adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Nekem van egy külön beállás. ahol a sterimót csak bekapücsolom, és nagyon szépüen leviszi (ja nemrég csináltam a kertben) :-)) öblítés-bogároldó-nagynyomású mosás-és az én arany kezem=siker :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 A szuperautos.hu hirdetés célbaért, most hívott egy nyíregyi srác, hogy szeretne jönni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 jönne,vagy jön? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 jönne,vagy jön? :mellow: Jön...de lehet majd megkérlek, vigyél el neki egy térképet...hogy tuti odataláljon, vagy lehet jobb ha én megyek :rolleyes: még gondolkozom ezen Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 tőlem...nem mintha olyan bonyolult lenne kijutni a vígkendre :rolleyes: milyen autója van egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 Megadjam a számát, beszélsz vele? A tájékozódó képességet meg ne feszegessük, ok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 ha biztos,h jön,akkor add :rolleyes: egyébként egy térképet csinálhatnánk,és kirakhatnánk a weblapra pl. hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 ha biztos,h jön,akkor add :rolleyes: egyébként egy térképet csinálhatnánk,és kirakhatnánk a weblapra pl. hm? rajta hát Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 rajta hát véleményt kértem,a bíztatást sejtettem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 véleményt kértem,a bíztatást sejtettem :rolleyes: A talira érkezőknek így is úgyis tettünk volna fel, de ha már hamarabb megvan az nem baj, szóval, örülünk a jelentkezésnek, és örömmel bízzuk rád a feladatot, köszi, hogy vállaltad :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 A talira érkezőknek így is úgyis tettünk volna fel, de ha már hamarabb megvan az nem baj, szóval, örülünk a jelentkezésnek, és örömmel bízzuk rád a feladatot, köszi, hogy vállaltad :mellow: álljunk meg egy ásónyomra,nem vállaltam,ettől függetlenül szívesen megcsinálom,de ehhez nem kell ilyen módszereket alkalmaznod... (mert ugye mi van ha azt mondom hogy NEM,rám nem erőltethetsz semmit? :rolleyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 álljunk meg egy ásónyomra,nem vállaltam,ettől függetlenül szívesen megcsinálom,de ehhez nem kell ilyen módszereket alkalmaznod... (mert ugye mi van ha azt mondom hogy NEM) Nem mondasz ilyet én tudom... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Nem mondasz ilyet én tudom... :rolleyes: ugyan honnan tudnád :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Hatodik érzék! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Hatodik érzék! :rolleyes: hatodik,és még téved is :unsure: ilyen a különleges ember :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 nos, vagyok... kivagyok... fáj a fejem, fáradt vagyok, de holnap "gazdag" leszek... ha csak kicsit is, de jól fog esni. már a t.köm kivan ezzel a pakolással, szal holnap jól fog esni végre a "jutalom" :rolleyes: a 2 egyezkedés egyelőre megtorpant Nyuszi, szal holnap folyt.köv. a szuperauto-s hol található, mint hirdetés? újságban? vagy hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 Igen ez egy újság. Holnap délig akkor várok, utána viszont intézem a dolgokat, nincs idő mostmár. akkor mackó te leszel a fő szponzor???? :mellow: A fejem nekem is fáj, a vérnyomásom megint a béka ülepe alatt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 jah... főszponzor. Ha nyernénk közben a lottón is, akár. Ez most csak amolyan 13. havi lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 Holnap este mit szólnátok egy gyors talihoz?vagy majd útközben beszélgetünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 ui: a szuperótós újság az nem a napló melléklete? és mikor jelent meg? stbv. stb? me én nem találom, pedig nekünk jár a napló. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 elvileg holnap kéne megjelennie, én is csodálkoztam amikor a srác hívott, lehet Nyíregyen máskor teszik a napilap közé.Szerintem itt a holnapiban lesz. Megjelent még Egerben, és Miskolcon is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 jó lesz akkor az kövi 1 hét. 9.-én meg ugye az országos magazinban is megjelenik. ja, ők majd várnak tőlünk írást a buli után is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 jó lesz akkor az kövi 1 hét. 9.-én meg ugye az országos magazinban is megjelenik. ja, ők majd várnak tőlünk írást a buli után is. :rolleyes: szuperautó is, sőt neki még egyéb cikekket is ígértem :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 ui: tegnap kb. 150 opelre tettem lapocskát... ma is készülök egy túrára, csak ne legyen olyan hideg, mint tegnap. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 ui: tegnap kb. 150 opelre tettem lapocskát... ma is készülök egy túrára, csak ne legyen olyan hideg, mint tegnap. :rolleyes: ügyi vagy..Sanyi vitt egy adagot Kevére, és Fehérvárra is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts