corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Én is így voltam, amikor közéjük (Nyuszifül-Rulezke-Turner-Gelko-Chyga) keveredtem MSN-ezés közben :lol: . nehogy eláruld az intim részleteket...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Ki az az RCS? Milyen link? Remélem nem néztek butának. Gombaaaa! Gombaaa! Nézz be a társalgóba, ott van róla kép, sőt valahol valakinek talán akad egy kis ízelítője a társalgásból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Ki az az RCS? Milyen link? Remélem nem néztek butának. Gombaaaa! Gombaaa! nekem van egy file-om, amit a csaj fórumos szövegeiből állítottak össze, lehet, hogy el tudom küldeni mailban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 THX! Mail jöhet... Utánanézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Küldtem mailt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 ÁÁÁÁ! Csak párat néztem meg....iszonyat. Na meg a fénykép! Én sem vagyok matyóhímzés, de ez....nagyon ott van! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 öööö, asszem lemondom a szombati talit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Küldtem mailt! :lol: THX! Nagyon-nagyon gázos lehetett... ahogy néztem március körül járt erre utoljára.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Nyuszifül: Miért? :lol: Vasárnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Csak vicceltem volna, arra akartam utalni, hogy ha ő gáz, akkor jobb ha engem meg sem látsz, de úgy látszik elhagyott a humorérzékem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Csak az emotikon miatt kérdeztem vissza. Viszont a tali topicba írtam, hogy nekem a vas. lehet jobb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Csak az emotikon miatt kérdeztem vissza. Ezt meg most én nem értem :lol: Viszont a tali topicba írtam, hogy nekem a vas. lehet jobb lenne. Reagáltam is rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Szia Kavics!!! milyen a hóhelyzet nálatok??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Ezt meg most én nem értem :lol: csak az emotikon ( :lol: ) miatt!... így rem. érthető... Reagáltam is rá :lol: Tudom, hogy reagáltál...csak a többiek nem....meg hogy egyáltalán jó-e nekik, vagy csak a szombat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 nekem van egy file-om, amit a csaj fórumos szövegeiből állítottak össze, lehet, hogy el tudom küldeni mailban Plíz nekem is... anno nem voltam olyan bátor, hogy felvegyem MSNbe... megint röhögni akarok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Szia Kavics!!! milyen a hóhelyzet nálatok??? Szió! Elolvadt a borzalom... és már nem is esik semmi... délután esett vmi genyőce.... remélem holnap nem lesz semmi hó... holnap vihetem a renyót nagyszervízre is.... az opelen meg nincsen téligumma, úgyhogy nemszeressük a telet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Hmm, szabot amúgy hol van? Nem azt mondta valaki, hogy minnyá gyün? Me, nekem minnyá mennem kő. Fektetni kő a kis purdékat. Emberileg: altatni kell a gyerekeket, és mindgyárt lelépek. Biztos ami biztos. Sziasztok! Holnap jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Hmm, szabot amúgy hol van? Nem azt mondta valaki, hogy minnyá gyün? Sziasztok! Holnap jövök. Én mondtam, hogy majd jön, 8-9 körül. Akkor jó csucsukálást :lol: Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Plíz nekem is... anno nem voltam olyan bátor, hogy felvegyem MSNbe... megint röhögni akarok :lol: Nekem semmim sincs, majd Rulezke továbbítja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 oksa... majd rálesek a stájlingra... hátha lesznek még hasonlóan frenetikus RCS képek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Jányok!! Átneveztük a topikunkat??Én meg kereslek Titeket mindenhol... :lol: De sebaj a szívem idevezetett... Nyuszka!! A rímelgetés tényleg jó buli volt annak idején... :lol: "Üdvözöllek Titeket debreceni gyerekek! Legyetek Ti sokan nagyon, se...re ne essetek a havon!! Hírdessétek büszkén nevünk, és a MOTE legyen velünk!!" ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Szia, már azt hittem meg sem látogatsz minket. :lol: Köszönjük kedves szavad, reméljük ügyünk sínen halad, Jó csapatot gyúrunk össze MOTE nevét öregbítve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Megjöttem! Úgy látom hiányoztam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 A szombati talinak van már időpontja, helye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Megjöttem! Úgy látom hiányoztam! Nagyon :lol: A talinak sem helye, sem ideje, bár eddig még csak hárman vagyunk, nem lesz nehéz egyeztetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts