adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 őszintén szólva,nem nagyon. olyan mintha egy fos kiégett monitoron nézném :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 ez a sárgás hatás ami picit jojóztatja a szemet, amúgy nekem a design tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 a design nekem is nagyon tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nekem is tetszik, olyan, mint a tejeskávé, amit nagyon szeretek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 azért ne nyalogasd,ennek csak a színe olyan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hé amúgy én is lassan 1.5 év után cserélem le most az olajat szal rajtam is bosszankodhatsz mackosajt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Kicsit utánna kerestem a dolgoknak. De jó lenne, ha ilyen állapotban találnám a kicsikét! Persze, gondolom nem véletlenül annyi, amennyi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hé amúgy én is lassan 1.5 év után cserélem le most az olajat szal rajtam is bosszankodhatsz mackosajt! :rolleyes: izé... de ők úgy vették a kocsit, hogy már akkor korom fekete volt az olajnak nevezett akármi a mociban. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hé amúgy én is lassan 1.5 év után cserélem le most az olajat szal rajtam is bosszankodhatsz mackosajt! :mellow: nem hiába van km VAGY 1 év az olajcserének megadva :rolleyes: pláne,ha taposod is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nekem az 1.6 annakidelyén megoldotta az olajcserét magának. :rolleyes: Csak szűrőt kellett benne cserélni, az olaj mindíg friss volt. :mellow: 100 KM-en egy lityit megzabált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 nem hiába van km VAGY 1 év az olajcserének megadva :rolleyes: pláne,ha taposod is... Na igen családom első és jó magam első autója, amit jogsi után kaptam meg!És mivel csak nekem van jogsim a familyben nekem ezt aztán tudni kellett volna 3 hetes friss jogosítvánnyal, hogy gyorsan egy olajcsere! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Nekem az 1.6 annakidelyén megoldotta az olajcserét magának. :rolleyes: Csak szűrőt kellett benne cserélni, az olaj mindíg friss volt. :mellow: 100 KM-en egy lityit megzabált. remélem keveréket tankoltál bele :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Na igen családom első és jó magam első autója, amit jogsi után kaptam meg!És mivel csak nekem van jogsim a familyben nekem ezt aztán tudni kellett volna 3 hetes friss jogosítvánnyal, hogy gyorsan egy olajcsere! :mellow: autó kézikönyve :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Semmi gond, mostmár ezt is tudod. Nem hiszem, hogy ettől baja lenne. Ha a nívópálcán nem tűnik kormosnak, akkor gond egy szál se szerintem. Bár az ilyeneket én mindíg lazán veszem. Ha beszar a motor, akkor csere! :mellow: (Persze az én példám nem követendő!) remélem keveréket tankoltál bele :unsure: Keverte ez magának. :D A mocitetőm így nézett ki a motorcsere közben. :rolleyes: Képzelheted a motortertet. Ette is, meg ki is csapta, ahol csak tudta, farsot is szívott. Beteg volt már, na. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Keverte ez magának. :rolleyes: ja,egészen addíg,amíg meg nem ölted :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 ja,egészen addíg,amíg meg nem ölted :mellow:Kegyes halál. :unsure: Én már csak átsegítettem a túlvilágra. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Kegyes halál. :mellow: Én már csak átsegítettem a túlvilágra. :rolleyes: aha.értem.magyarul még hálával tartozik neked :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Jól látja a kedves kolléga. :rolleyes: Szegény szenvedett már eleget, nyugodjon békében. Az önindítója tovább él a 2.2 ben, a generátora egy Asconában, a himbasora egy Kadettben. A többi meg várja, hogy elvigyem egy fémgyüjtőhöz. Motorszáma emlékezetemben (és a 2.2-n) örökké élni fog! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 ejnye-ejnye :rolleyes: egyébként miért rejtettként vagy bejelentkezve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Mert amikor reggel bejelentkeztem, akkor olvastam vissza 2 hónapra visszamenőleg, és nem akartam belefolyni dumálásokba. Mostmár elolvastam mindent, úgyhogy pofázok. :rolleyes: Egy barátom amíg dolgozik, addig használom a gépét. Megkértem, hogy töltse le a Heroes 23. részét, ő meg azt mondta, hogy töltsem le én. Hát, letöltöttem. :mellow: Mostmár csak a hosszúpuskán várom hozzá a felíratot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Üdv! Ma furcsa dolgot vettem észre a kocsin, helyesebben a kocsiban... Szállok ki a werdából, s kacsingat a kocsiból a zsenge hajtás :rolleyes: Jó, hogy nem csuktak le :unsure: Sunyiban fű termesztés a kaszni alatt :mellow: :D Arra kiváncsi lennék hogy került be ide az a rengeteg föld, és fű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Üdv! Ma furcsa dolgot vettem észre a kocsin, helyesebben a kocsiban... Szállok ki a werdából, s kacsingat a kocsiból a zsenge hajtás :rolleyes: Jó, hogy nem csuktak le :unsure: Sunyiban fű termesztés a kaszni alatt :mellow: :D Arra kiváncsi lennék hogy került be ide az a rengeteg föld, és fű... Bio-autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 hm.. a képet máshogy nem sikerült betennem... Játszottam vele kicsit, de nekem sem sikerült. S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Én már a jövőre is gondoltam :mellow: Nem kell kert, a kocsiban fogjuk megtermeszteni a zöldséget :unsure: u.i. Kösssz szépen, h segítettél a képet betenni :rolleyes: Sztem ritka látvány.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Én már a jövőre is gondoltam :mellow: Nem kell kert, a kocsiban fogjuk megtermeszteni a zöldséget :unsure: u.i. Kösssz szépen, h segítettél a képet betenni :rolleyes: Sztem ritka látvány.... Huhh hát nemtom, hogy a hideg rázna, ha iet látnék bullon, vagy hánynék :-)) Ez bazzeg irtózatos. Nem barátkoznak a föld, és a fém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts