Endlos Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 ezt kaptam ne mán, hogy ezek sosem karamboloznak. Van köztük egy nyomott fejű barna lassú mozgású gizmószerű nagyonkemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 ne mán, hogy ezek sosem karamboloznak. Van köztük egy nyomott fejű barna lassú mozgású gizmószerű nagyonkemény na,már értem kinek kellett belinkelni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 na,már értem kinek kellett belinkelni :rolleyes: Imádom a gyomrozandusz állatokat, nekemis van egy kutyum, majd megnézed, ha érdekel, bárő nem hagyja nagyon a gyomrozást, megharap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Hali!! ehhe, cuki az a sok nyuszi :rolleyes: Valószinűleg megvan a kocsim problémájának oka. Ha hihető ha nem, a tanksapka... Mikor megálltunk ma a Metronál tankolni, a tanksapka levételénél szusszant egy hatalmasat. Ugyanúgy produkált addig a kocsi, ahogy bemelegedett, mindig megállt. Nem teljesen csavartuk vissza a t.sapkát, s Kabáig semmi probléma nem mutatkozott, pedig még áruval is meg volt pakolva rendesen... tiszta Citroen "kacsa" style lett a hátulja :mellow: Remélem csak ez volt a baj forrása, hogy nem tudott magának benyát szívni, hisz nem kapott levegőt a tank. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 na akkor a szellőztető csövek teli vannak trutyival. ezek azok a vékony kis csövek, amik a tankon vannak. Érdemes lenne kitisztítani őket. Örülj, hogy nem horpadt be a tank. Vagy lehet, csak te még nem tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Gondolom azt kívülről meg lehet állapítani, csak akna kéne hozzá. Holnap veszem meg alá a sport dobot. Remélem nem kell hozzá szerelő, hogy lecseréljem, ha jól nézegettem, csak egy bilincs fogja a dobot, meg egy kis vas öleli át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 hááát.... ha rá való tényleg, akkor nem kell szerelő, ha nem, akkor meg kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Beviszem a kocsit, s alákukkant a csávó, csak meg tudja tán mondani, hogy jó e alá, vagy sem, amit néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Sziasztok ! Bocs a lógásért de nem indokolnám meg miért vol.Gondolom azért mozognak a dolgok nélkülem is és örömmel látom hogy vannak új csapattagok és régi visszatérő volt csapattag is.Bár a stílusa mitsem javult azért mégis örülök,hogy itt van. :rolleyes: Mellesleg igaza lehet a korpa és a disznó dologban csak annyi difi van hogy itt én vagyok a legnagyobb disznó úgyhogy simán megeszem vacsorára annak a C.S. bandának a felét. Némi összefoglaló opelileg: Nekem illetve az F16-osnak most jár le a műszakija ezért kapott 2 új gumit megnézettem a Fékcentrumban a fékeit ott két hátsó munkahengert kapott , aztán a háziorvosánál kicserélték a bal első lengőkar szilentet friss olaj és tüdőszűrő/zöldkártya/ + 3500 ft"vizit díj" és mehet vizsgára. Ez elvileg holnap lesz addig már nem számítok plusz költségre de ha valami kell akkor kell. :mellow: Minden jót ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Van nálam egy meta adalék félre téve neked Lujdzsi! Majd ha kell szólj! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Mellesleg igaza lehet a korpa és a disznó dologban csak annyi difi van hogy itt én vagyok a legnagyobb disznó úgyhogy simán megeszem vacsorára annak a C.S. bandának a felét. ez nem éppen a híres opelklubos gondolkodás :mellow: ui: csak tudnám miért mindenki CS csapatnak nevezi a kinti tömeget,holott alsóhangon a fél-háromnegyed brigád nincs is jelen a nevezett portálon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Kedves Tamás! Ha figyeltél volna akkor láthattad hogy én nem CS -nek hanem C.S.-nek írtam .Nem tudom kinél mit jelent nálam a Car Styling rövidítése.És igen fentartom azon állításomat hogy azok a kis fiatal suhancok akiknek a jogsiján még meg sem száradt a tinta de máris elkérik apuci autóját hogy azzal törjék,karcolják össze a tisztességes pógár kocsiját , igenis nem egyebek csak KORPÁK. És aki ezt magára veszi az azonosul ezzel a selejtsofőr bandával. Ezzel részemről a téma le van zárva ,Ha még szeretnél erről beszélgetni kérlek ne itt tedd !Köszönöm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2007 Srácok, akkor a holnap 17:00 megfelel mindenkinek? Attila azt mondta ő is ráér Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 eddig rendben volna az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 ennyi amatőrt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 ennyi amatőrt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 semmisemmi mondjuk úgy hogy hangosan gondolkodtam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 na... ne tartsd magadban. Ha gondolod, msn... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 szerinted is sokkal kevesebb ilferros autó szaladgál az utóbbi időben? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 mintha csökkenne a számuk. Vagy legalábbis a matricások száma. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 AdorjanTomi, hogy megmutathasd te nem vagy amatőr, mint mások...küldd már át légyszives a Rolandtól kapott mailt a debreceni tagoknak, hogy estig meg tudják nézni.Köszönettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Van nálam egy meta adalék félre téve neked Lujdzsi! Majd ha kell szólj! :rolleyes: Óvatosan kérdezném ismét, hogy mennyi körül leng egy ien felújító lötyi, amit az olajba kell önteni? És tömíti az esetleges nem túl nagy kopásokat, stb? / tennap volt az ilferroról vmi riport a TVben Fókuszban, bár nem néztem, deasszem nem jó hír. Adorajnti nekem küldheted az arzo@gmail.hu-ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 AdorjanTomi, hogy megmutathasd te nem vagy amatőr, mint mások...küldd már át légyszives a Rolandtól kapott mailt a debreceni tagoknak, hogy estig meg tudják nézni.Köszönettel bár engem egyáltalán nem éltet a bizonyítási vágy,mail ment Mackósajt,Sörös Sanyi,Vascona,SzaboT,Corsika,Softi,és Lujdzsi mail címére Endlos a te címeddel valami nem stimm,mindig visszadobja (emiatt lehet a többiek kétszer fogják megkapni) ui. de lehet nem is én vagyok az AdorjanTomi,én másképp írom a nevem,és a nickem sem ez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Óvatosan kérdezném ismét, hogy mennyi körül leng egy ien felújító lötyi, amit az olajba kell önteni? És tömíti az esetleges nem túl nagy kopásokat, stb? / tennap volt az ilferroról vmi riport a TVben Fókuszban, bár nem néztem, deasszem nem jó hír. Adorajnti nekem küldheted az arzo@gmail.hu-ra tudtommal nem felújító lötyi,hanem inkább kopáscsökkentő..én 1 éve vettem utoljára,akkor 9e ft volt asszem. de mackó a bizniszmen ebben a témában :rolleyes: vagy kérdezd opel16v-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2007 ui. de lehet nem is én vagyok az AdorjanTomi,én másképp írom a nevem,és a nickem sem ez :rolleyes: Csak gondoltam kedveskedek neked is, mert mindig szóvá teszed a többieket becézem, téged nem, de akkor tessék!AdorjanT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts