adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Hát remélem nem is én, én már csak pakolok bele, remélem :rolleyes: akkor mit akarsz szerelni? feszt csak szerelnél :unsure: jaj nem is,az egy betűvel eltérőbb dolog... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 Szerelem, szerelem..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Szerelem, szerelem..... :rolleyes: ez most mi? mert hogy nem 1 betű eltérés,az biztos :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 ez most mi? mert hogy nem 1 betű eltérés,az biztos :D :lol: azt írtad "feszt csak szerelnél" hát erre írtam, szerelem, szerelem, vagy akár írhattam volna azt is, szerelek, szerelek :rolleyes: :mellow: érted már?????Tódiiiiiiiiiiiiii :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 azt írtad "feszt csak szerelnél" hát erre írtam, szerelem, szerelem, vagy akár írhattam volna azt is, szerelek, szerelek :rolleyes: :mellow: érted már?????Tódiiiiiiiiiiiiii :unsure: éééétemmm én,hogyneperszeigenigen :lol: de a tódival mire célzol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 éééétemmm én,hogyneperszeigenigen :unsure: de a tódival mire célzol? :mellow: Te most a szokásosnál is értetlenebb vagy, vagy csak nekem tűnik úgy???? :rolleyes: :D Tódiiii=dili=lökött Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Te most a szokásosnál is értetlenebb vagy, vagy csak nekem tűnik úgy???? :mellow: :D Tódiiii=dili=lökött köszönöm a bókot,hölgyem [iszonyatpirulósszmájlimintazállat] :lol: ez a tódi nekem meg új volt,na de hát parasztgyerek vagyok,tudod :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 ez a tódi nekem meg új volt,na de hát parasztgyerek vagyok,tudod :rolleyes: :mellow: tudom hát...pont én ne tudnám???? :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 tudom hát...pont én ne tudnám???? :lol: :mellow: kabbe v2.0 :lol: :D (ennyire katasztrofális a helyzet? :rolleyes: :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 mmielőtt Lujdzsi sógorát más is meglátokatná, szólok, hogy voltam náluk!!! infókat aki kér, az pü-ben msn-en kaphat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 mmielőtt Lujdzsi sógorát más is meglátokatná, szólok, hogy voltam náluk!!! infókat aki kér, az pü-ben msn-en kaphat. ezért is mondtam, hogy megvárunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 éééétemmm én,hogyneperszeigenigen :unsure: de a tódival mire célzol? :mellow: Arra célzott, hogy nem vagy gyagyás (Tódi nem gyagyás ó nagy Ixorn!). Vagy te nem nézted a Gumimacikat??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Na és akkor mik a hírek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Na és akkor mik a hírek? msn... ha már épp ott vagyunk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Hali! MSN en közösben beszélget a társaság? csak érdeklődöm... am én szinte minden este fenn lógok msn en Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Hali! MSN en közösben beszélget a társaság? csak érdeklődöm... am én szinte minden este fenn lógok msn en Akkor gyorsan fel is vettelek partnernek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 én voltam a gyorsabb! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Azért nem kell elkapkodni :rolleyes: Gúd Nájt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Arra célzott, hogy nem vagy gyagyás (Tódi nem gyagyás ó nagy Ixorn!). Vagy te nem nézted a Gumimacikat??? :mellow: még kiscsikó koromban néztem,de hát azóta sok sör lefolyt a dunán,izééé a torkomon :rolleyes: sör,nem sör,a meséből az italuk maradt meg számomra csak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2007 jóóóó reggelt! Endlos ha kész a szórólap, átküldöd, mert ma nagyüzemben tudnám nyomtatni.És akkor már holnap elkezdhetném osztogatni. Attilával voltatok kint amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 jóóóó reggelt! Endlos ha kész a szórólap, átküldöd, mert ma nagyüzemben tudnám nyomtatni.És akkor már holnap elkezdhetném osztogatni. Attilával voltatok kint amúgy? Bnőm odabent csinálja mittoménprogrammal, tennap nem volt lélegzetni ideje sem, ma ealszeg lesz. Bár én meg ma nem leszek, csak holnap tom átküldeni, vagy ma késő este. Attila csak déutámnonként ér rá, tennap még nem volt jó, a mai napra még nem reagált, hogy mehetek-e érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Szórólap nekem is jöhet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2007 Akkor viszont átszervezem a mai napomat és akkor holnapra időzítem a gyártást.Este küldheted, ha mégsem jön össze, akkor este vmit összehozunk közösen, ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Akkor viszont átszervezem a mai napomat és akkor holnapra időzítem a gyártást.Este küldheted, ha mégsem jön össze, akkor este vmit összehozunk közösen, ok? Elovileg kaptál mélre szórólapot nyuszi. Voltunk Attilával kinnt, felmáértül a terepet, jó a hangár, de a pingpongos részebn kell lennünk, és kinnt sem engedik, ami nem gond, mert ketté lehet ossztani a hangárt, eléggé hosszú, jó az akkusztikája, lmajkd részletesebben később, most pihi, mer kifingtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 móóóóning! nem tudjátok mennyi most a benzinár? azt csiripelték a nyulak,hogy megint emelés volt,ráadásul nem is ma :rolleyes: :mellow: jóó ez az alufelnis érzés,csak nagyon rátapad a fékpor.vagy csak nekem szokatlan még? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts