Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Egyértelmű. Csütörtök az utolsó nagy belehúzásunk. Aztán vasárnap délig megszakadunk, majd hétfőn veregetjük a saját vállunkat, hogy "jóvóte". :mellow: Aztán kedden megfogadjuk, hogy soha többet, végül szerdán elkezdjük levonni a tanulságokat, hogy jövőre mit csináljunk másképp. :rolleyes:

Elküldve
A pocakok valódiságát remélem szép lányok fogják értékelni, kézrátéttel. :mellow: De azt hiszem, hogy az enyém valódiságához nem fér kétség! :D

Kizárt dolog, S.S. versenyző, aki esélyekkel indul! :unsure:

Én meg kitöröltem mindenhonnan. Egy H.SZ. egy helyre! Irgum-burgum! :rolleyes: (:lol:)

Azt hittem ha több helyre berakom nagyobb esélye van hogy valaki válaszol is.

Elküldve

szerintem jó kis táncolós party zene kell, legyen rock is azért a tárban. Magyarok is.A techno, meg ilyenek szerintem felejtős nagy mennyiségben, de 1-2 szám erejéig mehet.Karaokehoz viszek halom cd-t(sponzored by Hajni)

Elküldve
Azt hittem ha több helyre berakom nagyobb esélye van hogy valaki válaszol is.

sztem ezekre a kérdésekre már kaptál választ :rolleyes:

de igazán konkrét válaszokat a hangulat ad majd neked.de nehogy már mi mondjuk ezeket neked,a dj-k dj-jének :mellow:

Elküldve

Na megjöttem...

West Autóst "lekéstem" reggel, szóval ma nem sikerült érdemben haladni(picit jóval hosszabb lett az autószövnél tett látogatásom, és már csak 10-re értem oda.

Cserébe kollégám még meg is szerezte az elemeket, szóval most 48 elemnyi befektetésem bent van a közösben. :mellow:

Holnap reggel megyek a bontóshoz megint, meg a metától is elkérem a manit.

Bontós nem jön szombaton, olaszban lesz... új projectjének címe: Calibra Turbo 4x4 for fun! :rolleyes:

Elküldve
Nem azért iratm csak ha valaki elolvasa végig akkor rájön hogy mi is van benne. Persze ha sörös Sanyi ki nem szedte

ezt most értenem kéne? :mellow:

sztem aki elolvassa,az érti... :rolleyes:

Elküldve
Nem azért iratm csak ha valaki elolvasa végig akkor rájön hogy mi is van benne. Persze ha sörös Sanyi ki nem szedte

Csak onnan szedtem ki, ahol teljesen fölöslegesnek láttam. A villámtalik azok a mi kis találkozóink megdumálására szóló topic, ez viszont nagy balhé, tehát ott nem volt jó helyen, továbbá a Közérdekű ez+az inkább a Debrecen és környéki autósboltok, bontók, és egyéb segítséget nyujtó helyek gyüjtőhelye, tehát ott is rossz helyen volt. A szövegbe pedig csak helyesírásilag, és látványilag nyúltam bele, tehát minden benne maradt. Aki a talira akar jönni, az a tali topicot nézi, tehát a felhívásoddal, figyelemfelkeltéseddel találkozik, és ha van valamilyen különös kívánsága, akkor Pü-ben megkeres.

Én Pl majd kérném: Gloria Gaynor - I Will Survive. :rolleyes:

Azt hiszem, kielégítő a válasz.

Elküldve
Ácsi!!!! Nem Karaoke! :mellow: :unsure: :D Az kellene még a jónépnek! :rolleyes: Csak szimplán, egyszer leadhatnád a buli közepén.

pontos idő,kívánt hangerő,ne mán és magas állás,hogyan keverje fel és le...

ne félinformációkat adj :lol: :lol: ;)

Elküldve
Nem vagy egy kicsit kabbeaf*szom? :rolleyes:

nó áj dont :mellow:

nem jó az alkoholmentes sör,a videoklip...szal ki is a fent emlegetett személy? :unsure:

Elküldve

Nekem kéne Republic:Repül a bálna pl., meg az I love rock'n' roll is.Pocsolyába léptem ....Tankcsapda:Loki induló, Edda, Bikini:Fagyi, Száguldás, porche szerelem,Scooter

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.