nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Nem feledkeztem meg rólad! Csak veled már megbeszéltem, Telot meg figyelmeztetnem kell, nehogy elárulja, mert akkor jajj neki :blink: :) :) Bár ezt nem lehet elmondás alapján elképzelni, annyira agyament szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Nyuszka!! Kaptál Tőlem emilt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Nem feledkeztem meg rólad! Csak veled már megbeszéltem, Telot meg figyelmeztetnem kell, nehogy elárulja, mert akkor jajj neki :blink: :) :) Bár ezt nem lehet elmondás alapján elképzelni, annyira agyament szerintem :lol: Értettem....de többet inkább ne áruljunk el arról a dologról...mert a végén még kitalálják! Ja, jól aludtál? kipihened magad? Tudod, pár napja még nagyon nyűgi voltál, mert fáradt voltál. Bakker...mivel mostanában kicsit lusta vagyok beállni a kocsival az udvarra, legalább úgy szoktam megállni, hogy lássam az ablakból....most bizony inkább zöld a színe, mint kék....lassan kezdem azt hinni, hogy a hőmérséklet is befolyásolja a kocsikánk színét. Erre gondoltam...most ilyennek látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Nyuszka!! Kaptál Tőlem emilt?? Igen!Nagyon tetszik,köszönöm szépen.Válaszoltam is , sőt küldtem is valamiT :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Igen!Nagyon tetszik,köszönöm szépen.Válaszoltam is , sőt küldtem is valamiT :) Jajj de jó!!!!Ha hazamegyek,meg is nézem! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Itt nagyon el kezdett esni a hó..... alig 10-15 perc alatt van vagy 2-3 cm...mi lesz itt ha folyamatosan fog így esni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Telo!!!!!!!El ne áruld mi az!!!!Légy a cinkosom :) :) Erre gondoltam...most ilyennek látszik. Én inkább aranyszínűnek, papyrusosnak (npasi :lol: ) látom a képen... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Én inkább aranyszínűnek, papyrusosnak (npasi :) ) látom a képen... :blink: Lehet, hogy a kép nem a legjobban hozza ki...ablakon keresztül készült...lehet a fehéregyensúly nem stimmel...mert sok a zöld a képen..ez zavarhatta a kis telefonomat. Raktam fel másik képet: Ez lehet jobban mutatja amire gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Na gyerekek majdnem meghiúsult a talin való részvételem :blink: A frissen hullot hó alatt megbújó tükörsima jégre lépve majdnem akkorát vágódtam, hogy a nyakam is kitörhetett volna! :) De megúsztam nem véletlenül, mert ugyebár véletlenek nincsenek. :) Mindettől függetlenül ahogy érzem a szemem igen bedagad megint, szóval....nem jól indul a szabadság!És dagadt szemmel nem mehetek veletek :lol: :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Na gyerekek majdnem meghiúsult a talin való részvételem :blink: A frissen hullot hó alatt megbújó tükörsima jégre lépve majdnem akkorát vágódtam, hogy a nyakam is kitörhetett volna! :) De megúsztam nem véletlenül, mert ugyebár véletlenek nincsenek. :) Mindettől függetlenül ahogy érzem a szemem igen bedagad megint, szóval....nem jól indul a szabadság!És dagadt szemmel nem mehetek veletek :lol: :D :o Napszemüveg! B) És már nem is látszik....szóval járj óvatosabban, és gyere 25.-én! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Raktam fel másik képet: Ez lehet jobban mutatja amire gondoltam Lehet, van benne vmi zöldes beütés... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Lehet, van benne vmi zöldes beütés... :) Sokat állt a múltkor az enyém mellett :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Lehet, van benne vmi zöldes beütés... :D Inkább árnyalat legyen, mint beütés. :) Sokat állt a múltkor az enyém mellett :blink: :) Ááá, dehogy...alig 2,5...meg 1,5 órát.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Na gyerekek majdnem meghiúsult a talin való részvételem :blink: A frissen hullot hó alatt megbújó tükörsima jégre lépve majdnem akkorát vágódtam, hogy a nyakam is kitörhetett volna! :) De megúsztam nem véletlenül, mert ugyebár véletlenek nincsenek. :) Mindettől függetlenül ahogy érzem a szemem igen bedagad megint, szóval....nem jól indul a szabadság!És dagadt szemmel nem mehetek veletek :lol: :D :o Nem semmi.... Itt nincs akkora hó, illetve ami esik az jelenleg el is olvad rögtön, persze éjjel meg majd valószínú lefagy. Borogasd a szemed szorgosan! Az nem lehet, hogy pont a régióvezetőnő nincs ott a talin... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Nem semmi.... Itt nincs akkora hó, illetve ami esik az jelenleg el is olvad rögtön, persze éjjel meg majd valószínú lefagy. Itt továbbra is esik ezerrel.... Borogasd a szemed szorgosan! Az nem lehet, hogy pont a régióvezetőnő nincs ott a talin... :) Igazán kedvesek vagytok hogy megválasztottatok :) , akkor köszönöm szépen a bizalmat! Ígérem megpróbálok jó vezető lenni :lol: Csak tudnám, hogy mit kell csinálni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Itt továbbra is esik ezerrel.... Igazán kedvesek vagytok hogy megválasztottatok :) , akkor köszönöm szépen a bizalmat! Ígérem megpróbálok jó vezető lenni :D Csak tudnám, hogy mit kell csinálni :blink: Megmondani a tutit! :) meg persze megjelenni a talikon! :o Ha kell napszemüvegben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Megmondani a tutit! :D Na ezzel azt hiszem nem lesz baj :) :lol: meg persze megjelenni a talikon! B) Ha kell napszemüvegben! :o :blink: Oké, a napszemüveg, de ha nem látok???? :) Így tuti kimarad a "mantapower", mert szemüvegben utálok lenni!!!Mindig párásodik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Oké, a napszemüveg, de ha nem látok???? :blink: Így tuti kimarad a "mantapower", mert szemüvegben utálok lenni!!!Mindig párásodik! Előttünk ezt ne szégyelld...a mantában majd leveszed a napszemüveget és mehet a móka, pláne ha ilyen idő marad... :) ui: most vettem észre...tudok titulust módosítani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Előttünk ezt ne szégyelld...a mantában majd leveszed a napszemüveget és mehet a móka, pláne ha ilyen idő marad... :) Nem a szégyenlőségről van szó, hanem arról, hogy rövidlátó vagyok, így a szemüveg azért kell, hogy egyáltalán az orromig ellássak :blink: Nyáron azt hittem ez allergia, de rájöttem ,hogy túlerőltettem a szemem... Ha sokt ülök gép előttt, és keveset alszok, akkor ez történik. Mert tegnap hiába köszöntem el tőletek viszonylag hamar :) Sámlival még váltottunk pár szót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Nem a szégyenlőségről van szó, hanem arról, hogy rövidlátó vagyok, így a szemüveg azért kell, hogy egyáltalán az orromig ellássak :blink: Nyáron azt hittem ez allergia, de rájöttem ,hogy túlerőltettem a szemem... Ha sokt ülök gép előttt, és keveset alszok, akkor ez történik. Mert tegnap hiába köszöntem el tőletek viszonylag hamar :) Sámlival még váltottunk pár szót.. sajnálom, hogy ez van....szemüvegesnek lenni nem kis móka. Sámlival miben egyeztetek meg? Milyen gyakran tud fórumozni? stb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Sámlival miben egyeztetek meg? Milyen gyakran tud fórumozni? stb..... Abban, hogy a fórumon majd keresi velünk a kapcsolatot (s ezt már ugyebár meg is tette :blink: ) Valamint, hogy a mostani talin nem, de ezt követően mindenképp ott lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Most mennem kell...tudjátok, a céges buli. Szóval legközelebb holnap délelőtt leszek itt. Addig jól viselkedjetek, és írjatok jó sokat...azt akarom, hogy follyon a szemem, mire a végére érek. :blink: Jó éjt mindenkinek! Mentem bulizni....(itt lesz az Irígy Hónaljmirígy, meg a Demjén Rózsi) :) Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Visszakaptam a kishölgyet, gyakorlatoztam a jeges úton. :blink: Mit ne mondjak, szokni kell... Furi, hogy nem az orrát húzza, hanem a seggét tolja, de tetszik. :) De majd rájöttök ti is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 majd rájöttök ti is! :) Már alig várom! Mostanában vacakolt a netem, ezért nem volt időm fórumozni és volt mit olvasnom! Szerencsére! Én sem bontom a sört a fogammal! Kézzel, villával, késsel, zárral, csavarhúzóval. Mivel próbáltam volna, ha "sörös" lennék? :blink: Az ajándék kérdése nagyon fúrja az oldalamat. Lassan kidhatom Aggteleknek mint második barlangrendszert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Na kár volt ezt az ajándék dolgot emlegetni, most valami nagy dologra gondoltok, és majd tök nagyot fogtok csalódni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts