nyuszifül Elküldve Május15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2007 Üdvözletem küldöm a túrkevei könyvtárból! A szombat délelőtt nekem csodás, de ráérek egész nap, tehát soffőri állást egész napra vállalni tudok! Feltéve, ha a kishölgy nem szégyelli a Suzuki anyósülését. :mellow: :rolleyes: Lehet egy kölcsönsuzival fogok közlekedni...mostanság Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Akkor szégyenről szó sincs! :rolleyes: De ha addig nem jönne össze, akkor a felajánlás még áll. Ja, két hete Fehérváron pizzáztunk Rolival. Jó volt látni nagyra nőtt barátomat, jól eldiskuráltunk. Sajnos sietett haza, és a rendőrökkel is meggyűlt a baja, ezért a sörözés elmaradt, de azért jól éreztük magunkat. Ja, Andi, a háromnapos belépőmet szombaton személyesen adnám át. Utalás családi okok miatt zűrös. Ha érdekel, majd elmesélem. Na csá, innen megyek, mert baromi lassú a net. Vissza akartam olvasni cirka negyven oldalt, de iszonyat lassan haladok. Csá, szombaton találkozunk, addig még telefonálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Sziasztok! Részvétem Nyuszi! :rolleyes: Viszont sajnos rossz hírem van, nemtudok menni a talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 uhh, miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 jó reggelt! most eshet az eső, de jövő hétvégén felejtse el, hogy esni akar. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 reggelt :mellow: én most kifejezette örülök az esőnek,ilyen rohadt meleg nap után... de jövő héten sztem se essen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Lemondtuk a netet, mivel költözünk lassan kifelé, úgfyhogy 1 hónapon belül ki leszek itt kapcsolva, szal ha nem lennék, akkor csörögjetekegyet rám, (nem veszem fel, csak tudom, hogy netre kéne jtuni) van msá lehetőségem is, csak nem ennyire kézenfekvő, mint ez. Nyuszi, ha kell vmi segíteség, akkor kérlek csörrenj rám egyet. Akinek nincs meg a száma, azt meg visszahívom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Állítólag nálunk is zuhogott az eső, de én úgy aludtam, mint akit agyonvertek. A tócsák viszont igazolták az állítást. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 MACKÓ MSN M O S T! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 mint a villám... :rolleyes: már majdnem annyira villám,mint az 1.4 twinport :mellow: :unsure: :D kösz a gyorsaságot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 nana.. azé a twinport még fejlődhet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 sajnos már nem tud,ez a technológia csúcsa :D :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 majdnem mondtam valamit! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 majdnem mondtam valamit! :rolleyes: ki/mi tartott vissza? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 7000 mint a fenti szám is mutatja, a szóf@sásom tartott vissza! :rolleyes: ugyan "kis lépés egy embernek", de nekem óriási... vissza kell fognom magam. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 jaja,fogd is vissza,7000 egy motornak is sok,nemhogy nekünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 köszi. kihagyom. :rolleyes: mackó lennél szíves válaszolni az MSN-en feltett kérdésemre? Nem akarok önkényesen cselekedni. Kell a visszaigazolásod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 ki/mi tartott vissza? :rolleyes: Hirtelen azt olvastam, hogy km/h :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Hirtelen azt olvastam, hogy km/h :-)) akkor elég felületes lehetsz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 na... tessék kérem nem piszkálódni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 uhh, miért? Sajna meló, de még nincs lejátszva a főnökkel, azért mondtam le mert nem tudunk pontosan semmit, ráadásúl külföld ha mégis eltudok menni akkor legyen meglepi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Sajna meló, de még nincs lejátszva a főnökkel, azért mondtam le mert nem tudunk pontosan semmit, ráadásúl külföld ha mégis eltudok menni akkor legyen meglepi! :rolleyes: Már értem! Te akarsz lenni a meglepetésvendég! :mellow: Azért remélem sikerül eljönnötök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 sziasztok, én még újfiú vagyok itt ! Gondoltam írok ide egy cseppet ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 sziasztok, én még újfiú vagyok itt ! Gondoltam írok ide egy cseppet ! :mellow: Üdv "újfiú"! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts