Szabbensz Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 ja, és Szabbensznek én is a fúrás+köszörülést javaslom, ha nagy a baj. :mellow: Köszi a segítséget, remélem mihamarabb meg lesz oldva a baj. Utánna lehet járatnom... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 cserébe lesz egy tökéletes mocid! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Remélem is, hogy ugyanolyan jó legyen mint most. Mert a teljesítményére nem lehet panaszom. Vagy lehetséges hogy még jobb lesz egy fincsi bejáratás után? Jah, meg felkerült a sport kipuffom, ha még nem írtam volna. Nem is az a túl hangos, sem a túl csendes, olyan aranyközépút :-) Szépen dorombol a kicsike :rolleyes: A szerelőt kiakasztottam, mert nem is számítottam arra hogy csupán 3 kipuffogóból csinálunk 1 et, (MZ etz 250 es kipuffdobot is felhasználtunk, kókány a köbön :mellow: ) meg 3 órás munkát fog igénybe venni. De nem volt egyszerű egy 60 as dobot leszűkíteni 40 esre. A levett dob (olasz) már nem sokat bírt volna... úgy csörgött már a benne felrakódott szeméttől, mint egy diódaráló... belevágta volna a kalapácsot, és beszakad az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 klasszikustól idéznék! "Mi a helyzet csajok?" valaki akkor menne az évnyitóra? mert ha igen, akkor intéznék szabadnapot, és társulnék az illetőhöz. Hahóóóóó! SOS én már mondtam,h kihagyom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Szabbensz! Biztos jobb lesz! Tamás! Tudom, hogy mondtad. A többiek is reagálhatnak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Remélem is, hogy ugyanolyan jó legyen mint most. Mert a teljesítményére nem lehet panaszom. Vagy lehetséges hogy még jobb lesz egy fincsi bejáratás után? mindenképpen :rolleyes: úgy fog húzni,mint a pajtás zsilett :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2007 itt vagyok, ragyogok, mint egy nyuszi ugrálok, a lábam fáj, de a lelkem boldog, mert jól haladnak az opeles dolgok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2007 Mai sikeres hadjáratom élményeit msnen elmesélem az érdeklődőknek, illetve jelzem a piros mantát becserkésztem névjegyemet elhelyeztem :rolleyes: szórólap van nálam egy pár, és sok elinténivaló vár ránk. Most le kéne osztani, mert sajnos ez a nap szabadságom volt csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Az évnyitó sajna nekem is felejtős. :rolleyes: Nyuszi, beszéltem Tamással és jó ha este átküldöm a módosított logós szórólapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2007 Az évnyitó sajna nekem is felejtős. :rolleyes: Nyuszi, beszéltem Tamással és jó ha este átküldöm a módosított logós szórólapot. MSN? Az magicét megtaláltad?És oda kellen még írni, hogy a aszépségversenyt ő támogatja, ha lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 MSN? Az magicét megtaláltad?És oda kellen még írni, hogy a aszépségversenyt ő támogatja, ha lehet Gondolom mindezt a honlapon is kellene... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2007 Gondolom mindezt a honlapon is kellene... :mellow: :rolleyes: á, dehogy, most a szórólap a lényeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2007 5 nagyméretű tükörrel kell a délutánt végigfurikáznom, remélem egyben hazaérek velük Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 miért ne sikerülne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 5 nagyméretű tükörrel kell a délutánt végigfurikáznom, remélem egyben hazaérek velük ez valami új optikai tuning? :mellow: egyébként nagy előnye, hogy közben végig sminkelhetsz is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 :rolleyes: ha nem boldogulnál a bowdennel, akkor szólj, vagy gyere... itthon vagyok! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 PÜ ment. vadkacsa sörétestölténynek,megkaptam.brékó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 az előbb nézem a hibabehelentő topikot: alul ezt olvasom " 3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó) 1 felhasználó: mackosajt " na akkor mennyi az annyi? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Sziasztok! Végre nethez jutottam,úgyhogy gyorsan be is jelentkezek...tegnap kedves macisajt barátom küldött egy érdeklődős üzit,azért vagyok most itt... Hát az a helyzet hogy a barátnőm szülei befolyásolják otthon a csajt,és úgy néz ki hogy vége lesz a kapcsolatunknak...vagy már vége van. Nagyon nehéz ez nekem,szerettük egymást,és soha nem volt semmilyen problémánk,és most meg ez van :rolleyes: Vittek már be ügyeletre,aztán sürgőségi osztályra,aludtam két öregember mellet úgy beinjekciózva nyugtatóval,hogy a mátrixból semmire sem emlékszem...pedig az ment aznap este.. Egyedül vagyok,nincsen senkim se,nem tudom magam lekötni sem...Idegesít hogy elvesztettem vkit,akit szeretek,és ráadásul váltig állítja h ő is engem...és ez rohadt szar...na mind1 Próbálok túlélni mindent,valahol kedves S.S barátom szintjére estem vissza nőügyben,úgyhogy boldogságot nem naon láttam mostanában... Ez van,csak gondoltam beszólok,hogy nem meghaltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 rossz ezeket olvasni... a nők önmagukban sem érthetőek,de ha még a háttérből irányítják is őket...de sztem ha igazán szeret,akkor odafújja még a szél melléd,és boldogok lesztek :rolleyes: csak adj neki/k időt :mellow: bár sajnos tudom milyen nehéz kétségek között lenni, de azt hiszem,és úgy érzem,néha érdemes várni Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ez van,csak gondoltam beszólok,hogy nem meghaltam... Colos, nem is ajánlom, mert elmegyek érted, és visszahozlak! Ezt vedd fenyegetésnek! Még annyit tudok ajánlani: "Ami nem öl meg, az erősít!" Tessék jönni fórumra. Nő van sok, ilyen agyatlan, elvakultan Opel rajongó társaság viszont csak egy van! :rolleyes: Gyere haza egy hétre és helyrerázunk. Az valamelyest segít. Tudom... Ja, és Tominak igaza van. Az idő mindent megold. Csak azt meg kell várni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Roli! Tényleg ha tudod, valamikor a közeljövőben gyere haza 1 hétre, és dumálunk, sörözünk, gyógyítunk! :rolleyes: a májusi talira meg mindenképp jönnöd kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Szasz Mackó! Nem tudsz aludni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 wrrrrrrrrrrrr-sssssssssssssssssss-dididididiiii-sss :mellow: :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts