mackosajt Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Jó reggelt! Tomi! De tudtam aludni, csak játszottam... azt is kell néha Tamás! Ez mi? dekódolnád lécci!! :rolleyes: ui: a pü-t megkaptam, de nekem sincs ötletem... :unsure: de próbálkozok! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2007 Roli, mi itt vagyunk neked, ezt soha ne feledd! A nők meg hát....tudod.... :rolleyes: Srácok a 3.belgyógyászat, és az Auguszta parkolója szórólappal lefedve, egy tulajjal is sikerült beszélnem, kedves volt. A piros mantás srác tegnap hívott, hogy köszöni megkapta a levelemet, és szeretne jönni, ha majd tud, a sárga mantáját eladta, de az új tulaj elérhetőségét a mai napon szállítja. Ő is említette a kék mantát, de az legjobb tudomásom szerintmég nincs kész, de a tulaja anno nekem azt ígérte, ha kész lesz, ott lesz Mackó, a Révész téren vmit ki is néztél esetleg?Mert ha van kép róla megnézném, hogy ne ott helyben kelljen dönteni.Mert mégiscsak közösen kéne kiválasztani Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 kinéztem igen... mindjárt keresek képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 ui: képet mutattam.. stb stb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 A nők meg hát....tudod.... :mellow: :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2007 :mellow: :rolleyes: Mér?Rajtam kivül ki ismerné jobban a dörgést???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Mér?Rajtam kivül ki ismerné jobban a dörgést???? csak úgy mondtad,mintha te nem nő és nem olyan lennél :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2007 csak úgy mondtad,mintha te nem nő és nem olyan lennél :rolleyes: Azért benneteket sem kell félteni! Ma megyünk akkor kupát nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Azért benneteket sem kell félteni! Ma megyünk akkor kupát nézni? de,kell,látod,mindig úgy járunk,mint amit feljebb olvashattunk :mellow: mikor gondoltad? meló után mennem kell megint haza :rolleyes: de mond,mikor mennél,és akkor megpróbálok intézkedni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 5 nagyméretű tükörrel kell a délutánt végigfurikáznom, remélem egyben hazaérek velük nem is volt nagy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Valszeg felugrok pestre, ha vkinek van vmi elintéznivalója, akkor szóljon. Lujdzsi: Mikor lesz tied ien szép? :-)) Már álmodtam ilyet. De aztán a kezem beleért a pénztárcámba és ráébredtem hogy soha. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Már álmodtam ilyet. De aztán a kezem beleért a pénztárcámba és ráébredtem hogy soha. :rolleyes: na meg használhatóság szempontjából se lenne a legjobb megoldás :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Na ja .Csak ktolnám a garázs elé és mutogatnám . :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Na ja .Csak ktolnám a garázs elé és mutogatnám . :rolleyes: Így a fogyasztása se lenne nagy. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Így a fogyasztása se lenne nagy. :rolleyes: egyre több minden szól mellette :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ma megyünk akkor kupát nézni? Nekem egy legszebb Audi kupát légyszi... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2007 Nekem egy legszebb Audi kupát légyszi... :rolleyes: :mellow: :unsure: Jah, hogy te leszel az "Csapatidegen" versenyszám díjazottja?????oké :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Nekem egy legszebb Audi kupát légyszi... :rolleyes: :mellow: ha több induló lesz,akkor hány helyezettet fogunk hirdetni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ettől már is csapatidegen lettem??? :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 ha több induló lesz,akkor hány helyezettet fogunk hirdetni? :unsure: Fúúúúúúúúúúj....ha hány, akkor nem is érdekel... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ettől már is csapatidegen lettem??? :rolleyes: :D :lol: majd raksz rá egy irmscher hűtőrácsot :mellow: a csapatidegen valóban nem a legjobb szó,de olvass a sorok között :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Jóóóvanna...nem sértődtem ám meg...nem vagyok olyan...simán ki lehet engesztelni... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 majd raksz rá egy irmscher hűtőrácsot :D Vagy a csomiba berakom a GSI-t... :unsure: :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Vagy a csomiba berakom a GSI-t... :D :mellow: :rolleyes: áhá,értem miért vetted az audit...nem kell tréler :lol: viszont jöhetnél a gsivel,kerítünk pár ellenefelet,ha éjszaka autókázni lenne kedved :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Hát nem hiszem, hogy kész lenne addigra...és utána még ott van 5000km bejáratás is... :mellow: :rolleyes: Szerintem next time Blitzen mutatunk vele majd valamit a VW meg Fordosoknak... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts