szabot Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 ...szabot szerintem nem mutogatja többet nekünk a spéci ablakmosóját :mellow: :unsure: Legalábbis Sanyi jelenlétében vagy töltött állapotban nem :D Az EW-ben mindenki kinézte magának, amiért bement aztután hazavittem Andit és Sanyit (ott parkolt szuzi) és én indultam is haza. A többit az élménybeszámolóban, mert volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 jó reggelt! Tomi, úgy látom,nem volt szerencséd...de a kő szó hallattán azt hittem,benyomta a szélvédődet...aztán mikor tovább olvastam,kicsit megnyugodtam... már csak azt tudnám milyen idő lesz...az előbb ragyogó napsütés,most meg felhős az ég...pedig nem ártana kocsit mosni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 jó reggelt! Tomi, úgy látom,nem volt szerencséd...de a kő szó hallattán azt hittem,benyomta a szélvédődet...aztán mikor tovább olvastam,kicsit megnyugodtam... már csak azt tudnám milyen idő lesz...az előbb ragyogó napsütés,most meg felhős az ég...pedig nem ártana kocsit mosni :rolleyes: De szerencsém volt, mert minden rendben van. A haverral úgyis rég találkoztam, szóval még jól is jött. :mellow: Du esni fog. Mindjárt megyek kocsit mosni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Du esni fog. Mindjárt megyek kocsit mosni... ez olyan szőke nős logika volt :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2007 Nem is hívtatok még a polgári nevemen mióta ismerjük egymást...érdekes, hogy most egyszerre jött rátok :rolleyes: Maci az Olympiában megbeszéltük meliyk autótk jönnek, és kb hány kísérővel, illetve aki még nem halott rólunk, annak elmondatm mi a helyzet, no meg HOBiról, illetve ha ő nem, akkor a későbbi lehetőségekről is beszélgettünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2007 Láttátok a fórum alján:5 napon belüli események: I.Debreceni Opeltalálkozó :rolleyes: Azt hiszem egész hétre szabit kellett volna kérnem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 a fórum alján az a bejegyzés az én művem! :rolleyes: gondoltam, elég fontos, hogy naptári bejegyzés legyen belőle. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Én ilyenre gondoltam: http://www.fonixtuning.hu/content/termekek/595-1.jpg Megnéztem a K&N betétszűrőket!De az a bajom, hogy beírtam a típus keresőbe a kocsim típusát (ASTRA G 1.4 16V) és nem volt a listán 1.4-es betétszűrő! :rolleyes: Na akkor most mi van?Cseréljek motort, hogy végre tudjak is bele venni valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Megnéztem a K&N betétszűrőket!De az a bajom, hogy beírtam a típus keresőbe a kocsim típusát (ASTRA G 1.4 16V) és nem volt a listán 1.4-es betétszűrő! :unsure: Na akkor most mi van?Cseréljek motort, hogy végre tudjak is bele venni valamit? dbilas turbinyeket neki :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Nem is hívtatok még a polgári nevemen mióta ismerjük egymást...érdekes, hogy most egyszerre jött rátok :rolleyes: Maci az Olympiában megbeszéltük meliyk autótk jönnek, és kb hány kísérővel, illetve aki még nem halott rólunk, annak elmondatm mi a helyzet, no meg HOBiról, illetve ha ő nem, akkor a későbbi lehetőségekről is beszélgettünk. pedig szoktunk további lehetőségekre ne is gondolj!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 dbilas turbinyeket neki :mellow: :unsure: Sajnos ezt a szlengkifejezést nem értettem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Sajnos ezt a szlengkifejezést nem értettem! :rolleyes: a dbilas az egy tuning cég,a turbinyek meg a turbó lenne :mellow: van komplett turbószett,igaz húzós pénzt kell kicsapni érte az asztalra,de az igen érezhető legalább :unsure: 1.4 twinporthoz valami 1,3M az átépítés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Sajnos ezt a szlengkifejezést nem értettem! :rolleyes: Asszema dbilas gyárt komplett turbó szettet, és erre gondolt adorjánt... De majd kijavít, ha tévedek :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Kicsit lemaradtam... :rolleyes: Sebaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Kicsit lemaradtam... :rolleyes: Sebaj :mellow: sebaj, majd megelőzöd az 1.6-tal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 a dbilas az egy tuning cég,a turbinyek meg a turbó lenne :rolleyes: van komplett turbószett,igaz húzós pénzt kell kicsapni érte az asztalra,de az igen érezhető legalább :mellow: 1.4 twinporthoz valami 1,3M az átépítés... Nekem egyenlőre egy légszűrőbetétre is sok lét kell virítanom!Nekem meg nem twinport van...csak sima ECOTEC (jó az)! Valószínüleg majd egy BMC-t légszűrőbetét veszek majd, ha ott lehet kapni az én típusomhoz, meg talán olcsóbb is pár ezerrel.13000-től kezdődnek az árak annál a márkánál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Kicsit lemaradtam... :rolleyes: Sebaj ezek az 1.6-ok már csak ilyenek.... :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 :rolleyes: sebaj, majd megelőzöd az 1.6-tal :mellow: te csak a csippes vectrával foglalkozzál :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Ja meg a turbót azért még vágom hogy mi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 te csak a csippes vectrával foglalkozzál :mellow: egyre jobban foglalkoztat a dolog, hogy mi lehet az ecu-ban. nem dízel ez, hogy kormoljon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 egyre jobban foglalkoztat a dolog, hogy mi lehet az ecu-ban. nem dízel ez, hogy kormoljon! :rolleyes: legalább látjuk,mikor adsz nagy gázt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 egyre jobban foglalkoztat a dolog, hogy mi lehet az ecu-ban. nem dízel ez, hogy kormoljon! :mellow: Mér, most kormol? Vagy ez csak az általános dízel "szimpátiádat" tükrözi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Mókáztok itt egypontnéggyel, egyponthattal, meg egypontnyóccal... Nállam okosabbak mondták, hogy "2.0 alatt minden csak játék!" :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Nah úgylátom dbilas is foglalkozik a szűrőbetét témával csak kicsit magasabb ársávban! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Mókáztok itt egypontnéggyel, egyponthattal, meg egypontnyóccal... Nállam okosabbak mondták, hogy "2.0 alatt minden csak játék!" :rolleyes: :mellow: Jóvanna, nem mindenki olyan gazdag, hogy 2.0 felett járjon... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts