adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 már vártam mikor asszociálsz :rolleyes: de ebből 1 a nyuszié,egy meg az enyém? :unsure: vagy hozzám csak holnap jön a "támi"? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Nekem sosem nyikorgott, büszke is voltam rá, hogy új autók nyikorognak mellettem, és mindig kinéztem, hogy nem én vagyok-e, de nem, viszont most, hogy lecseréltem a fékpofákat, féktárcsákat, fékcsöveket, így mosmár szinte midnig nyikorog :-DDDDDDDDDDDdd fater járt így,fékbetétcsere lett aktuális,sámsonsi fékcentrum,mondom neki,hogy ne hagyja magát rábeszélni kemény betétre,mert az életét megeszi a nyikorgás majd..jóóó nem fogom hagyni,stb.fordul be a házhoz,hallom visít,na mondom ######a.... :rolleyes: rábeszélték a kemény betétre :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 fater járt így,fékbetétcsere lett aktuális,sámsonsi fékcentrum,mondom neki,hogy ne hagyja magát rábeszélni kemény betétre,mert az életét megeszi a nyikorgás majd..jóóó nem fogom hagyni,stb.fordul be a házhoz,hallom visít,na mondom ######a.... :rolleyes: rábeszélték a kemény betétre :mellow: Legalább az üzletben tájékoztathatnának arról, hogy több féle fékbetét is létezik, ez lenne az eladó dolga. Én nem tudam, hogy van puha betét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 pedig van... meg verseny betét, meg utcai... meg másmilyenek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Legalább az üzletben tájékoztathatnának arról, hogy több féle fékbetét is létezik, ez lenne az eladó dolga. Én nem tudam, hogy van puha betét is. pedig van :rolleyes: a sportosnak nevezettek tudtommal mind azok. hamarabb kopnak,de úúúggyyy fognakkkkkk :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 izééé... azé óvatosan velük... van olyan sportos, ami csak akkor tuti, ha bemelegszik... utcainak meg kifejezetten gyengén hathat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 izééé... azé óvatosan velük... van olyan sportos, ami csak akkor tuti, ha bemelegszik... utcainak meg kifejezetten gyengén hathat. a szupersportkocsik kerámiáfékéről beszélsz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 nem... ferodo verseny fékbetétek... ds2000... asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 nem... ferodo verseny fékbetétek... ds2000... asszem hát nemtom,hogy azt kell-e "melegíteni" aki ilyeket használ,azt mondja,nem melegszik,majd nyúlik el a fékhatás,ahogy gyári cucc esetén elő szokott fordulni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 én arról beszélek, hogy pl. ferodo esetében több minőség van. Utcai lágy/kemény. verseny stb. A verseny szintű akkor fog igazán, ha bemelegszik... de az meg nem ilyen városi forgalomban történik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 de az meg nem ilyen városi forgalomban történik... ha egy vectra caravan belendül.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 nekem utcai fékbetétek vannak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 nekem utcai fékbetétek vannak. :mellow: de attól még belendülhet a gépsas :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Hali mindenkinek ! Fék ide fék oda szerintem még mindig az arany középút a legjobb.Gyári cuccot a kocsiba.És ha nem nyikorog, ha nem úgy fog ahogy kellene, ha nagyon hamar kopik , stb. irány a szerviz.Annyira nem drága a csere a javítás hogy én barkácsoljam a féket a kocsimon és mint hozzá nem értő pancser elbaltázzak valamit és emiatt valaki meghaljon miattam.Magamról nem is beszélve.Úgyhogy szakemberhez kell vinni , szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 szeva! persze,a gyári megoldás nem hiába van az autó alatt,ha meg valaki komolyan erősíteni akar,nem egy betéttel fogja megoldani :rolleyes: de kétségkívűl érezhető egy puha és egy kemény betét között a különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 de attól még belendülhet a gépsas :rolleyes: háát... talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 gyári... nyáron mikor hátulra vettem fékbetétet volt 2 gyári... egyik indiai, másik német... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 gyári... nyáron mikor hátulra vettem fékbetétet volt 2 gyári... egyik indiai, másik német... az indiai autóipar igencsak fellendülőben van :rolleyes: amúgy meg fura kérdés ez a melyik országban készült...németországban sem kevés vendégmunkás van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 a kettő közt volt majd 5e különbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 a kettő közt volt majd 5e különbség... nem meglepő...indiában ami bért fizetnek a szerencsétleneknek... nemrég volt az auto bildben erről egy hosszabb cikk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Hali mindenkinek ! Fék ide fék oda szerintem még mindig az arany középút a legjobb.Gyári cuccot a kocsiba.És ha nem nyikorog, ha nem úgy fog ahogy kellene, ha nagyon hamar kopik , stb. irány a szerviz.Annyira nem drága a csere a javítás hogy én barkácsoljam a féket a kocsimon és mint hozzá nem értő pancser elbaltázzak valamit és emiatt valaki meghaljon miattam.Magamról nem is beszélve.Úgyhogy szakemberhez kell vinni , szerintem. Enyémet szakember csinálta, akkor nem is nyikorgott, de eltelt 1-2 hét, és utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Nekem, amikor legutóbb nyikorogni kezdett a fékem (csere után 1-2 ezer kilóméterrel, gyári fékbetétekkel), akkor jobb láb gázon, bal a féken, kettesben és adjad neki. Utána nem nyikorgott. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Nekem, amikor legutóbb nyikorogni kezdett a fékem (csere után 1-2 ezer kilóméterrel, gyári fékbetétekkel), akkor jobb láb gázon, bal a féken, kettesben és adjad neki. Utána nem nyikorgott. :rolleyes: de legalább megégett :mellow: és milyen távolságon csináltad ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 de legalább megégett :rolleyes: és milyen távolságon csináltad ezt? Na jó, nem túrtam neki, csak lekoptattam a felkeményedett réteget. 2x 3-400méter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2007 Én ilyet nem tudok... :rolleyes: akkor nekem marad a nyöszörgés :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts