Endlos Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Sima opeles is jó, de ha van klubos az is Én a szélvédőmatricámat biztonság kedvéért félre raktam, ha kell esetleg útközben vkinek, én eddig egyszer vettem volna hasznát. (annyiszor voltam a városban azóta). Egyébként ezzel a szórólapozással nem féltek, hogy megjelenik vagy 500 ember? Én személy sezrint be vagyok rossanva tőle. Bár inkább a távoli tagok jönnének el. (gondolom ezzel nem mondtam újat) Küldök mélt nyuszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 a szórólap által megihletett résztvevő-jelöltek nagy része szerintem csak napijeggyel jönne,mivel helybéliek.ha meg sokan lesznek,akkor mi van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Na most melyik matricára gondolsz Endlos? A szórólapozás meg szerintem egyértelmű, hogy miért van. A tömegtől én is megijedek, de ha jó buli lesz, akkor tuti jövőre is csinálunk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Na most melyik matricára gondolsz Endlos? A szórólapozás meg szerintem egyértelmű, hogy miért van. A tömegtől én is megijedek, de ha jó buli lesz, akkor tuti jövőre is csinálunk. :D a hadak útját megjárt szélvédőmatricára,szerintem :rolleyes: :mellow: :unsure: tömegtől miért ijedtek meg?????? szerintem gyakoroljatok a 31es buszon ez esetben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 olyan szinten ijedek, hogy nem tudom. van ezzel kapcs.ban egy kis para, de remélem a legjobbakat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 de miért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 mert fogalmunk sincs, hogy mennyien jönnek akkorra. 20? 200? 2000? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Srácok egyik este ha más nem msnen meg kellene vitatnunk a dolgokat.Ma este nálam kilőve, mert egy lehetséges tagjelölttel és HOBI tesóval találkozom :rolleyes: egyrészt a szavazás eredményét, másrészt a talival kapcsolatos dolgokat. Egy hét maradt amit aktív szervezésre lehet fordítani.ÉS sok a teendő Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Srácok egyik este ha más nem msnen meg kellene vitatnunk a dolgokat.Ma este nálam kilőve, mert egy lehetséges tagjelölttel és HOBI tesóval találkozom :mellow: egyrészt a szavazás eredményét, másrészt a talival kapcsolatos dolgokat. Egy hét maradt amit aktív szervezésre lehet fordítani.ÉS sok a teendő hobi tesóval máskor is találkozol,nem? :unsure: msn esténként nekem többnyire ok,személyesen perpill nem,mert valószínűleg gyomorrontásom van :rolleyes: a matricára viszont nem mondtál semmit,milyen kell akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 hobi tesóval máskor is találkozol,nem? :mellow: msn esténként nekem többnyire ok,személyesen perpill nem,mert valószínűleg gyomorrontásom van :rolleyes: a matricára viszont nem mondtál semmit,milyen kell akkor... Zöld színűvel ritkán...s ez most nagyon úgy tűnik....iker.... matrica:a klubos nem a legjobb, de ha nincs más, elfogadom, max visszaadom, ha nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 de ha esetleg konkrétan leírnád milyenre gondolsz...mert az alapján,amit tudunk,lövésem sincs milyen kellene... és azt sem említetted,hogy másik ZÖLD ASTRÁS embörrel találkozol. zöld meg elég sok van mostmár :unsure: :mellow: tömegcikk,mondhatni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Persze akad, hisz szép szín, soka szeretnének...és szeretik :rolleyes: a matricából meg mondom ne csinálj gondot, mert ekkora felhajtást nem kell érte, csak egy kérdés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 ez nem felhajtás... :rolleyes: csak ha nem írod körül mire gondolsz,mi honnan tudjuk??így hogy segítsünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 ez nem felhajtás... :rolleyes: csak ha nem írod körül mire gondolsz,mi honnan tudjuk??így hogy segítsünk? Nem nekem kell, és csak egy matricára gondoltam, amire rá van írva opel, vagy ha nektek maradt ki klubos akkor az, mert legalább eggyel több autón lettünk volna reklámozva, ha sikerül meggyőznöm az illetőt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 eddig ezt nem így láttad,hogy legalább egy autóval többen lettünk volna reklámozva :rolleyes: azt pedig hogy nem neked kell,szerintem zsolti a béka is tudta eddig is Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Akinek nem kell a régi rendszámtábla kerete azt is nekem adhatja:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 NEKED? :rolleyes: micsoda kis haszonleső :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 NEKED? :mellow: micsoda kis haszonleső :unsure: Ma ezt másodjára kapom meg, nem is értem miért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Ma ezt másodjára kapom meg, nem is értem miért :rolleyes: hogy az aláírásodból idézzek, "Véletlenek nincsenek" :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Lenne egy kérdésem a debreceniekhez: Sörös Sanyival nem tudjátok mi van? Jó ideje nem láttam már itt a fórumon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Lenne egy kérdésem a debreceniekhez: Sörös Sanyival nem tudjátok mi van? Jó ideje nem láttam már itt a fórumon :rolleyes: addig jó míg csendben van :unsure: egyébként ha jól tudom,fehérváron van már,manta felújítva. de a többiek ha jól sejtem többet tudnak róla,mint én :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 eddig ezt nem így láttad,hogy legalább egy autóval többen lettünk volna reklámozva :rolleyes: azt pedig hogy nem neked kell,szerintem zsolti a béka is tudta eddig is Te Tomi kívánom neked, hogy egyszer vki rád is úgy rádszálljon, mint ahogy te szoktál másokra :-PP És akkor majd nem győzöl mindenkitől bocsánatot kérni, remélem, tőlem is a matricás ügyben. Ez ilyen lelki terror szerű valami, najó, de ez most nem időszerű ide írnom, de azért télleg kívánom :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Te Tomi kívánom neked, hogy egyszer vki rád is úgy rádszálljon, mint ahogy te szoktál másokra :-PP És akkor majd nem győzöl mindenkitől bocsánatot kérni, remélem, tőlem is a matricás ügyben. Ez ilyen lelki terror szerű valami, najó, de ez most nem időszerű ide írnom, de azért télleg kívánom :-)) te pedig jó lenne ha tartanád magad ahhoz,amiben anno megegyezett a csapat... ha neked ez ennyire kis dolog,akkor nem értem miért kellett feltétlenül átadnod,és kifizettetned VELEM az ÖSSZES matricát...(de szó nélkül megtettem,mert úgy gondoltam,jobb mindenkinek,ha nálam vannak...) jah,eszem ágában sincs bocsánatot kérni és köszönöm a jókívánságot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Nos akkor tessék rohanni az újságosokhoz... 380 Ft-ért osztogatják azt az újságot, amiben végül nem is 1 oldalt, hanem 2-t kaptunk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Nos akkor tessék rohanni az újságosokhoz... 380 Ft-ért osztogatják azt az újságot, amiben végül nem is 1 oldalt, hanem 2-t kaptunk! :mellow: És mi van a tiszteletpéldányokkal???? :rolleyes: Ha lesz még időm este, megpróbálok gépközelbe kerülni...mert minél hamarabb beszélünk annál jobb, de nem ígérem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts