Amigo Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 mackó, ez a gázbowden nagyon más lett most már nem megy a kocsi magától, tehát ez ok lett, viszont nagyon be kell nyomni, hogy menjen e kocsi, az elején olyan beesős, aztán már jó de ahogy néztem ez szabvány méret, és sehogy nem tudtam állítani rajta mi a megoldás? talán az a rugó gyenge, ami a gázpedálon túlnyúlik, ahol be kell akasztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ember.. a folytószelepnél, a motortérben lehet állítani a feszességét. :rolleyes: Majd legfeljebb délben kiugrasz, ha azzal vagy, és gyorsan belövöm meló előtt. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ember.. a folytószelepnél, a motortérben lehet állítani a feszességét. :rolleyes: Majd legfeljebb délben kiugrasz, ha azzal vagy, és gyorsan belövöm meló előtt. :mellow: igen, erre is gondoltam, de ott a motortérben ugyanannyira hagytam, mint a másik volt, de jó lenne belőni a Benczúrnál állok, pontosan mikorra legyek ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 12:45? de majd csörgök, ha elindultam itthonról. Ha úgy neked jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 12:45? de majd csörgök, ha elindultam itthonról. Ha úgy neked jó ok, kimegyek 12:45-re, az épület mögötti résznél állok köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 Gyerekek, lehet a sors mégis szeret engem, olyan embert sikerült az előbb felhívnom(mantás), akivel lehet később gyümölcsöző kapcsolatunk lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Mantás csak jó lehet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Most beszéltem Sanyival telefonon. Endlos, köszöni a linket, de már megvannak a cuccai. Épp a dokinál csücsült vizsgálatra. Újat nem tudott mondani. Melózni nem hagyják, majd júniusban műtik. Net még mindig nincs, így nagy vonalakban informáltam a történésekről. Nálunk pangás van bent. Majdhogynem unatkozok. Asszem felhívon Rolit is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 Csókolom őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Gyerekek, lehet a sors mégis szeret engem, olyan embert sikerült az előbb felhívnom(mantás), akivel lehet később gyümölcsöző kapcsolatunk lesz :mellow: megkérte a kezed? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 megkérte a kezed? :rolleyes: Még nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Még nem... akkor nem is gyümölcsözik még :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Még nem... Tudod, nyuszi meg a rábeszélő készsége. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 akkor nem is gyümölcsözik még :rolleyes: Májusban még nincs gyümölcsszezon. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Tudod, nyuszi meg a rábeszélő készsége. :mellow: hmmm,ilyen esetben,volt h nem beszélte rá az illetőt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Amigooo... majd hívlak... csak akkor indulj... lehet nem 12.45 lesz az, hanem 12.55...13... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Amigooo... majd hívlak... csak akkor indulj... lehet nem 12.45 lesz az, hanem 12.55...13... :rolleyes: ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Gyerekek, lehet a sors mégis szeret engem, olyan embert sikerült az előbb felhívnom(mantás), akivel lehet később gyümölcsöző kapcsolatunk lesz :unsure: Fogadjunk, hogy ő is srác :rolleyes::-)) Rábeszélőkéd hathatna néhány vérpezsdítő lánykára is :-)) No nem nekem, csak úgy alapból. :mellow: Nya csörögk Hanyira egyet. mostmár megvan a száma. Tévedtem, nincs meg, elküldte nekem Gyömbi délelőtt msnen, de nem találom a telcsiben, aki beírta, írja már le nekem jó! Fenn maradok addig itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 küldtem a számot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Gyerekek, lehet a sors mégis szeret engem, olyan embert sikerült az előbb felhívnom(mantás), akivel lehet később gyümölcsöző kapcsolatunk lesz :unsure: Csümölcsöt fogtok termelni? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Csümölcsöt fogtok termelni? :rolleyes: :mellow: Kiccsávó bazzeg naon teccik az avatarképed, vannak vhol képek az ótódról? Na valszeg 4 óra felé kész lesz Hanyi, ha van annyi tapétája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 Csümölcsöt fogtok termelni? :rolleyes: :mellow: De jó is lenne....olyan gyümölcs, és zöldség ehetnékem van most :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Nézegessétek a képeket, ajánlom Adorjantinak, Nyuszinak, meg Lujdzsinak Nya asszem összefuthatunk ma ragasztásügyben, ha vkit érdekel. Nemsoká itt van a cucc. Na megérkezett, aki akar ma ragasztani, az szóljon időben, kaptam hozzá egy kis műanyag spaklit is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 ragasztás maa??? egyszerre kéne,vagy valami...mackó segítesz? :rolleyes: voltam Aterinél,vittem szórólapot.vettem kipufogóvéget,és már fel is rakattam. széééppp,majd csinálok képet :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Viszek egy spaklit, meg egy kis ablaktisztítót, emg rongyot, és akkor mehet a móka. Mackó?: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts