy kulcstartót találtam :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2007 Szép napot! Mire beértem a céghez egy férfikollegám már várt reám, mert úgy hallotta egy másik férfikollegától, hogy Opelben utazok, és kellene neki egy kis segítség :unsure: Mi ez ha nem hírnév??????Asszem lehet felcsapok autóértékesítőnek... :rolleyes: Ildi köszönöm szépen :mellow: Mackó a szerkesztést már Szabottal ledumáltuk, amint lesz gépem szerkesztem, és mennek az eredmények, csak előbb találjak meg a lakásban mindent, illetve még pár dolog amit meg kell bezsélnünk, mert míg rá nem bólintotok nem intézkedem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Most gondolkodtam el, hogy újraértelmezem az ABC-t! Senator A, Manta B, Rekord C. Kiváncsi vagyok, mi a következő? Talán Kadett D? :rolleyes: Ja, tényleg, egy D nagyon kellene, mert már volt egy Rekord E. (Mellesleg kukk a titulusra :mellow:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 BATMOBIL :lol: bár sajnos olyan kép nem készült :unsure: de ájjál meg egy ásónyomra,te VÁGÓ vagy :mellow: azt tudod,hogy az én tusfürdőmet vitted el,a tied meg maradt otthon? :D na és kipróbáltad a Senit? milyen? gondolom duruzsol,ahogy kell :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 No, basszameg! :rolleyes: Akkor használd egészséggel, én is azt fogom tenni! :D Seni? Hát, nagyon nem csapattuk meg a tulaj előtt, aztán meg vitte Roli. Meg annyira nem is vagyok kiváncsi a 180 LE-re, amikor hamarosan 230 LE lesz. :mellow: Amúgy vannak hibái. Pár vákuumcső le van vakolva, ezért pl lassan esik le a fordulat, a kuplung kinyomócsapágya üresben dörcög, a bal első lengéscsillapító elengedte az olajat, tavalyi lakatolás az inkább gányolás, a lökhárítók meg vannak recsenve. Node, ami a lényeg: fékek pöpecek, a váltó remek, és a motor csodálatos! :unsure: Nekem ennyi elég a boldogsághoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 ilyen korú autónál ezek legyenek a legnagyobb gondjaid :mellow: 80 ezer forintért nem várhatsz 100% restaurált állapotot. nekem a nem opelem :rolleyes: vákuumcsövei szintén olyanok voltak,mint amiket leírtál,de én megcsináltattam mindet,és lám,mindjárt sokkal jobb volt a technika...többek között a fogyasztás is én azt mondom,hagyd benne a motort,szépen csináld meg gyári állapotúra,és oly jó lesz vele vonulni.... grat,sok,élményben és mosolyban gazdag kilométereket kívánok hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 sziasztok.én csak gratulálni tudok neked nyusz mert akkora türelemmel csinaltad végig a tali rendezését.ami nagy munka.s így elsöre ilyen jo talit le a kalappal elötted:) mondom ezt ugy mint nem szervezö mert én aztan nem sokat tettem csak lattam.szoval mindenkinek aki rendezte KÖSZÖNÖM életem legjobb talija volt.s remélem ez csak a kezdet volt s ez is majd egy megszokott tali lessz egyre növekvö létszámmal:) ennyit szerettem volna írni :rolleyes: Teljes mértékben egyetértek! Le a kalappal nyuszi és az összes szervező előtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Kösz! Én ezeket nem tartom hibáknak, egyszerűen csak így van. Roli ezeket megcsinálja, és nagyon pöpec lesz. De magáról a motorról csak jót mondott Roli, én meg megbízom minden szavában. A kocsit meg tényleg szét fogjuk bontani. Vonulni ott lesz a Manta. Talán lesz egyszer egy állandósított Senim, de nem ez lesz az. Ez kifejezetten donor célzattal lett vásárolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 azért valami képet mutathatnál a viharsasról! csak csináltál telefonnal,vagy valami... nekem nagyon tetszik a senator,olyan régi nagy vas feelingje van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2007 Telo! Jó az aláírásod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Telo! Jó az aláírásod :rolleyes: a tied se rossz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Régi is, és vas is van benne rendesen. :rolleyes: Kép nincs, nem csináltam. Felesleges lenne, nincs sem adatkábelem, sem infraportom. A biztosításhoz kell viszont pár kép, akkor majd azokat felteszem. De lehet, hogy trükközök. De erről inkább nem itt. Tényleg, PÜ-ben Gelko telefonszámát adja már meg valaki. Ja, Szabot, az oldalunkra küldtem egy regisztrációt neked, mert egyszerűen fingom sincs, hogy hogy a picsába léptem fel oda régen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 még mindig rejtőzködsz???? bár mondjuk megértem....Batmant soha nem tudják elkapni :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Cimboránál akkor így állítottam be, azóta így van. Engem nem zavar. :rolleyes: Remélem, ma sokáig dolgozik. :mellow: Szabot-tól kaptam egy kis lendületet, úgyhogy itt feltelepítem a Starcraftot, és csak két pálya között fogok fórumozni. :unsure: Hajrá Zergek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 "nuclear launch detected" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 sziasztok ! :rolleyes: Én is szeretnék Nektek gratulálni a Tali szervezéséhez és lebonyolításhoz, én ugyan nem tudtam kimenni (nem voltam itthon) , de remélem a következő talin már kinn tudok lenni ! :mellow: Csak szépet és jót lehetett hallani a taliról, így tényleg még1x GRATULA !!! :lol: Más : sikerült berakni a kocsimba a sportkormányomat (agyat kellett szerezni hozzá), és nagyon tetszik (még mindig: trabantomban is ez volt és az unomban is , így már kicsit hozzászoktam)! :unsure: esetleg aki tud segíteni a kormányagy alatt van egy műanyag "karika"( a gyári kormány alján) ami a + töltést adja a dudának és ez kattintja vissza az indexet !!! ilyen nincs valakinek fölösleges ?? mert a gyárit nem szeretném szétvágni mert hátha kellhet még valamikor ! Végre írtam ide is ! mostmár van 2 kommentem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 mégvalami ! :rolleyes: az idő nincs egy kicsit elállítva itt ! 2 órával előlre van állítva ! valaki előlrébb állította el ne késsen melóból ??!! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts