Sörös Sanyi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Na kár volt ezt az ajándék dolgot emlegetni, most valami nagy dologra gondoltok, és majd tök nagyot fogtok csalódni :) Dehogy is! A várakozással ez jár, de örülünk mi mindennek, főleg egymásnak! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Dehogy is! A várakozással ez jár, de örülünk mi mindennek, főleg egymásnak! :) Húúú, csajok gondoljatok csak bele, hogy el leszek kényeztetve!!!!(legalábbis remélem) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Szwerintem tök jó az ajándék, megéri érte az oldalfurdalás! :blink: Jóéjt nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Szwerintem tök jó az ajándék, megéri érte az oldalfurdalás! :blink: Jóéjt nektek! :) Jó éjt neked is Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Jó reggelt! Hol van mindenki? Biztos otthon készülődnek az opelesek, senki sem fórumozik titokban a munkahelyéről... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Jó reggelt! Hol van mindenki? Biztos otthon készülődnek az opelesek, senki sem fórumozik titokban a munkahelyéről... :) Jó reggelt! Kicsit nyúzottan, de már ébren vagyok...még hajnal 2-kor a tacskót jártuk az asszonnyal, Jézuskát játszva. Most, hogy említetted...mire is kell készülődni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Jó reggelt! Hol van mindenki? Biztos otthon készülődnek az opelesek, senki sem fórumozik titokban a munkahelyéről... :) Én azért megcáfolnám ezt az állítást! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Én azért megcáfolnám ezt az állítást! :blink: Szia Sanyi! A készülődést, vagy a titokban fórumozást? :) Az este egy párszor kipróbálgattam a havas, jeges utat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Szia Sanyi! A készülődést, vagy a titokban fórumozást? :blink: Az este egy párszor kipróbálgattam a havas, jeges utat... :) Én is játszadoztam. :lol: Tetszik, amíg uralni tudom, és amíg akkor csúszik amikor én akarom. De azért csak finoman próbálgatom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Hurrá! Hozzám megjött a Jézuska! Megjött a keret és a matricák (egyet már el is rontottam :blink:) és a klubkártya is! A matricát úgy sikerült elrontani, hogy nem fér ki az első szélvédőre rendesen (ott van a belső tükör szára), de én megpróbáltam felrakni. Én győztem, de nem tetszett, így leszedtem az egészet. Hátra meg a pótféklámpa miatt nem tudom rakni. De sikerült megoldani a problémát. Csak egy telefonomba került, szerencsére. Egy ismerősömnek nyomtatványboltja van. Van ismerőse aki, tud cimkéket is gyártani. Csináltatok 2 akkora méretűt, hogy kiférjen az első szélvédőre. Esetleg a másodikra az lesz írva, hogy "debreceni szekció". Úgyhogy alakuljunk megfelé! Ja, a keretek már fent vannak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Gratulálok! Ügyi vagy! :) Nálam egy ici-picit takarja csak a pótféklámpát, de még idáig a hatóság nem szólt bele meg látszik is rendesen a hosszú ledsor. Reggel itt is fagyott volt még minden, "lábujjhegyen" autóztam. :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Hurrá! Hozzám megjött a Jézuska! Megjött a keret és a matricák (egyet már el is rontottam :blink:) és a klubkártya is! A matricát úgy sikerült elrontani, hogy nem fér ki az első szélvédőre rendesen (ott van a belső tükör szára), de én megpróbáltam felrakni. Én győztem, de nem tetszett, így leszedtem az egészet. Hátra meg a pótféklámpa miatt nem tudom rakni. De sikerült megoldani a problémát. Csak egy telefonomba került, szerencsére. Egy ismerősömnek nyomtatványboltja van. Van ismerőse aki, tud cimkéket is gyártani. Csináltatok 2 akkora méretűt, hogy kiférjen az első szélvédőre. Esetleg a másodikra az lesz írva, hogy "debreceni szekció". Úgyhogy alakuljunk megfelé! Ja, a keretek már fent vannak! :) Gratula! Nekem a keretek kb. 1 hete (?) vannak fennt, a matricákat midkettőt felraktam, előlre és hátulra is. Így sikerült: http://kep.tar.hu/mackosajt/50169492/18388363#2 http://kep.tar.hu/mackosajt/50169492/18388362#2 http://kep.tar.hu/mackosajt/50169492/18388361#2 Viszont a postás eddig nem hozta a klubkártyámat. :) Pedig Ákos (uhuhu) megígérte(azt mondta, hogy az oldalmatrica késni fog, mert nála maradt), hogy majd jön az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2005 Gratulálok srácok! Örülök, hogy akkor mostmár nem én vagyok az egyedüli matricás kocsi :blink: S remélem ez még csak a kezdet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Gratulálok srácok! Örülök, hogy akkor mostmár nem én vagyok az egyedüli matricás kocsi :blink: S remélem ez még csak a kezdet! Ezzel asszem mi is így vagyunk! Mármint, hogy ez még csak a kezdet! :):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Nem jött válasz a szekció alapításra! Most "fáradozzak" egy debreceni szekció feliraton vagy ne? A "vagy ne" lehetőség amúgy eleve elvetev (rengeteg "e" egy helyen). Hányat csináltassak? Mekkorát, hogy nektek is jó legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2005 Nem jött válasz a szekció alapításra! Most "fáradozzak" egy debreceni szekció feliraton vagy ne? A "vagy ne" lehetőség amúgy eleve elvetev (rengeteg "e" egy helyen). Hányat csináltassak? Mekkorát, hogy nektek is jó legyen? A matrica jó ötlet, áldásom rá, bár még hivataslosan nem vagyunk szekció, azaz nem vagyunk hivtalos szekció!!! Debrecn és környéke kellene hogy legyen, szerintem ,mert akkor a ti érdekeitek esetleg sérülnek :blink: De kezd el tervezni, hisz nálam jobban értesz hozzá, bár én megvárnám, amíg elkészül a weblapunk, hogy akkor már azt acímet lehesssen majd matricáztatni, és akkor célirányisan azt a weboldalt nézi, aki az autón látva indul el minket keresni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Igenis, főnökasszony! :blink: Egy kérdés: Mikorra leszünk hivatalos szekció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Igenis, főnökasszony! :blink: Egy kérdés: Mikorra leszünk hivatalos szekció? Régió...szerintem...vagy tényleg a környék...feliratnak...vagy amit a főnökasszony mond. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2005 hééé, ez itt demokrácia!!! :blink: Szóval szerintem ahhoz hogy szekció legyünk kell néhány aláírás, ami min 5!tag által aláírt alapító okirat. Nos mivel mi hárman vagyunk eddig csak, ez az alaíptás akkor fog összejönni, ha végre a többi hivatalosa tagot sikerül egy igazi szekcióalapítóra elcsalni, szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 hééé, ez itt demokrácia!!! :blink: Szóval szerintem ahhoz hogy szekció legyünk kell néhány aláírás, ami min 5!tag által aláírt alapító okirat. Nos mivel mi hárman vagyunk eddig csak, ez az alaíptás akkor fog összejönni, ha végre a többi hivatalosa tagot sikerül egy igazi szekcióalapítóra elcsalni, szerintem :) Folyamatosan ostromoljuk őket...lehet besokalnak. S.Sanyi majd ha belép a MOTE-ba...megkérjük debreceni tagnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2005 S.Sanyi majd ha belép a MOTE-ba...megkérjük debreceni tagnak. :) Nem kell megkérni!!! Ez nem lehet kérdés, hogy ő ide tartozik :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Nem kell megkérni!!! Ez nem lehet kérdés, hogy ő ide tartozik :blink: :) Végülis a kecskemétiek is nálunk tartják számon...Ő a Mi Sanyink! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2005 Egy kis "ízelítő" a városunkról Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 A fúknak meg szólok, hogy nálunk ilyen a felhozatal: http://media.haon.hu/NapLanya/index.shtml Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Hűha gyerekek, mindenképp ott a helyünk! :blink: Viszont sajnos mostanában nem tudok menni anyagi okok miatt, még szilveszterre sem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts