mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 :mellow: :unsure: Jó hangulat van ahogy látom! Na igen, van pár "apró" eltérés a 2 corsa között, és nem csak tulajdonsokban. Píísta! Tényleg nem mindegy, melyikről beszélünk. Mondjuk érdekes lenne 220 km-t csak azért elmenni, hogy zárt ajtókat találjunk! :D ui: asszem Lajos felesége picit kiakadna, ha a 2 ótó azonos lenne. teljesen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 én is a csergőről írtam, hogy ott még nem találkoztam ezekkel, amiket ti írtatok. Ja és tunni kell, hogy csergő, és a Derékuccai bolt azonos cég, legalábbis társtulaj, a Derékesek nyitották a csergő boltot pesti indíttatásra. Az öreg csákó, mikor elmegy, akkor a Derékes srácok helyettesítik (múltidő, mert ugye már nics a bolt) Nagykár, mert így nincs konkurencia, nem tudnak árban egymás alá igérni. Bár ugye van még ezen kívük más opelbolt is 2 is, de azok szarok, mindent csak rendelésre hoznak, legalábbis régebbi típusokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 :unsure: :mellow: Legjobb gép! :D Azért a bátyuskája sem rossz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Jó-jó,akkor sorolhatnám a képen levő eltéréseket! Az egyiken rajta van a tulaj(és milyen csinos),a másikon nincs. :mellow: Az egyiken megcsillan a napfény a másikon nem. :rolleyes: Az egyiken látszanak növények a másikon nem. :unsure: Mintha a te kocsid kék lenne, nemde ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 ....Píísta! Tényleg nem mindegy, melyikről beszélünk. Mondjuk érdekes lenne 220 km-t csak azért elmenni, hogy zárt ajtókat találjunk! :rolleyes:.... 220 ? Ha zart ajtókat találnál, akkor utánna haza se mennél ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2007 Szép Opeles napot mindenkinek! Hamarosan megjelenik a reklámunk az újságban, örülök nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2007 Sanyi üzeni jól van, otthon van, amint lehet jeletkezik, sajnos nem dolgozhat, de helyette mantázik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Kedves Pista! :unsure: Hát ha csütörtök lenne, és a pesti csergőről lenne szó, akkor már megvárnám az estét, hogy egy jó kis lurdy-n résztvegyek. :rolleyes: szóval igen, haza se mennék... egyből :D a 220, meg a sacc/kb. távolság. na de csak oda, vagy csak vissza... :mellow: Nyuszi! Tomi! ma akkor lesz valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 közben rájöttem, hogy amíg elnyomott az álom, és aluszikáltam, ti addig találkoztatok. Meséljetek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 közben rájöttem, hogy amíg elnyomott az álom, és aluszikáltam, ti addig találkoztatok. Meséljetek! :unsure: egy kis alvást én is bevállalnék,de sok a dolog :D autót is kéne mosni,booooorítva van bogárral az eleje :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 nekem is mosni kéne... meg borotválkozni, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 jaj,a borotválkozás egy külön szertartás....biztos igénybevesz vagy öt percet,de mire ráveszem magam... :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 ez a baj nekem is... de szerintem a dípblú Pistának is ilyen téren :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 hát ha nekünk szertartás,akkor neki micsoda? :mellow: picit nyikorog a fékem,erre vmi ötlet? nem zavaró,csak nekem csend legyen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 hát ha nekünk szertartás,akkor neki micsoda? :unsure: picit nyikorog a fékem,erre vmi ötlet? nem zavaró,csak nekem csend legyen :rolleyes: Nagy elhatárosás kérdése :mellow: Hátul vagy elől ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Nagy elhatárosás kérdése :rolleyes: Hátul vagy elől ? elöl. pláne így egy hét után,amikor tiszta fékpor minden :mellow: de mosás után is 2-3 nap,és ha nagyon picit is,de csinálja. a betét miatt lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Tamás! Zsírt neki! de komolyan... van olyan, amit a fékbetét hátuljára kell kenni, és a "rezgést", ami a nyíkorgásért felelős, azt meggátolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 de ahhoz szerelni is kell nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 de. mert gondolom nem a tárcsára kell kenni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 mert nem sok kedvem van kereket le,betétet ki,stb... :rolleyes: de ezt a rezgés dolgot kifejthetnéd pontosabban :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 mert nem sok kedvem van kereket le,betétet ki,stb... :rolleyes: de ezt a rezgés dolgot kifejthetnéd pontosabban :mellow: Nekem sosem nyikorgott, büszke is voltam rá, hogy új autók nyikorognak mellettem, és mindig kinéztem, hogy nem én vagyok-e, de nem, viszont most, hogy lecseréltem a fékpofákat, féktárcsákat, fékcsöveket, így mosmár szinte midnig nyikorog :-DDDDDDDDDDDdd Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2007 Csőtöréses jó reggelt! :rolleyes: Tomi akkor én mit szóljak, nekem mióta nyöszörög....Most zsírozzak????? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 jóreggelt... nekem egy-2 hónapig nem nyiszorgott, most megint. na de mindegy, legalább hallható, hogy van fékem. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Csőtöréses jó reggelt! :rolleyes: Tomi akkor én mit szóljak, nekem mióta nyöszörög....Most zsírozzak????? :mellow: nincs is csőtörés,neaggódj már :unsure: az kicsit durvább lenne... lezsírozunk téged is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 :mellow: :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts