mackosajt Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 akkor a diétámnak lőttek. hogy néznék ki egy 2 számmal nagyobb pólóban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Mi van, itt mindenki fogyni akar? Szerintem csúnya a sovány ember. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Mi van, itt mindenki fogyni akar? Szerintem csúnya a sovány ember. :rolleyes: akkor hízzunk,és a pólókat majd "izom"pólóként fogjuk hordani :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2007 Én nem akarok, de AdorjanT volt szíves felhívni a figyelmemet, hogy biztos elegendő nekem az L-es póló????ÉS nem a hasi tájékra értette :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 nem vagyok otthon a méretekben. na jó,vannak kivételek :rolleyes: bár a szűk felső se olyan rossz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2007 Nagyon fáradt vagyok, nincs vkinek egy masszőr ismerőse? ÉS ha vki megszánna örömmel venném, ha becsatlakozna szórólapozni, egyedül unalmas :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2007 Jah, elfelejtetem mondani, de a weblapon már biztos láttátok az Ingatlansziget is hozzájárul a talihoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 szabbensz,szelepszár-szimmeringek rendben vannak/voltak? ott is el tud tűnni az olaj :mellow: de remélem,mostmár rendben lesz a sas :unsure: Üdvözlet! Igen, azok is frissen vannak cserélve a kocsiban, nem mi, hanem valószinűleg az előző tulaj cserélte benne, s gondolom nem volt türelme, v ideje, v anyagi fedezete a többi probléma kiküszöbölésére, s úgy hagyta, hadd zabálja az olajat. Remélem mostmár nem lesz vele problémám, holnap cserélünk hajtókarcsapágyakat, meg mind a 4 teleszkópot. Ma vettem, a DELPHI típusú teleszkópokat. Még a fékcsövet s a gömbcsuklókat kell átnézni, és Cool a werda :rolleyes: üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2007 Szia! Remélem gyűlnek már a haverok a talira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Hali! Igen igen, beszéltem a spanokkal. Eljönnek, s megyünk is, ha nem jön közbe semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2007 Hali! Igen igen, beszéltem a spanokkal. Eljönnek, s megyünk is, ha nem jön közbe semmi. :rolleyes: Örülök, nem jöhet közbe semmi, itt a helyetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Nah tiplizek én, DVSC Teva - Bp Honvéd kupadöntő meccs van a Sport1 en :unsure: LOKI Forever :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Nah tiplizek én, DVSC Teva - Bp Honvéd kupadöntő meccs van a Sport1 en :D LOKI Forever :rolleyes: :unsure: Nekem nem kell néznem. Hallom a nyitott ablakon ha gól lesz! Olyan hangos a szurkolótábor, hogy minden eseményről értesülök hipp-hopp! :mellow: Pedig nincs túl közel, kb. 1km. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2007 Szia Bebi! Mesélj, mi a helyzet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 0-0 érdekes a volt edzőnk csapata ellen játszani kupadöntőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 1-0 sajna nem nekünk... remélem fordítanak a srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Szia Bebi! Mesélj, mi a helyzet??? Hali! Nincs semmi különös, érettségi ezerrel! :rolleyes: De a héten már csak az angol van holnap! Jobb kedved van Nyuszi? Hallom a meccs eseményeket! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Fordíthatnának a srácok. Ez így nem lesz Kupagyőzelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 mackó,akkor este jet? jön tibi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Megyek! És nem a Loki a kupagyőztes. :mellow: és 11esekkel... hát ez kész... a bajnoki most már kötelező! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 majd a milan megmutatja a világnak :rolleyes: morning! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Nagyon fáradt vagyok, nincs vkinek egy masszőr ismerőse? ÉS ha vki megszánna örömmel venném, ha becsatlakozna szórólapozni, egyedül unalmas :unsure: :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 A milan egy fo... Csak a LOKI!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 hmmm akkor te nemtom hol élsz,mert kicsit máshol tart a dolog :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 I live in a dreamworld! LOKI is the UEFA Champions League No1! Hungary is at the top of the UEFA's football top list! :mellow: I have 1 millon euro is on my account... és ekkor felébredek, és pisis a kezem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts