Korzika Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Tényleg,mi lesz,ha túl sokan leszünk??Úgy értem,hogy hány főt képes max befogadni a terület??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 a területről annyit, hogy az 1. devil talit képes volt elnyelni. Szerintem elég nagy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Ez az éjszaka dögunalom. Ráadásul senki nincs fent... El is megyek kajázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 A másik + golgozzon mi??????? :rolleyes: Gyere ki ide,itt nem lehet unatkozni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 A másik + golgozzon mi??????? :rolleyes: Gyere ki ide,itt nem lehet unatkozni!! Jól van na. Én is kinéztem a gyártósorra. Sajnos még megvan... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 A tehervonatok is megvannak,sőt egyre több lesz belőlük!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Sajnos más sorokon is észrevették, hogy bent vagyok. Eddig 2 helyen javítottam... :rolleyes: Mindegy, gyorsabban telik az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Tévedtem. Nem telik gyorsabban... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Nem kell olyan gyorsan megjavítani a hibákat! Itt volt egykis pihi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 nekem nem kevés pihi volt! :rolleyes: Jó reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 'reggelt! úúútáálommmmm a melegettttttttttttttttt úgy látom itt is zajlott a munka :lol: van is erről egy sztorim,másodállásban egy helyi vállalkozónál csinálom a vízszámlákat (óraállásrögzítés,számlanyomtatás,és mindenféle adminisztrációs dolog),és a számlák leporellóra készülnek.namármost nem mindig szeret magától hajtódni,és kézzel kell neki segíteni.de hajnal 5-6 körül ugye ez nyilván nehezen megy,pláne ha az ember úgy elalszik mellette,mint én :rolleyes: bejön anyám,hogy hajtogassam,mert igencsak felhalmozódott a kupac (kb 50-60 oldal lehetett). én mint ügyes kisfiú,megfogtam a kupacot,és mintha felráznám a párnámban a tollat,szép galacsint csináltam az egészből :mellow: :unsure: :D reggel amikor felkeltem,nem emlékeztem semmire,csak furán néztem,hogy mi ez a kupac :lol: azóta jobban figyelek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 látod milyen "veszélyes" az éjjeli meló! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 látod milyen "veszélyes" az éjjeli meló! :rolleyes: csak "sajnos" nagyon jól fizet.... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 nekem mindegy, mert nem az éjszakázást pótlékolják, hanem a műszakolást. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 nekem mindegy, mert nem az éjszakázást pótlékolják, hanem a műszakolást. :rolleyes: no,itt ez nem úgy megy,régebben fater volt az ügyvezetője a cégnek,csak lemondott,de nekem mondták,hogy csináljam,tudom mi hol miért stb van nem akarok számokban beszélni,de két nap melóért a jelenlegi fizum kb 70%-a nem rossz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 CS-n írt nekem egy srác,hogy nem megyek az 1. debreceni opeltalálkozóra? :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 :rolleyes: érnek még mindenkit meglepetések! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 mindjárt kérek már tőle felvilágosítsát,hogy mi is lesz pontosan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Sziasztok! Hallotátok hogy Nyuszi karambolozott? Szerencsére nem sérült meg de a kocsi szinte totál kár. Megkérnék mindenkit, hogy amiben tud segítsen neki. Nem lehet túl könyű egy rendezvény szervezése közben neki.(persze semikor nem jó de most pont nem hiányzott) üdv:Dj Jonny Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Nah... én jelentem, csak dolgoztatok az autószövvel. :rolleyes: volt pofám megreklamálni, hogy a csomiajtó bal alján megrepedt a festék... vastag gitt miatt. lecsiszolták, alapgittelés megvolt. Holnap csiszi, finomgitt, festési előkészület, na meg a lökös is ki lesz javítva. holnap után festik is. Ez így egy szentistvánomba fog kerülni. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Sziasztok! Hallotátok hogy Nyuszi karambolozott? Szerencsére nem sérült meg de a kocsi szinte totál kár. Megkérnék mindenkit, hogy amiben tud segítsen neki. Nem lehet túl könyű egy rendezvény szervezése közben neki.(persze semikor nem jó de most pont nem hiányzott) üdv:Dj Jonny nem,nem hallottuk.... visszaolvashatnál néha :rolleyes: mackó,szentistván?????? :mellow: hát akkor mondhatni jól jártál...bár az ilyennek soha nem örül az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 jól olvastad. mindössze annyi! Remélem még1x nem kell menjek majd hozzájuk reklamálni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 jól olvastad. mindössze annyi! Remélem még1x nem kell menjek majd hozzájuk reklamálni. :unsure: és a jeten találkoznál a srácokkal még? :mellow: "srácok,kéne egy kis pénz,tolassatok már ki" :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 köszi. kihagyom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2007 Nos akkor Rolanddal a dolgok jól haladnak, reméálem mki tudja mire célzok, egy kis bibi akadt, de már visszafordítani a folyamatot nem lehet, de szerintem nem nagy a baj, szóval alakul a molekula.Már csak két dolog rendezetlen, azt hiszem, abban viszont segítenetek kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts