szabot Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 egyébként egy térképet csinálhatnánk,és kirakhatnánk a weblapra pl. hm? Tervben van. Hamarosan megjelenik az oldalon, de a bannereket fontosabbnak tartottam. Bár még nincsenek fent a szuperauto-n. Ha holnap sem lesz fent, akkor hívom Tamást. Mától én is kizárólag a szabályoknak megfelelően vezetek. Mármint ami a sebességet illeti. Főleg, ha egy Opeles jön mögöttem. Akkor még fékezek is. :rolleyes: Köszi Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2007 Szerintetek elboldogulnék egy vectrával? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Mától én is kizárólag a szabályoknak megfelelően vezetek. Mármint ami a sebességet illeti. Főleg, ha egy Opeles jön mögöttem. Akkor még fékezek is. :rolleyes: Köszi Tomi! :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Szerintetek elboldogulnék egy vectrával? :rolleyes: milyennel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2007 milyennel? Egy új vectra állt ma előttem, olyan színű mint HOBi, és jó segge volt, vagy az a gazdájáé volt? :mellow: Na mindegy, amúgy is tudom nem való neke olyan erős gép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Szerintetek elboldogulnék egy vectrával? :rolleyes: 1.7 D A-Vectrával, vagy 2,5 Turbós C-vel :-)) 150 Opelre mackó húúúúúúú. Nemsemmi munka. Sétáltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Egy új vectra állt ma előttem, olyan színű mint HOBi, és jó segge volt, vagy az a gazdájáé volt? :mellow: Na mindegy, amúgy is tudom nem való neke olyan erős gép :rolleyes: hát ha gazdája seggét nemigen láthattad...hacsaknem vele egy autóban ültél vele :lol: amúgy nem olyan erősek azok általában...persze van olyan is... de elboldogulnál vele :D anno amikor árultam a gti-t,egy csaj mondta,hogy ő megveszi,mert hogy milyen jó...mondom nem kéne,nem az a kifejezett női autó (széles kerék,combos kormány,rettenet kemény kuplung) deeedeeee neki kell..mondom ok,akkor próbálj meg megfordulni a parkolóban...de fél perc után kiszállt,hogy ez tényleg nem női autó :unsure: de a mostani erős autók már más világ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2007 Ok, akkor keresek egy gazdag férjnek valót :mellow: aki majd megfinanszírozza, de előtte azért kiugrok egy tesztvezetésre hamarosan :rolleyes: Emlékszek a KIAra, én még azt sem szerettem vezetni :unsure: azaz szokatlan volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Ok, akkor keresek egy gazdag férjnek valót :mellow: aki majd megfinanszírozza, de előtte azért kiugrok egy tesztvezetésre hamarosan :rolleyes: Emlékszek a KIAra, én még azt sem szerettem vezetni :unsure: azaz szokatlan volt... szavak,szaaavaaaakkkkk na látod a szokatlan és nem szeretés nem ugyanaz...akkor ha beülnél egy vectrába,mi lenne? az se lenne jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Mackó! Ne felejtsd már el légyszi megkérdezni a léptetőmotort a Cora melletti bontóstól! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2007 Mackó! jelentem a küldetésed sikeres volt, főnökasszonyom ma örömel mutatta a szélvédőjén talált cimkét :rolleyes: És azt is látta egy bordó vectra volt az elkövető :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2007 Srácok, valaki nem tudna ma beugrani a Haonhoz elhozni nekem néhány cuccot???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Szerintetek elboldogulnék egy vectrával? :rolleyes: Szerintem el. A többeik megindokolták. 2 említésre méltó dolog történt: 1. Készen vannak a naptárak. 2. Hívott Tamás, hogy átadta a bannereket a programozóinak és hamarosan kint lesznek az oldalon. Pontosítok: Már kint vannak. Gondolom a formátumon még dolgoznak, de mi vagyunk az első helyen. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2007 Szerintem el. A többeik megindokolták. 2 említésre méltó dolog történt: 1. Készen vannak a naptárak. 2. Hívott Tamás, hogy átadta a bannereket a programozóinak és hamarosan kint lesznek az oldalon. Pontosítok: Már kint vannak. Gondolom a formátumon még dolgoznak, de mi vagyunk az első helyen. :mellow: te nem olvasod amiket én írok?????? :unsure: :D Ha boldogulok, akkor egy gazdag férj rendel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 te nem olvasod amiket én írok?????? :rolleyes: :mellow: A weblapos hsz-edre gondolsz? De olvastam, de csak ez után. Az "új hozzászólások" ezt hamarabb hozta... Engedélyt kérek meghunyászkodni. Amúgy tudtam, hogy értesülsz róla, mert Tamás mondta, hogy felhív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2007 A weblapos hsz-edre gondolsz? De olvastam, de csak ez után. Az "új hozzászólások" ezt hamarabb hozta... Engedélyt kérek meghunyászkodni. Amúgy tudtam, hogy értesülsz róla, mert Tamás mondta, hogy felhív. Tamások kontra Nyuszi, jó meccs :rolleyes: Az utazást beszéljétek már meg, én már nem leszek gépnél ma, de lenne egy javaslatom, induljunk tőlem, mert akkor legalább mutatnék vmit, és segítenétek visszatenni a mosógépemet :mellow: (jó ez vicc, most visszateszem, remélem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 jelentem még "gazdag vagyok". Tegnap este ismét kiszórtam vagy 200 lapot... ma meg vagy 50-et... Tomi West Autó -s kéri, hogy így írd ki a nevét a webre. (kis/nagy betűk) Voltak nála sokan, én meg sietős voltam, de örült, hogy vittem neki szórólapot, meg "plakátot"- ui: abból Tomi ha tudsz, kreálsz egy West Autósat lécci, hogy ő is rajta legyen. Metához nem jutottam el, és most megyünk anyósékat hússal lenyúlni. Amígo. 5e... az alapjárati. Szerintem megnézzük a kerticsapot. :rolleyes: most rohanok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 jah... ma sokan örültek, mikor a kezükbe nyomtam a szórólapot... "hu de f@sza" felkiáltások is voltak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 jelentem még "gazdag vagyok". Tegnap este ismét kiszórtam vagy 200 lapot... ma meg vagy 50-et... Tomi West Autó -s kéri, hogy így írd ki a nevét a webre. (kis/nagy betűk) Voltak nála sokan, én meg sietős voltam, de örült, hogy vittem neki szórólapot, meg "plakátot"- ui: abból Tomi ha tudsz, kreálsz egy West Autósat lécci, hogy ő is rajta legyen. Metához nem jutottam el, és most megyünk anyósékat hússal lenyúlni. Amígo. 5e... az alapjárati. Szerintem megnézzük a kerticsapot. :rolleyes: most rohanok. nekem megérne annyit, egyébként lehet olcsóbban meg lehet szerezni, de itt nem ez a lényeg, hanem hogy kipróbálhatom-e megvétel előtt? számlap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 uhh... majd holnap odakanyarodok. most elhúztam. pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 mi van itt? túl nagy az aktivitás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Én ma plakátoztam,lapot szórni + holnap fogok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 morning! nincs vkinek sok felesleges benzine? :mellow: sok lovaskocsis szemetet dobáló kölyköt meg... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2007 Oké, akkor ha se metás, se Westessel nincs konkrétum, akkor nem várok tovább, srácok 3 hét, mond ez nektek valamit???? :rolleyes: Az évnyitóra is választ várnék, mert ha lefújtátok, akkor szóljatok időben!Én mindenképpen megyek Pestre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2007 Srácok egy négyes biliárdpartihoz kellene még egy ember ma estére, érdekel vkit?Délig jelezzetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts