Korzika Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Végre valaki aki nem alszik....rajtam kivül!A többiek buliznak én meg melózok... na szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Végre valaki aki nem alszik....rajtam kivül!A többiek buliznak én meg melózok... na szép! Jaja, én nemrég érkeztem vissza a szállodámba itt Stockholmban egy kollégákkal töltött "rák party"-ról... Ettünk jó kis rákocskákat, meg palacsintát, meg tortát, meg kesudiót meg még sok mindent... :mellow: Ja meg ittunk is sok mindent. Hajaj, lesz itt még streetracing a gyomorban... :rolleyes: Egy kolléga szülinapját ünnepeltünk egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Végre valaki aki nem alszik....rajtam kivül!A többiek buliznak én meg melózok... na szép! Hol buliznak egyébként a többiek? Többieken a kollégáidat érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Nem a munkatársak azok dolgoznak velem együtt!! A kollégákon most az Opelos kollégákat értettem,merthogy senkisem volt itt és mivel péntek éjszaka van gondolom bulizott a többség valahol.(vagy otthon :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Jelentem, én tollas bálban voltam. kb. hetek óta nem tudom kialudni magam, és ez most sem sikerült. Ráadásul az este a nagyfiam ásított egy szineset, és pont az én ágyneműmre... szal párna nélkül aludtam. :rolleyes: most meg már virgoncan játszik. ki érti ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 A másik tanácsadó én voltam és ez a kopogás nálam is megvolt. Nálam sem csinálta üresben, de én is az olcsó (és amúgy is "kötelező" vásárlás utáni dolgokkal kezdd). Első körben mindenképp olaj-, olajszűrőcsere. Sőt, ha olaj, akkor a váltó olaját is megnézetném. Ha nem volt, akkor vezérléscsere is, mert - és itt nem a szervizeseket akarom megbántani - láttam már karón varjút és én amúgy sem bízom senkiben. Az Opeltali P-Sz-V lesz, szombaton sem tudsz legurulni? Nem kell annyit tanulni, még a végén jó jegyet kapsz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 morning! Tamás,te még gép előtt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Szabot... www.opelklub.hu.hu .... láttad amit írtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 morning! Tamás,te még gép előtt??? Igen. 9-kor indulok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Hááát ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Sztem ha csak úgy berakod a gyári helyére, és nem oldod meg a korrekt friss levegő beszívást, max az autó hangja lesz morgósabb picit, és így "mentális" plusz lóerőket ad... :mellow: Sztem ilyenkor bizonyos helyzetekben az autó jobban teljesít a gyárival, ha nem mindig... De lehet, tévedek. Másnak mi a véleménye? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 A másik tanácsadó én voltam és ez a kopogás nálam is megvolt. Nálam sem csinálta üresben, de én is az olcsó (és amúgy is "kötelező" vásárlás utáni dolgokkal kezdd). Első körben mindenképp olaj-, olajszűrőcsere. Sőt, ha olaj, akkor a váltó olaját is megnézetném. Ha nem volt, akkor vezérléscsere is, mert - és itt nem a szervizeseket akarom megbántani - láttam már karón varjút és én amúgy sem bízom senkiben. Az Opeltali P-Sz-V lesz, szombaton sem tudsz legurulni? Nem kell annyit tanulni, még a végén jó jegyet kapsz! :rolleyes: Hát lehet hétvégén benézek!De pénteken biztos lesz írásbeli érettségim (mivel megnéztem :mellow: ).Közgazdaságtan abból meg kell a jó jegy!Remélem az olajcserével meg fog szűni a zaj!Castrolt ajánlottak nekem!Ezután meg sportlégszűrő ha minden jól megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Másnak mi a véleménye? :rolleyes: szeva! nekem volt fent direktszűrő egy rövid ideig,z14xep motoron. 2500-3500 között szép mély hangja volt,de felette nem volt jó,nem tetszett egyáltalán,ezért le is vettem róla.teljesítményben,egyéb paraméterekben nem vettem észre változást. ha tudsz kölcsönkérni 1-2 napra,akkor rakd fel,és próbáld ki,ha pedig tetszik,akkor vegyél csak.és ha teheted,márkásat! K&N például. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 szeva! nekem volt fent direktszűrő egy rövid ideig,z14xep motoron. 2500-3500 között szép mély hangja volt,de felette nem volt jó,nem tetszett egyáltalán,ezért le is vettem róla.teljesítményben,egyéb paraméterekben nem vettem észre változást. ha tudsz kölcsönkérni 1-2 napra,akkor rakd fel,és próbáld ki,ha pedig tetszik,akkor vegyél csak.és ha teheted,márkásat! K&N például. Ha már direkszürő,akkor csakis olyat,ami a gyári helyére megy be,annak van értelme,de az olcsó 5000Ft-os kategória felejtős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Ha már direkszürő,akkor csakis olyat,ami a gyári helyére megy be,annak van értelme,de az olcsó 5000Ft-os kategória felejtős! nekem pont ilyen olcsóbb volt,a légszűrőház tetejét levettem,és magába a dobozba ment bele a cucc. gondoltam,ha bejön,akkor nézek vmi típussepcifikus cuccot. de olyan béna hangja volt fordulaton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Tomi ha már itt vagy... HOBi? láttátok? Meddig voltatok még együtt? stb. stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 szeva! úgy látom megy a meló :D a víg-kend után mentünk az opelhez,a szervíz már zárva volt,de andi elég hosszasan eldumált bent,többet között a motéról is. mi meg kint a parkolóban csinátunk ezt-azt,szabot szerintem nem mutogatja többet nekünk a spéci ablakmosóját :rolleyes: :mellow: utána átmentünk az EW-hez,én onnan léptem még haza a cuccaimért,a többiek bementek,de mire én már elindultam haza,pont láttam őket is a parkolóban búcsúzkodni,vagy ilyesmi. ez kb fél háromkor lehetett. nagyjából ennyi :unsure: te időben beértél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 ajjé, mi az hogy... bőven. meló... hát, nem tom, ma se csináltam semmit bent effektíve. Vagyis beírtam a naplót, meg 2 gyártási lapot, és ennyi. Holnap lehet lesz munka is. :rolleyes: ja... Andi hol dumált a mote-ről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 az olympiában. de majd ő élménybeszámol,eléggé siettünk,úgyhogy hiányosak az információim :mellow: én nem várom a hétfőt,mert "új" helyen kezdek,csak még senki nem tudja hol :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 nekem pont ilyen olcsóbb volt,a légszűrőház tetejét levettem,és magába a dobozba ment bele a cucc. gondoltam,ha bejön,akkor nézek vmi típussepcifikus cuccot. de olyan béna hangja volt fordulaton... Én ilyenre gondoltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Én ilyenre gondoltam: jaaaa hogy betétszűrő :rolleyes: így már értem. én ennek úgy igazából nem látom sok értelmét,bár próbálni még nem próbáltam.akkor inkább a gyári papír :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 jaaaa hogy betétszűrő :rolleyes: így már értem. én ennek úgy igazából nem látom sok értelmét,bár próbálni még nem próbáltam.akkor inkább a gyári papír :mellow: Losi anno az astrában kipróbálta a simota gagyit,a papírt és ezt is! Ez a fajta volt az,ami ért is valamit,mivel ez tényleg több levegőt ereszt be,de nem szívja be annyira a motor által felmelegített levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Losi anno az astrában kipróbálta a simota gagyit,a papírt és ezt is! Ez a fajta volt az,ami ért is valamit,mivel ez tényleg több levegőt ereszt be,de nem szívja be annyira a motor által felmelegített levegőt. és konkrétan mit ért? ha valami érdemlegeset,lehet egy próbát megérne nekem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 és konkrétan mit ért? ha valami érdemlegeset,lehet egy próbát megérne nekem :rolleyes: Hát nem csak a hangja lett jobb tőle,hanem valamicskét tényleg jobban is ment. A próba drága játék lesz,mert kb 15-20E között van az ára,mondjuk nem is vélelten ennyi,ez nem gagyi. Most Coupe C20XE kapta meg ezt a szürőt,esetleg ő tud még nyilatkozni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Hát nem csak a hangja lett jobb tőle,hanem valamicskét tényleg jobban is ment. A próba drága játék lesz,mert kb 15-20E között van az ára,mondjuk nem is vélelten ennyi,ez nem gagyi. Most Coupe C20XE kapta meg ezt a szürőt,esetleg ő tud még nyilatkozni róla. hangja??? betétszűrőktől még nem nagyon hallottam hangot :rolleyes: azt tudom,hogy nem olcsó,viszont a 15-20 ezer kicsit megdöbbent,bár a K&N biztos kerül ennyibe :mellow: (nekem ilyen 10e ft rémlett betétszűrőre...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Jó reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts