nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 Valaki nem ismeri kié az a fehér corsa, aki a mi matricánkkal szaladgál???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Visszakékültem! :rolleyes: Ez gyorsan ment,még csak tegnap utaltam! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 MÁR CSAK KÉT NAP ÉS KEZDŐDIK!!! ELŐRE IS MINDENKINEK JÓ BULIZÁST ÉS JÓ HANGULATBAN ELTÖLTÖTT 3 NAPOT KÍVÁNOK! Sziasztok, Dj Jonny vagyok. Én foglak titeket szórakoztatni az esti disco-n. :rolleyes: Pár kérdést, óhajt-sóhajt még szivesen várok (pl: milyen zenét szeretnél hallani, mi a kedvenc karaoke számod, amit te akarsz elénekelni, lesz-e szülinapos, esetleg névnapos, vagy csak küldenél valakinek egy számot...) Pénteken sörpocak verseny. Nincs titkolózás, mindent bele, éljen a sörpocak (vagy tv néző izom??)! Remélem mindenkivel fogok találkozni a Vígkend Majorban május 25-26-27-én Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 azért ne keverjük a szezont a fazonnal möszijő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Visszakékültem! :rolleyes: Ez gyorsan ment,még csak tegnap utaltam! :mellow: Utalatos vagy :-)) ///Johnni mindenkivel biztos, hogy nem fox talizni, Gyurcsán tesér sem aakrt, pedig szeretettel híttam. :-)) Kíváncsi leszek, ki nevez be a pocakversenyre, és ki fogja minősíteni a pocakok valódiságát, hogy az télleg sörtől van-e, vgy csalt az illető, és mondjuk az édességtől nőtt meg neki? Amúgy ezt a kérésedet írhatnád a Mote talikhoz a debrecen-talira is(errre gondoltam), mert ott többen látják, akik a talira jönnek. Talán SöSa lehetne egy hiteles meós. Ja és sikerült kibővítenem a honlapomat: Autótunning, egy autó személyisége Ja és ha lehet explorerben nézzétek, mer modzilla szar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Utalatos vagy :-)) Johnni mindenkivel biztos, hogy nem fox talizni. :-)) Kíváncsi leszek, ki nevez be a pocakversenyre, és ki fogja minősíteni a pocakok valódiságát, hogy az télleg sörtől van-e, vgy csalt az illető, és mondjuk az édességtől nőtt meg neki? Amúgy ezt a kérésedet írhatnád a Mote talikhoz a debrecen-talira is, mert ott többen látják, akik a talira jönnek. Talán SöSa lehetne egy hiteles meós. bemásolgatam mindenhova Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Kíváncsi leszek, ki nevez be a pocakversenyre, és ki fogja minősíteni a pocakok valódiságát, hogy az télleg sörtől van-e, vgy csalt az illető, és mondjuk az édességtől nőtt meg neki? Sörpocak-szépségverseny nem pedig sörpocak-anatómia lesz te embör...de rajtad esetleg tesztelhetünk ilyesmit is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 bemásolgatam mindenhova Mindenhova azért nem kell :-)) Csak 1 helyre, oda. Adorjanti köpd már ki a rágód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Adorjanti köpd már ki a rágód. kéred? és ha nem rágozok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 kéred? és ha nem rágozok? :rolleyes: Akkor kemény nyelved lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Akkor kemény nyelved lehet. összetett része a szervezetnek,mit vártál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Kíváncsi leszek, ki nevez be a pocakversenyre, és ki fogja minősíteni a pocakok valódiságát, hogy az télleg sörtől van-e, vgy csalt az illető, és mondjuk az édességtől nőtt meg neki? A pocakok valódiságát remélem szép lányok fogják értékelni, kézrátéttel. :mellow: De azt hiszem, hogy az enyém valódiságához nem fér kétség! :D Talán SöSa lehetne egy hiteles meós. Kizárt dolog, S.S. versenyző, aki esélyekkel indul! :unsure: bemásolgatam mindenhova Én meg kitöröltem mindenhonnan. Egy H.SZ. egy helyre! Irgum-burgum! :rolleyes: (:lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 legalább a helyesíráson is javítottál? :rolleyes: db tali topikba bőven elég... nekünk már nem kell bemutatkoznia..két helyen meg pláne :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Helyesírást nem is néztem, csak hogy négy helyre van beírva. A talitopicban, meg itt meghagytam. Ott azért, mert oda való, itt meg azért, mert már beszélve van róla, és lusta vagyok három H.SZ.-t módosítani. :rolleyes: De akkor ugrok neki a helyesírásnak is. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 miiillyeennn moderátor,aki lusta? :mellow: fogadjunk,ha moderálásonként kapnál 1-1 sört,becsületesen dolgoznál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ha megfizeted... :rolleyes: A talis topicban egyébként nem tudom kijavítani, mert ott nincs jogom hozzá. Itt pofás (és helyes) lett, de itt meg a kutya se nézi rajtunk kívül, szóval feleslegesen dolgoztam rajta. Ez még egy sör lesz, főnök úr! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 én csak felvetettem a sört.... :mellow: különben sem vagyok főnök,nem az én stílusom :rolleyes: és hidd el,sokan nézik rajtunk kívűl :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 én csak felvetettem a sört.... :unsure: Én meg csak meginnám. :rolleyes: Azt meg elhiszem, hogy itt is sokan olvassák. De tulajdonképpen mindegy is a helyesírás, és a forma amoda is, hiszen a lényeg benne van, a csicsa meg nem számít. Elvégre a fórum nem Kazinczi verseny. Pl Edlost is mindíg végig olvasom, pedig... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 ...felesleges :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: Hülye! :D Nem erre akartam kilyukadni! :lol: Akkor befelyezem: pedig tele van hibával, és szlenggel. Na, így már világos, mint a Soproni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 brrrrrrrrrrrrr,alkohol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Semmi gond, megiszom én a tied is. :rolleyes: Ha valaki a talin meghívna téged, hideg sört kérj! :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 az alkoholmenteset is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2007 különben sem vagyok főnök,nem az én stílusom :rolleyes: Még lehetsz :mellow: Indulhatsz a választáson Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 meg sem fordul,ill meg sem fordulhat a fejemben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts