Kiscsávó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Kiccsávó bazzeg naon teccik az avatarképed, vannak vhol képek az ótódról? Na valszeg 4 óra felé kész lesz Hanyi, ha van annyi tapétája. Sajnos ez csak egy avatar, de jólenne ha így nézne ki az enyém! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 ötszázezermilliólóerőőő jeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tök simán felment,azt mondta a kipuffos,hogy ezt erre az autóra szabták :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 De jó is lenne....olyan gyümölcs, és zöldség ehetnékem van most :mellow: na asszem ez nem volt jó ötlet :unsure: :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 nos akkor.. ma lóf@szt sem sikerült intéznem a metással... picit :mellow: vagyok miatta... a meló elvitte az időt, utána meg ő nem vette fel a telót... na majd holnap. Endlos! Mikor és hol vehető át a matrica? ui: Tamás! ha gondolod, délelőtt az eon környékén segítek ragasztani. :unsure: jah... mérgemben nyomtattam vagy 50 oldalt a csík szórólapból, holnap meg fénymásolok a főnök engedélyével. :rolleyes: ui: fáj a torkom, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2007 A tali időpontját jó lenne kitalálni, vagy ha nem sikerül délig akkor majd csörögjetek rám, mert nem leszek gépnél. Most már jó lenne összekapni magunkat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Jó reggelt! http://www.auto.lap.hu/ ide klikk!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Jó reggelt! http://www.auto.lap.hu/ ide klikk!!! :unsure: :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 A tali időpontját jó lenne kitalálni, vagy ha nem sikerül délig akkor majd csörögjetek rám, mert nem leszek gépnél. Most már jó lenne összekapni magunkat meg a matricákat is fel kellene akkor rakni Gyurinak pedig egy hatalmasss szóbeli vállveregetés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Ha Endlossal össze tudnék ma futni délelőtt,az jó lenne... me én Akarom a matricátdeazonnaldemárisazótóraragasztani! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 nemsokára találkozok endlossal,hozza a matricákat,úgyhogy majd az árát nekem lehet folyósítani. a kiosztást meg megoldjuk okosba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 nemsokára találkozok endlossal,hozza a matricákat,úgyhogy majd az árát nekem lehet folyósítani. a kiosztást meg megoldjuk okosba :rolleyes: Küldjetek már nekem is fénypostával! Nyitom az ablakot. Gyuri, köszi! Gyerekek, ez a logó jó lesz a szuperautóra is? Ha igen, akkor küldöm a Tamásnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2007 Küldjetek már nekem is fénypostával! Nyitom az ablakot. Gyuri, köszi! Gyerekek, ez a logó jó lesz a szuperautóra is? Ha igen, akkor küldöm a Tamásnak. a fórumon fent lévő reklám nem mehetne inkább?????vagy ez hogy működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2007 A hétvégi talira kérek mkit, hogy a nagymama rojtos lepedőjét elhozni szíveskedjen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 A hétvégi talira kérek mkit, hogy a nagymama rojtos lepedőjét elhozni szíveskedjen :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 a fórumon fent lévő reklám nem mehetne inkább?????vagy ez hogy működik? Azt beszéltem Tamással, hogy a főoldalra kirak egy 120x60-as bannert, aminek a tali a témája. Az ajánlott partnerek közé pedig kikerül egy 468x60-as, aminek a klub a témája. Na ebben kellene segítség. A talis logó ugyanaz lesz (csak kisebbben), mint ami az auto.lap.hu-ra került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Hali! A matricázásos dologban benne lennék én is.Legalább le lesz mosva az ablak! :rolleyes: Ha az illetékeselvtárs felhívna ezügyben hogy hol és mikor az jó lenne. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 egyeztetünk időpontot,helyet,és megoldjuk :mellow: 1000ft/db vagy ha nem tudok részt venni a talin (nekem a vasárnap nem jó :rolleyes: ),akkor odaadom nyuszinak,és tőle átvehetitek vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 ÁMEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Küldjetek már nekem is fénypostával! Nyitom az ablakot. Gyuri, köszi! Gyerekek, ez a logó jó lesz a szuperautóra is? Ha igen, akkor küldöm a Tamásnak. Nincs mit ez csak 1 csepp a tengerben, legalább én is tudtam segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2007 Srácok én ma már nemigen leszek gépközelben, készülök a V.I.P belépős bulimra :mellow: :rolleyes: Mág sosem voltam V.I.P :unsure: Ha sikerült eldönteni az időpontot a talira legyetek szívesek tájékoztatni.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Srácok én ma már nemigen leszek gépközelben, készülök a V.I.P belépős bulimra :mellow: :rolleyes: Mág sosem voltam V.I.P :unsure: Ha sikerült eldönteni az időpontot a talira legyetek szívesek tájékoztatni.Köszi te sem mondtad még pl,hogy pontosan mikor érnél rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2007 te sem mondtad még pl,hogy pontosan mikor érnél rá itt nem, de amúgy igen, több mkivel beszéltem, mivel én vagyok a legmobilisabb, nekem jó, majd úgy intézem, pár órára bármikor elszabadulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 itt nem, de amúgy igen, több mkivel beszéltem, mivel én vagyok a legmobilisabb, nekem jó, majd úgy intézem, pár órára bármikor elszabadulok ja akkor jó hogy tudunk róla :rolleyes: és akkor most melyik nap az esélyesebb eddig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2007 ja akkor jó hogy tudunk róla :rolleyes: és akkor most melyik nap az esélyesebb eddig? ez eddig is mondva volt, többek közt neked is, és valószínű azért kérdeztem rá ma is immár sokadjára, hogy mikor, és hol, mert nekem mindegy, ezért nem én javasoltam, hanem vártam, hogy mondja az, akinek valakior nem jó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 én most csak annyit kérdeztem,melyik nap az esélyesebb jelen pillanatban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts