Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mókáztok itt egypontnéggyel, egyponthattal, meg egypontnyóccal... Nállam okosabbak mondták, hogy "2.0 alatt minden csak játék!" :rolleyes: :mellow:

de milyen jó játékforum_icon_sunyi.gif

különben meg tegnap elfelejtetted ezt mondani,kedves utas :unsure:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Mér, most kormol? Vagy ez csak az általános dízel "szimpátiádat" tükrözi? :rolleyes:

elmondás alapján 1-esben szépen tolja a kormot, aminek a lökhárítón látható jelei is vannak.

Fogyi meg rendben van, szóval ezért érdekel, mi lehet az ECU-ban. Mivel külföldi volt valaha, nem tartanék kizártnak egy okosságot akár. De az is lehet, hogy csak képzelődöm.

Elküldve
elmondás alapján 1-esben szépen tolja a kormot, aminek a lökhárítón látható jelei is vannak.

Fogyi meg rendben van, szóval ezért érdekel, mi lehet az ECU-ban. Mivel külföldi volt valaha, nem tartanék kizártnak egy okosságot akár. De az is lehet, hogy csak képzelődöm.

a sportkipuff miatt nem lehet?

Elküldve

Múltkor, mikor előttem mentél, és nyomtál egy kövéret egyesben, én sztem nem láttam fekete kormot...

Elküldve
Nah úgylátom dbilas is foglalkozik a szűrőbetét témával csak kicsit magasabb ársávban! :rolleyes:

szívósora se rossz dolog,ahogy hallom,de az pl az én mocimhoz 340,hozzáírt chippel...

Elküldve
a sportkipuff miatt nem lehet?

amiatt nem kéne feltétlen koromnak lennie.

Telo. Kérdés mennyire toltam kövéret? mert tegnap nagyon siettem ám, és lehet kövérebb volt. :rolleyes:

Elküldve
Múltkor, mikor előttem mentél, és nyomtál egy kövéret egyesben, én sztem nem láttam fekete kormot...

tegnap figyeltem fel én is,elinduláskor látszik,de semmi komoly

Elküldve

Telo. Kérdés mennyire toltam kövéret? mert tegnap nagyon siettem ám, és lehet kövérebb volt. :mellow:

sietség,ugyan :unsure: :D :lol:

a fontos embereket úgyis megvárják :rolleyes:

Elküldve
tegnap figyeltem fel én is,elinduláskor látszik,de semmi komoly

azért azt sem kéne... szerintem.

pl. tiéden nem látszik semmi, akárhogy padlózod! :rolleyes: :mellow:

Elküldve

Telo. Kérdés mennyire toltam kövéret? mert tegnap nagyon siettem ám, és lehet kövérebb volt. :rolleyes:

Elég kövéret nyomtál sztem... :mellow: Szinte az aszfaltot súrolta az autó hátulja :unsure:

Elküldve
szívósora se rossz dolog,ahogy hallom,de az pl az én mocimhoz 340,hozzáírt chippel...

Nah igen, ilyen ez a tuning!De ha valaki szereti az autóját! :unsure:

Tényleg jövőhéten most már sort kell keríteni arra az olajcserére! :mellow: Aztán jöhet majd a sportszűrő! :rolleyes:

Elküldve

akkor adorjant kolléga túloz a korom kapcsán, én meg örülök, hogy jól megy a kocsim.

no de megyek melózni, mert megint siethetek, ha még sokáig maradok itthon. :rolleyes:

Elküldve
azért azt sem kéne... szerintem.

pl. tiéden nem látszik semmi, akárhogy padlózod! :rolleyes: :D

mert ez kérlek kifinomult technika,jó sofőrrel :mellow: minden csepp benzinre vigyázok :unsure:

neked sem komoly,nem az a barna füstpamacs,ami az elégetlen üzemanyagra utalna...

Elküldve
pedig szoktunk

igen az utóbbi időben...de azelőtt nem nagyon volt rá példa, pont most amikor le akarom védetni a nevemet :rolleyes:

Srácok, jut eszembe, Sanyin és SzaboT-n kívül nálam alszik még valaki csütörtökön?

Elküldve
Srácok, jut eszembe, Sanyin és SzaboT-n kívül nálam alszik még valaki csütörtökön?

Én sajnos lemondok a lehetőségről (pedig beszéltünk róla). :rolleyes: Majd pénteken érkezünk Telóval, szerintem amint felkelünk el is indulunk majd (ha nem akkor majd kijavít)! :mellow:

Elküldve

Megkérdeztem másokat is a fennálló problémám miatt, eléggé különböző válaszokat írtak (mondjuk megértem):

-Nem akarok hülyeséget írni, de sztem vmikor rosszul válthattál 2ből 3ba és megsérültek a fogaskerekek, v kitörtek. S ezt azért hallod csak 2000s fordulat alatt, mert a fölött már olyan gyorsan pörög hogy már nem számít. Nem értek túlsokat az autószereléshez, a szomszédom jártas az ilyenekben. Holnapra megkérdezem h szerinte mi lehet.

-Ha szerencséd van gyújtás, ha nincs olajszivattyú vagy főteng. csapágy. Hallani kellene a hangot amit kiad.

Kb. Hasonlókkal folytatódik!Érdekes!Remélem egy olajcsere megoldja! :rolleyes:

Elküldve
Mókáztok itt egypontnéggyel, egyponthattal, meg egypontnyóccal... Nállam okosabbak mondták, hogy "2.0 alatt minden csak játék!" :rolleyes: :mellow:

és persze hátsó hajtással :unsure:

Elküldve
...csak sima ECOTEC (jó az)!

Mi az hogy "CSAK"! Még szép, hogy jó! :rolleyes:

egyre jobban foglalkoztat a dolog, hogy mi lehet az ecu-ban.

0-ák és 1-ek sokasága. :unsure: De ha az alapanyagra megyünk, akkor főként szilícium. :mellow:

Elküldve

Na srácok elérkeztünk a finishbe :rolleyes: Azt hiszem most az eddiginél is nagyobb szükségünk lesz egymásra, tegnap késő estig AdorjanT-vel csináltunk egy kis meglepit, aminek ma lesz a folytatása, ha időben hazaérünk a tárgyalásokról.Így én gépközelben alig leszek mostantól, max munkaidőben.Ha valakinek eszébe jut valami, amit még el kell intézni, szóljatok!

Elküldve
0-ák és 1-ek sokasága. :mellow: De ha az alapanyagra megyünk, akkor főként szilícium. :rolleyes:

bácsi,bácsi,a tuningos ecu-ban akkor ezek szerint több 1-es van mint 0? :unsure:

Elküldve

finis.. na igen, pont ezért érzem, hogy lehet nekem a holnapot is el kell kérnem, mert a fényező miatt lehet amúgy is késnék melóból, és akkor már utána intézkednék. :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.