Endlos Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 te jól vagy? Nem dolgoztál sokat a tűző napon? :rolleyes: Hát de, bár asszem az alvókám rossz mostanság, a nap jót tesz, soxcor hiányzik, ha nem vagyok kinnt. Ilyenkor jó napozni, mert még nem tűz annyira, és közben fújdogál a szél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2007 vagy ki volt írva a kocsidra,hogy lehet msnen tiltani :rolleyes: ezt nemigazán értem... na azt hiszem máris megérte ilyen közel venni lakást a családomhoz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 nos akkor. 1. holnap majális!!! 2. Nyuszi! mesélj! akár pü-ben is jöhet, mert a majális miatt nem hiszem, hogy msn-en fogok csüngeni (itt a lehangolódásra gondoltam, mint mese :mellow: ) 3. Tamás! Tudok egy b vectrát, amit le kéne mosni! Belül rendben van, na de kívülről beborítja a hársfalé... :rolleyes: 4. Endlos! azé csak óvatosan a nappal! becsapós ám a dolog. 5. Sziasztok! Mentem aludni, me ma már 4.30-tól ébren vagyok, levágtam 1 disznót, megnyiratkoztam, ügyködtem a lakatos műhelyben a vekihez egy csinosítást, és kutyára fáradt vagyok! jóccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 nos akkor. 3. Tamás! Tudok egy b vectrát, amit le kéne mosni! Belül rendben van, na de kívülről beborítja a hársfalé... :rolleyes: ezeöccááá :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május1, 2007 Valaki nem akarja elvinni tankolni a kocsimat? :rolleyes: Nagyon elfáradtam, de legalább a kertben már van víz...szerencsére nálam már nincs...ezt a visszásságot. Nem lehetne még egy napot itthon maradni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 nos... ótó lemosva... szal ezeöccá megmaradt. Nyuszi! én elvinném tankolni, csak add a rávalót is. :rolleyes: ami a majálison folyik, kész rablás... nyócszázé lufi... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Valaki nem akarja elvinni tankolni a kocsimat? :rolleyes: Nagyon elfáradtam, de legalább a kertben már van víz...szerencsére nálam már nincs...ezt a visszásságot. Nem lehetne még egy napot itthon maradni? mér nem szólsz nekem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 nos... ótó lemosva... szal ezeöccá megmaradt. Nyuszi! én elvinném tankolni, csak add a rávalót is. :rolleyes: ami a majálison folyik, kész rablás... nyócszázé lufi... :mellow: ha csak rablás lenne május elsején...most néztem a híradót,milyen baleset történt... én aktív pihenéssel töltöttem eddig,de mostmár lehet ki is mozdulok :D inkább a holnapi koncertre éhezem már hetek óta :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Hobi megtankolva.igen szomjas volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na egy biztos ott sem tankolok többet :rolleyes: mindegy, köszi Tamás azért, pláne a szélvédőt, legalább ha már a fejemből nem, a szélvédőn kiláttam ma reggel. Más:srácok, lehet én pár napra visszavonulok a szervezést illetően, bár szerintem ez nem fog összejönni, azt kérném tőletek, hogy jelöljetek ki egy időpontot, amikor legalább mi debreceniek talizhatunk, illetve mackó tőled várom mihamarabb a két féllel való egyeztetés kimenetelét. Első szórólapokból tudok adni vkinek ha kell, remélem a szórólapozás folyik, Lujdzsi matricád nálam van, szólj ha jössz érte. 4 után a Tóci környékén már biztos megtalálható vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na egy biztos ott sem tankolok többet mér mi vót? mondjuk elég sokáig tartott a fizetés,ahogy láttam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 Mér mi vót? Mondjuk elég sokáig tartott a fizetés,ahogy láttam :rolleyes: Nem írták jóvá a pontokat, a jegyzőkönyvre meg már nem akartam várni :s a szabályzat szerint viszont anélkül utólag nem írják jóvá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Nem írták jóvá a pontokat, a jegyzőkönyvre meg már nem akartam várni:s a szbályzat szerint viszont anélkül utólag nem írják jóvá.... hát persze... mondjuk megfigyeltem,hogy ha nincs ilyen kártyád,akkor is sokáig tart fizetni,mert saját kártyát raknak be gyorsan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Sziasztok,kicsit szabin voltam,de mostmár leszek megint! Kinyomtattam a szórólapokat stb.. és kezdem osztogatni + ragasztgatni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Sziasztok,kicsit szabin voltam,de mostmár leszek megint! Kinyomtattam a szórólapokat stb.. és kezdem osztogatni + ragasztgatni!! szeva! mikor jársz már debrecenbe,egy kis mosolyfakasztásra? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Már tényleg nagyon-nagyon-nagyon-nagyon rég voltam benn.Sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 Hangosbeszélőt tud vki szerezni?Ha esetleg a külső hangosítást nem tudnám megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Én nemigen! "Tölcsért csinálok a kezemből,s kiáltok vidáman!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 Én nemigen! "Tölcsért csinálok a kezemből,s kiáltok vidáman!" Még a tölcsér okés is, de a vidámság...az kissé alábbhagyott az utóbbi időben nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Whiskys-redbull!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2007 Whiskys-redbull!! :rolleyes: Nem segít...ide már az is kevés :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 nos... ótó lemosva... szal ezeöccá megmaradt. Akkor hamarosan esni fog. A napokban Tamás is kocsit mosott, meg én is. Tuti eső lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Én a hétvégén mostam le,de máris poros.Lehet holnap lemsosom,mert nagyon kellene az eső!!!!!! Felszólítok mindenkit,hogy amint ideje engedi mosson kocsit!!!!(de azonnal) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Akkor hamarosan esni fog. A napokban Tamás is kocsit mosott, meg én is. Tuti eső lesz... nekem holnap reggel tuti full bogár lesz...de nem bánom. felfedeztem egy új autósampont,valami istenkirály.már mosni is öröm vele :mellow: nagyonnn széépppppppppppppppppppppp most az astra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 nekem holnap reggel tuti full bogár lesz...de nem bánom. felfedeztem egy új autósampont,valami istenkirály.már mosni is öröm vele :mellow: nagyonnn széépppppppppppppppppppppp most az astra :rolleyes: Nekem van egy külön beállás. ahol a sterimót csak bekapücsolom, és nagyon szépüen leviszi (ja nemrég csináltam a kertben) :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts