bebida Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Ez miiiiiit jelent ? A coupésok alatt az astra coupe club-os csapatot értettem és Sanyiqua mondta ezt! :unsure: Csapatostul jönnek, ha jönnek! Nagyon szépek a hímzett cuccok, én javasolnám, ha lesz ienünk, akkor fehér alapon sárga-világosszürke-sötétszürke ferde sávokkal kellene az opeljel, eredeti opel színekkel. Én szeretnék soxép coupe-t látni a talin, nagyon mániás vok, csakhát én nemengedhettem meg magamnak (azt nem használhatnám teherautóként) Én is nagyon remélem, hogy jönnek egy páran, mert szépek az autók és az arcok sem egyszerűek! :mellow: Jó társaság lenne! Már megy a tárgyalás róla a fórumukon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 Én is írtam nekik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 ....A coupésok alatt az astra coupe club-os csapatot értettem és Sanyiqua mondta ezt! :mellow: Csapatostul jönnek, ha jönnek!.... Áhhhhhh. Falkában járnak, ha mennek valahova ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Áhhhhhh. Falkában járnak, ha mennek valahova ? :rolleyes: Hááát, majd meglátjuk! :mellow: Nyuszi! Én is írtam az előbb! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Hali!! Nem tudom mikor kép, de fain :rolleyes: A Rend éber őrei... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Hali!! Nem tudom mikor kép, de fain :rolleyes: A Rend éber őrei... http://jo.zan.hu/poen/pictures/pictures_7/14-09-04_1832.jpg Mondjuk lehet műszaki hibás is az ótó :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Lehetséges, de szerintem inkább roszz helyen parkoltak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Endlos! Nálam van az adalékod! :rolleyes: ui: az a rendőrótó tényleg lehetett műszaki hibás is. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Mivel az Opel nem romlik el,ezért mondjuk úgy,hogy valaki elrontotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Endlos! Nálam van az adalékod! :mellow: ui: az a rendőrótó tényleg lehetett műszaki hibás is. :unsure: Vagy ál rendőrök lopják el? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 jééé... sziaaasztok! mindjárt húzok talira... mizujs veletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 ui: Sanyi is írhatna ide már... meg Roli is! ui2: Rolit lehet felhívom, mert mintha a klubtagságija is lejárt volna. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 jajjj gimnáziumban én egyszer a csuklómra estem,aszfalton,és már akkor se voltam vézna gyerek.....4 hónap gipsz,írni,enni se tudtam :rolleyes: de azóta már fejlődtem...remélem :mellow: :unsure: A szádat is begipszelték? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Biztosan a saját kezével nem tudta a szájába lapátolni a csócsikát!Ápolásra és segítségre szorult! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Hali! Meg van a papír! 2 év egészségügyi és 1 év tüdőszűrő. :rolleyes: ha látja valaki Rolit jelezze már neki lécci hogy égető szükségem lenne rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Ha látni nem is fogom Rolit! De a napokban tuti felhívom, mert eltűnt teljesen... pedig kell a csapatba!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Jó reggelt! Mindenki alszik? Nem baj ha a szórólapokból nyomtatok és terítek belőlük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 'reggelt! szééppp napra ébredtem :rolleyes: de ez a szombati "munkanap" :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Jó reggelt! Mindenki alszik? Nem baj ha a szórólapokból nyomtatok és terítek belőlük? Valahogy csak megbocsájtjuk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2007 Jó reggelt! Mindenki alszik? Nem baj ha a szórólapokból nyomtatok és terítek belőlük? Szia, hála neked érte :mellow: el is felejtettem, asszonykádnak is sok boldogságot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 'reggelt! szééppp napra ébredtem :rolleyes: de ez a szombati "munkanap" :mellow: Munka? Hol? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Munka? Hol? :mellow: tudod vannak olyan Tamások,akik veled ellentétben ma is keményen,vért izzadva lendítik előre az országot :unsure: :D húúú de szarul hangzott ez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 tudod vannak olyan Tamások,akik veled ellentétben ma is keményen,vért izzadva lendítik előre az országot :mellow: :unsure: húúú de szarul hangzott ez :rolleyes: De te sem ismersz egy ilyet se, igaz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2007 keményen,izzadva lendítik :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 De te sem ismersz egy ilyet se, igaz? :rolleyes: ez egy szemtelen kérdés volt :mellow: :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts