mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 én 2 hete tankoltam... szal nem tom... de hamarosan mennem kell, úgyhogy meg fogom tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2007 Én sem tankoltam...de mostmár nem tom mikortól emeltek, de ma már tuti magasabb az ár, de én nem tankolok :rolleyes: Sanyi és Roli nagyon eltűnt, nem????hiányoznak :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 mondjuk két benzinkút van a közvetlen szomszédságomban,megnézem már az árakat legközelebb :rolleyes: Roli amúgy is ritkán szokott írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 de, nagyon eltűntek!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Én sem tankoltam...de mostmár nem tom mikortól emeltek, de ma már tuti magasabb az ár, de én nem tankolok :rolleyes: Sanyi és Roli nagyon eltűnt, nem????hiányoznak :mellow: Te végig szoktad olvasni a h.-sz.-eket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2007 Te végig szoktad olvasni a h.-sz.-eket? Miért?amit írtál, arra már azt hittem megvan a megoldás, mert igen kaptam mailt, de némi változtatnivaló lenn e rajta, azt hittem mackóval megbeszéltétek.Attistól meg várom az ajánlatot :rolleyes: A többit meg msnen plíz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 mackó, 5920 HUF-ért tudnak nekem adni olyan gumicsövet, amit a múltkor beszigetelőztünk ez kicsit horror ár, ráadásul ez utángyártott 2100 HUF az utángyártott gázbowden, és 10270 HUF a gyári na ezt add össze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Amigo! Mivel a cső relatíve bonyolult, ezért kérik meg az árát. Ha kell, szólj, és meszerzem 10%-kal olcsóbban. A gázbowden meg ráér. :D ui: Voltam fényezőnél, 25-30-at mondott a hátuljára, és +5 ha az elején a lepattanást is meg akarom csináltatni. Elég korrekt ember. :rolleyes: Asszem ha kifizetősbe jó ajánlatot kapok a biztitől, akkor viszem is hozzá. :mellow: ui2: jövő hétre lesz új szemüvegem. nekem 2600-ba lesz! ki is fizettem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2007 az imént jött velem szembe egy Astra Coupe,aranyszínű...nem láttam még debrecenben.HSB rendszámú.ismertetőjele,első-hátsó lámpákon lámpatakaróval :rolleyes: amúgy széééppppp :mellow: debreceniek tudtok róla valamit? :unsure: igen, én már láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2007 Most hívott Attila, azt mondja akár talizhatunk nálunk is, és akkor elmondja nektek is mit látott, mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 nekem jó. ami a coupét illeti, nem is 1 rohangál erre. az egyiket egy szőkeség szokta vezetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 az egyiket egy szőkeség szokta vezetni. fontos részlet :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2007 nekem jó. ami a coupét illeti, nem is 1 rohangál erre. az egyiket egy szőkeség szokta vezetni. úgy biza, és a corába jár bevásárolni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 úgy biza, és a corába jár bevásárolni :rolleyes: Jól megfigyelted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 fontos részlet :lol: :mellow: én legalább ezt is tudom ;) úgy biza, és a corába jár bevásárolni :rolleyes: hmm... milyen gyakran? :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2007 Kimegyünk majd és beszélünk velük, de nem tudom a csocsó, és sportrészt honnan vetted, mert arról szó sem volt...sztem, de lehet csak én nem tudok róla Attilával beszéltem, pénteken elmondja mindenkinek, és akkor tovább beszélgetünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 évnyitóra van valakinek terve menni? jó lenne ha 1 ótóval menni tudnánk... ha lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 én legalább ezt is tudom :mellow: magasság,mellbőség? :rolleyes: évnyitóra van valakinek terve menni? jó lenne ha 1 ótóval menni tudnánk... ha lehet részemről kizárt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 évnyitóra van valakinek terve menni? jó lenne ha 1 ótóval menni tudnánk... ha lehet Mijazaz évnyitó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Mijazaz évnyitó? vazze neked is alaposabban kéne olvasni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Én már fel is iratkoztam az évadnyitós listára! Ki jön még? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Én már fel is iratkoztam az évadnyitós listára! Ki jön még? :mellow: azok,akik feliratkoznak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 azok,akik feliratkoznak :rolleyes: Nyuszi újabb vígkendes fejlemények msnen, akit érdekel, annak küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2007 ezt kaptam Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 mér,ki nem látott még nyulat? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts