adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Scooter techno nem kell miiiii :rolleyes: jó tudom pár szám :unsure: de támogatom [bólogat-bólogat-bólogat] szerintem meg menjünk át a lagziba,és hozzuk el a menyasszonypénzt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 techno nem kell miiiii :rolleyes: neked kértem...és azt írtam nem kell sok. Belga:az a kocsiba be.....vagy mi....Omega, meg nem tom...más vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Aztán üljünk veled kocsiba, és üvöltsük az aláírásodat: "Live fast, Pray hard!" :mellow: neked kértem...és azt írtam nem kell sok. Belga:az a kocsiba be.....vagy mi....Omega, meg nem tom...más vélemény? Én inkább csendben maradok, mert amit mi Johnny-val szoktunk halgatni, attól kimenekülne a díszes társaság. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 neked kértem...és azt írtam nem kell sok. Belga:az a kocsiba be.....vagy mi....Omega, meg nem tom...más vélemény? kösziiiiii :rolleyes: bár te is szereted amiket írtál,jók,bár én mindig azt mondom,ott fog kiderülni,mire van igény.szóval sokrétű zene kell. Jonny,gépről megy majd a zene,ha jól emlékszem? mert akkor viszek egy vinyót,dvdt,cdt,vagy valamit mp3-mal,ha esetleg tudok hozzátenni ezáltal a repertoárodhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Aztán üljünk veled kocsiba, és üvöltsük az aláírásodat: "Live fast, Pray hard!" :D váááháááhááááááááá :rolleyes: :mellow: :unsure: én most feladtam :lol: :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Halihó! Szavazhatok egy kis reggae-re (persze vmi pörgősebbre)? Na nem sokra, de hiába én azt szeretem (és tudok még olyat aki azt szereti). :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Halihó! Szavazhatok egy kis reggae-re (persze vmi pörgősebbre)? Na nem sokra, de hiába én azt szeretem (és tudok még olyat aki azt szereti). :mellow: sztem simán...ha jonnynak nincs esetleg,hozz,és némi kenőpénzért biztos leadja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 holnap ki mikorra ér be ide? illetve kb. mikor akarunk kimenni a majorba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Igen, pont azt akartam írni, hogy ha esetlen nincs azon könnyen tudok segíteni (van pár gigányi itthon). :rolleyes: És persze azért a többi eddig írt szám is tetszik! Ennyire nem vagyok egyirányú azért! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Üdv mindenkinek! Beszéltem a www.totalcar.hu olajdokijával a motorolajról, amit vettem Castrol GTX Magnatec 10W40, erre ő:Az OPEL a saját szabványaihoz (GM-LL-A-025 és B-025) a SAE 0W-30, 0W-40, 5W-30, 5W-40 viszkozitási értékeket preferálja. Ettől függetlenül lehet használni az Opelbe, mert a másik fontos követelménnyel, az ACEA A3 minősítésnek megfelel. Most vegyek Mobil motorolajat 15000-ért, hogy meg legyen a szabvány? :rolleyes: Azt a gyári motorolajat biztos nem rakom bele!:mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 holnap ki mikorra ér be ide? illetve kb. mikor akarunk kimenni a majorba? Én délelőtt a kozmetikusnál "szépülök". Talán Du. 2-re debibe tudok érni. De ha ti kimentek hamarabb, akkor ki is tudok menni, mert hírtelen akár két autó is kéznél van. Nagybátyámtól lejmoltam a Warcit, de lehet, hogy a Szuzit is el tudom vinni itthonról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 kösziiiiii :mellow: bár te is szereted amiket írtál,jók,bár én mindig azt mondom,ott fog kiderülni,mire van igény.szóval sokrétű zene kell. Jonny,gépről megy majd a zene,ha jól emlékszem? mert akkor viszek egy vinyót,dvdt,cdt,vagy valamit mp3-mal,ha esetleg tudok hozzátenni ezáltal a repertoárodhoz! Én mikor buli van és már nem vagyok alkoholmentes,akkor a köv.zenéket hallgatom szívesen:rock,rap,mulatós,hip-hop,disco,party,rave,trance,közös gajdolás..... stb.... :rolleyes: szóval ha jó a buli minden jöhet!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Úristen, 1 nap alatt ennyit írni, csak pár órára hagytalak itt benneteket, és 3 oldal ment le :-)) Huhh kaszáltunk egy nagyot odakinnt, kis bazalttisztítás, sterimóval, fűszegélynyírás, és utána zuhany sterimóval, bäszott jó volt, főleg a vége mmmmmmm de azért itthon is lefürdök. Mackó holnap hova "be" megy mindenki? Hol talizunk, vagy mindneki a vikendbe megy? Megbeszéltem már nyuszival, de hogy ti is tudjátok, fél2 felé haza kell ugranom fogorvoshoz, úgyhogy ne a tó alján keressetek, ha eltűnök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 kösziiiiii :rolleyes: bár te is szereted amiket írtál,jók,bár én mindig azt mondom,ott fog kiderülni,mire van igény.szóval sokrétű zene kell. Jonny,gépről megy majd a zene,ha jól emlékszem? mert akkor viszek egy vinyót,dvdt,cdt,vagy valamit mp3-mal,ha esetleg tudok hozzátenni ezáltal a repertoárodhoz! igen arról is nyugodtan hoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Hengerfejek jönnek, két méretben, női és férfi kategóriához. Hajniékkal egyeztetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 Srácok, igaz hogy sok rádióval beszéltem, de esetleg nem tudjátok, melyikben megy a reklámunk?????Én a maxra tippelek, mert ugye ott volt kapcsolat....de közben másokkal is felvettem a kontaktust. szóval 106 ra fel, és ha vki meghallja szóljon. Ismeretlenek szóltak amikor a talira hívta őket a családom, hogy tudják, hogy lesz, mert bemondta a rádió.... A fehér corsásra tipp valakitől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem tudom melyiken,de én tegnap a GOLD RÁDIÓ DEBRECEN-t hallgattam és ott most ingyenes reklámozási lehetőség van!Meg lehetne próbálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Srácok, igaz hogy sok rádióval beszéltem, de esetleg nem tudjátok, melyikben megy a reklámunk?????Én a maxra tippelek, mert ugye ott volt kapcsolat....de közben másokkal is felvettem a kontaktust. szóval 106 ra fel, és ha vki meghallja szóljon. Ismeretlenek szóltak amikor a talira hívta őket a családom, hogy tudják, hogy lesz, mert bemondta a rádió.... A fehér corsásra tipp valakitől? én délelőt a Gold fm hallotam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 na most ott hallottad? vagy csak azt hallgattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 A fehér corsásra tipp valakitől? Az enyém csak átfestettem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem tudom melyiken,de én tegnap a GOLD RÁDIÓ DEBRECEN-t hallgattam és ott most ingyenes reklámozási lehetőség van!Meg lehetne próbálni! Az egy reklámfogás, beszéltem velük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 OK. kérek engedélyt lelépni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 OK. kérek engedélyt lelépni.... Csak szombatig kapsz eltávot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 Van már feltéve térképünk???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 MIvel annyi térkép, útvonal tervező stb. van már belinkelve, én azt hittem, az elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts