adorjant Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 hát hol nyúlkáltál álmodban? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 sz@r helyen. :mellow: :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 :rolleyes: ki lettél tessékelve az ágyból? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 dehogy. bár mikor hazaértem, akkor Laci fiam aludt a helyemen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 akkor majdnem olyan,mintha te lettél volna ott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 jelentem a Hifi, Ateri, Magic, West, Metabond beterítve egy adag szórólappal. köszi Amigo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Hurrá! Az írásbeli érettségi nehezén túl vagyok! Remélem jól is sikerültek! :rolleyes: Már csak jövő pénteken egy infó, de azt könnyen lenyomom, aztán másfél hónap és szóbeli! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Hurrá! Az írásbeli érettségi nehezén túl vagyok! Remélem jól is sikerültek! :rolleyes: Már csak jövő pénteken egy infó, de azt könnyen lenyomom, aztán másfél hónap és szóbeli! :mellow: hajráhajrá! :unsure: húgom a matekra mondta,hogy azt hitte jobban fog sikerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 hajráhajrá! :mellow: húgom a matekra mondta,hogy azt hitte jobban fog sikerülni. Nekem az jól ment szerintem! Bár, majd kiderül! Inkább reál beállítottságú vagyok a többi nem nagyon megy! :rolleyes: Amiben van logika az jöhet. :unsure: És most megyek SZIGET jegyet venni! :D Gyorsan, mert ma még olcsóbb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2007 Srácok valaki majd segítsen már méregetni egyik nap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Srácok valaki majd segítsen már méregetni egyik nap! két méter harminckét centi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 mit kell méregetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Srácok valaki majd segítsen már méregetni egyik nap! Ha kell segítek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 jelentem a Hifi, Ateri, Magic, West, Metabond beterítve egy adag szórólappal. köszi Amigo! Beleöntöttem a trutyit az ótóba, érződik a különbség. olyan volt, mint egy megkristályosodott méz. :-)) Remélem sokáig tart a hatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 ámen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Ha kell segítek. Johnny férfiak mérete kell, nem a tied :-)) Mackó, Kiccsákó: http://www.a1netti.com/ksiili/buzz/gallery..._serialNumber=1 Ja meg ezis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Beleöntöttem a trutyit az ótóba, érződik a különbség. olyan volt, mint egy megkristályosodott méz. :-)) Remélem sokáig tart a hatása. Helló,mit öntöttél bele és mennyiért?Apunak a kis Corsájába is kellene valami csodaszer!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 'gelt! Corsika,már neked is lejárt a klubtagságid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Helló,mit öntöttél bele és mennyiért?Apunak a kis Corsájába is kellene valami csodaszer!!! ezt öntötte bele. árban számolj -10%-ot nyugodtan. szia. ui: mi ez a befeketedés? Nem is akarsz visszakékülni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ajajjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 a veszélyes Nyuszi(k)! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 a veszélyes Nyuszi(k)! :rolleyes: ezek veszélyesek. de van olyan ami nem :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ezt öntötte bele. árban számolj -10%-ot nyugodtan. szia. ui: mi ez a befeketedés? Nem is akarsz visszakékülni? Nem kell megijjedni,visszaváltozom!!!Várakoztam azokra az új lehetőségekre a tagsággal kapcsolatban és közben kifutottam az időből. Tegnap Ujfaluban szórólapoztam,láttam 1 olyan szép kétszínű(arany és kék) Calibrát.......áááá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 nah. újra műkszik a nyomtatónk itthon. elég volt szétszedni, meg rájönni a bajára, de nem fogott ki rajtam. :mellow: a szkenner résznek az üvege valahogy belülről lett párás-koszos, és az alaphelyzetet tévesen érzékelte, és ezért nem volt hajlandó működni az egész. törlés, összerakás után egyből kinyomtatta, amit 2 hete akartam. :rolleyes: szal most, hogy tesztelve legyen, nyomok pár szórólapot itthon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 én nemrég javítottam egy multifunkciós készüléket,ami féloldalasan húzta be a papírt,majd beragadt.zsír új cuccról van szó.namármost 1 óra után vettük észre,hogy a dvd-henger tetejére rendszersített szivacskarika került be a mechanikába...utána csipes,hurkapálca,mindenféle vékony eszköz bevetése után sikerült megszabadítani az oda nem való dologtól.és boldogan élnek,míg meg nem halnak. a sikerre való tekintettel a kedves ügyféllel megittunk egy üvegecske bort :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts