nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ettől már is csapatidegen lettem??? :rolleyes: :D :lol: Te nem, csak az autód :mellow: aham, akkor egy kupával már ki is engesztelünk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Te nem, csak az autód :rolleyes: aham, akkor egy kupával már ki is engesztelünk :mellow: :unsure: :D Nem felejtek... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 :mellow: :unsure: Nem felejtek... :D :lol: bódi gusztitól kérünk majd egy (vizes)kupát,az jó lesz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Nem becsülitek a "CSapatidegent" egy aranykupával??? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Nem becsülitek a "CSapatidegent" egy aranykupával??? :mellow: :unsure: jóhogynemmá egy stage3 kit 1.9tdihez :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 jóhogynemmá egy stage3 kit 1.9tdihez :rolleyes: :mellow: Jó...egye fene...de csak ha nem jön össze az aranykupa... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2007 Megvan a cucc, köszi Lujdzsinak Gyerekek örültek vannak a városban, ketten is majdnem nekem jöttek, mert későn vált sávot, és inkább nekem jön, mint a villanyoszlopnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Megvan a cucc, köszi Lujdzsinak Gyerekek örültek vannak a városban, ketten is majdnem nekem jöttek, mert későn vált sávot, és inkább nekem jön, mint a villanyoszlopnak Hajszál pontosan én is így jártam, ahogy jöttem rá a Rakovszkyról a nyíl utcára fél órája egy köcsög mernyós úgy gondolta, hogy legyorsul, miközben előtte egy teherautó bevágott, nagy fékezés, én jobbra rántottam meg a teherautó is, a mernyós meg majnem közénkszorult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Megvan a cucc, köszi Lujdzsinak Gyerekek örültek vannak a városban, ketten is majdnem nekem jöttek, mert későn vált sávot, és inkább nekem jön, mint a villanyoszlopnak Lehet, hogy a telcsiszámodat nézték?! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 :rolleyes: :mellow: Nem felejtek... :unsure: :D Nyuszifül, neked harangoztak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Nyuszifül, neked harangoztak :D :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 morning! csoda történt velem.nem kellett magam győzködni,hogy megborotválkozzak,valamint 7re már itt voltam melóhelyen :rolleyes: :D valami lett velem :mellow: ja és meglepődtem,hogy a tele és az üres tank mennyire érződik menet közben...na meg a pénztárcán is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 Nyuszifül, neked harangoztak :mellow: Nem eszik olyan forrón a nyulat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy két újabb környékbeli mantás elérhetőségével gazdagodott a noteszom :rolleyes: Hamarosan felkeresem őket, a legújabb egy ezüst színű...állítólag Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Jó reggelt! fáj a torkom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 ajajj....most mindenkinek az a baja,és nem sima torokfájás :rolleyes: este volt még kint valami érdemleges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 semmi különös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 semmi különös. ha fehér focus nincs kint,akkor semmi sem történik :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 Mackó beszélnünk kéne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 húúú de titkolózósnak tetszik lenni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 húúú de titkolózósnak tetszik lenni :rolleyes: jöhetsz te is...legalább nem kell annyiszor elmondanom Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 jöhetsz te is...legalább nem kell annyiszor elmondanom de én nem vagyok mackósajt :rolleyes: azt hittem vmi speciális téma ha van,vmi hívjatok be a közösbe,ha gondolod :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 má jövök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 SöSa : kattide Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 SöSa : kattide matricák????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts