adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Csak gondoltam kedveskedek neked is, mert mindig szóvá teszed a többieket becézem, téged nem, de akkor tessék!AdorjanT de ebben mi volt a becézés? hogy ékezet és szóköz nélkül írtad le? :unsure: de nagyon kedves vagy :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 ,mail ment Mackósajt,Sörös Sanyi,Vascona,SzaboT,Corsika,Softi,és Lujdzsi mail címére Ezmiezmiezmi?????Üdvözöljük az ALFA-klubban?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 Ezmiezmiezmi?????Üdvözöljük az ALFA-klubban?? Egy minta, amiből ki lehet indulni, és talán megcsináltatni végre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Ezmiezmiezmi?????Üdvözöljük az ALFA-klubban?? én csak becézett szolga vagyok,nem a főnökasszony :rolleyes: cuore sportivo! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 én csak becézett szolga vagyok Ezt jegyeztem, írom a listát mi a teendőd még Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Ezt jegyeztem, írom a listát mi a teendőd még szerintem azt csinálok amit én akarok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Egy minta, amiből ki lehet indulni, és talán megcsináltatni végre... Gondolhattam volna! :rolleyes: Már azt hittem eltévedtem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 szerintem azt csinálok amit én akarok :mellow: te bélyegezted magad szolgává, én egy szóval sem mondtam, csak kértelek...de ha már ez sem felel meg... Úgy döntöttem ma pénteki munkanap szerint dolgozok, holnap pedig röviditettben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 te bélyegezted magad szolgává, én egy szóval sem mondtam, csak kértelek...de ha már ez sem felel meg... Úgy döntöttem ma pénteki munkanap szerint dolgozok, holnap pedig röviditettben :rolleyes: hát főnöknek mégsem bélyegezhettem magam. kértél,teljesítettem....mi a gond? a munkarendről dönteni pedig nem hiszem hogy te vagy kompetens :mellow: de szavak szintjén jól hangzik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 hát főnöknek mégsem bélyegezhettem magam. miért ne, csinálhatunk egy tisztújító gyűlést...pályázd meg a posztomat Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 miért ne, csinálhatunk egy tisztújító gyűlést...pályázd meg a posztomat ha akarsz,csinálj,csináljunk...legalább tudod majd palástolni...tudod mit :rolleyes: de nekem nincsenek ilyen ambícióim Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 ha akarsz,csinálj,csináljunk...legalább tudod majd palástolni...tudod mit :rolleyes: de nekem nincsenek ilyen ambícióim nem tudom mire gondolsz, de folyt köv este szóban, akkor majd kifejtheted bővebben Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 nem tudom mire gondolsz, de folyt köv este szóban, akkor majd kifejtheted bővebben hátperszehogynemtudod :mellow: este? miért,ki nyilatkozott a nevemben,hogy megyek? mert én nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 hátperszehogynemtudod :mellow: este? miért,ki nyilatkozott a nevemben,hogy megyek? mert én nem :rolleyes: pár napja még te...de úgy látom ma szintén jó passzban vagy, midenre ellentmondasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 pár napja még te...de úgy látom ma szintén jó passzban vagy, midenre ellentmondasz jó passzban sem vagyok,és semmilyen nyomát nem látom annak,hogy ezt mondtam volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 Srácok nálam a nyomtató, ha lesz gépem megindítom a nyomtatást, a részleteket este Mackó, jól sejtem tegnap Bebidával jutottatok előrébb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Igen, tegnap átküldtem Bebidának egy javított verziót. Sajna csak az árat tudtam javítani, mert gyorsan kellett, így tel. nem került rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 mindenkinek lehet kérése? :mellow: Lehet, de nem biztos, hogy sikerül teljesíteni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Lehet, de nem biztos, hogy sikerül teljesíteni :rolleyes: ugyan lehetetetlent azonnal teljesítünk,de a csodára kicsit várni kell :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 ugyan lehetetetlent azonnal teljesítünk,de a csodára kicsit várni kell :mellow: nézőpont kérdése, és én csak boszi vagyok, nem varázsló :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Halihó! Osztottam pár szórólapot tegnap! A cupésoknál szavazás tárgyát tekinti a téma, de szerintem tetszett! Ha meg lesz a döntés szólnak! És ha lesz újabb szórólap küldjétek majd és akkor onnantól azt osztom! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 Halihó! Osztottam pár szórólapot tegnap! A cupésoknál szavazás tárgyát tekinti a téma, de szerintem tetszett! Ha meg lesz a döntés szólnak! És ha lesz újabb szórólap küldjétek majd és akkor onnantól azt osztom! :rolleyes: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 ....A cupésoknál szavazás tárgyát tekinti a téma, de szerintem tetszett! Ha meg lesz a döntés szólnak!.... Ez miiiiiit jelent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 Srácok, msnre most, aki tud, ma úgy döntöttem, nem dolgozok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Nagyon szépek a hímzett cuccok, én javasolnám, ha lesz ienünk, akkor fehér alapon sárga-világosszürke-sötétszürke ferde sávokkal kellene az opeljel, eredeti opel színekkel. Halihó! Osztottam pár szórólapot tegnap! A cupésoknál szavazás tárgyát tekinti a téma, de szerintem tetszett! Ha meg lesz a döntés szólnak! És ha lesz újabb szórólap küldjétek majd és akkor onnantól azt osztom! :rolleyes: Én szeretnék soxép coupe-t látni a talin, nagyon mániás vok, csakhát én nemengedhettem meg magamnak (azt nem használhatnám teherautóként) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts