mackosajt Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 magyarul hozd a pda-t! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 magyarul hozd a pda-t! :rolleyes: te meg tudod mit hozz a talira tamás báttyádnak :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 öcsém... viszem. bent van a kocsiban. Ki sem vettem onnan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 öcsém... viszem. bent van a kocsiban. Ki sem vettem onnan. :rolleyes: kösziköszi :mellow: hicnek meg ezért olyan sört fizetek majd... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 SzaboT, vásár miatt le van zárva a Böszörményi!!!! Tudom, vettem észre... magyarul hozd a pda-t! :rolleyes: Viszem. :unsure: Dj Jonny-nak én is üdvözletem küldöm: Üdv a csapatban! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Tudom, vettem észre... tegnap ballagáskor még átmehettünk,majd amikor vége lett,már lezárták,senki nem mehetett arra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Dj Jonny-nak én is üdvözletem küldöm: Üdv a csapatban! :rolleyes: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 tegnap ballagáskor még átmehettünk,majd amikor vége lett,már lezárták,senki nem mehetett arra Ez a szívás. Na nem is neked, hanem olyannak, aki ritkán jár Db-ben. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 hahó mindenkinek, Attila íhvott, hogy tali lesz, asszem most akkor sem mentem volna, ah időben tudom meg. Bonyolult, majd elmesélem. Ő biztos mondta. milyen fejemények voltak? Jegyzetelt vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 na akkor megkérnénk benneteket, hogy aki még nem tette, olvassa el az ebben a topikban található összes változással foglalkozó dokumentumot, valamint ezt a hozzászólást is, valamint az összes többit is, mert fontos!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Sziasztok :rolleyes: Tegnapi megbeszéles jó volt Nyuszi meg a töbiek is hoztak új dolgokat. Sokk sikert a szervezőknek. Mindenkit aki még nem iratkozott fel az tegye meg mert már csak hetek és 1 Debreceni Opel Találkozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 hűha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Itt ma nagyon nagy csend volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 Mai fejlemények! Olympiánál minden rendben volt, voltam a Magicnél is, látták már autón a feliratot, szóval azt hiszem ez jó ötlet volt! Hifis Laciéknak vki vigyen plakátot a lamináltból, illetve szórólapokat, ez létrejöhet a Jeten is, így beszéltem meg. Ennek függvényében SzaboT lehet módosítani kell a plakátot, még a héten erre választ adok.Illetve az Olympia logójában is kell módosítás, erről írok neked pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 nekem ma rossz már a hangulatom.. majd lehet elmondom miért. :rolleyes: sz@rban vagyunk, röviden ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 nekem ma rossz már a hangulatom.. majd lehet elmondom miért. :rolleyes: sz@rban vagyunk, röviden ennyi... Hidd el az én életemben is csak klubügyekben mennek simán a dolgok, de fő a pozitív szemlélet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Milyen téren van gáz???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 hosszú Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 Beszéltem a piros mantással, a héten talizunk, és beavatom őt is a részletekbe, illetve még a böszörményiekkel kellene...Roland holnap hív cumó ügyben Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 no éppen ideje lesz. :rolleyes: milyen böszörményiekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 no éppen ideje lesz. :rolleyes: milyen böszörményiekkel? az ezüst mantással, ő böszörményi, van még egy mantás srác, de ő épp Koszovóban van :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 uhh. De így már értem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 uhh. De így már értem. :mellow: akkor jó :unsure: Na majdnem mára hoztuk a találkát a piros mantással, de azt hiszem most jobb ha kicsit abbahagyom a pörgést, és megyek megnézem mi van a kiégett tv-mel :rolleyes: Lehet este megyek szórólapozni...ha már tv-ni nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 asszem én is szórólapozni fogok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts