bebida Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Ez nem ér! Miért vagyok én ilyen messze tőletek? Úgy mennék ilyenkor én is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Tamás, és ha a sapka mellé sört is adnak????Így már megfontolod mi??? igen rég ittam már alkoholt,és jelen helyzetben sem érzem szükségét az ellenkezőjének :D francba,most olvasom,h ma 19től tali....én meg ebben a percben érkeztem vissza debrecenbe :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 nofene... tali megvolt. Lassan teljes lesz minden. Igyekszünk ürrakéta kilővés színtre tökéletesíteni mindent. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 Ez nem ér! Miért vagyok én ilyen messze tőletek? Úgy mennék ilyenkor én is! :rolleyes: Akkor nemoskára hétvégére szervezzük, akkor le tudsz majd jönni, vagy akár tessák koncertet szerveztetni ide, és fel a fejjel!!!! :mellow: Köszi srácok a tegnapot, hamarosan megismételjük, mackónak pedig külön köszönet a szomjoltásért :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nincs mit! Asszem kicsit a telefon és benzin számlád több, mint egy üditő. :mellow: Lacus ma ismét megy oviba. Még ugyan van egy pici kötés a kezén, amit már nem a fertőzés stb. miatt teszünk rá, hanem hogy nehogy felsértse a friss hámréteget a kezén. Be van zsongva. Hiányzik neki az ovi, csak amíg a dokik azt nem mondták, hogy mehet,addig nem vihettük. Nyuszi! Azt a céget neten megnéztem este... :rolleyes: szerintem az nem fog menni. Endlos jól saccolt. "sajnos" Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Akkor nemoskára hétvégére szervezzük, akkor le tudsz majd jönni, vagy akár tessák koncertet szerveztetni ide, és fel a fejjel!!!! :mellow: Köszi srácok a tegnapot, hamarosan megismételjük, mackónak pedig külön köszönet a szomjoltásért :unsure: Jó lenne! És köszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 nofene... tali megvolt. Lassan teljes lesz minden. Igyekszünk ürrakéta kilővés színtre tökéletesíteni mindent. :rolleyes:Én nem merek pozitív vélemyént alkotni, amíg nem vagyunk benne, és nem mondhatjuk el, hogy jól sikerült. Nehogy elbízzam magam. Asszem kicsit a telefon és benzin számlád több, mint egy üditő. :mellow:Gondolom, költaségeket el lehet majd a támogatásból számolni, ez alapvető. Endlos jól saccolt. "sajnos"Mos nem vok képben, mit is saccoltam? Ja korsót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Örülök ha a kabai vasútállomásig kibirja rángatás nélkül, mit kezdjek vele ha debrecen alatt végleg megadja magát... ha jó lesz akkor elugrok, de msot nem jó :mellow: várom a tippeteket, a bajok forrására. Köszike :rolleyes: Szia,az általános műszaki problémák részben van egy olyan téma,hogy "C14 NZ leáll nem indul"javaslom nézd meg ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nem akar ma vki elvinni Lujdzsi sógorához???Olyan lusta vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Hellóhallóelektorkalandor! SzaboT strikes back! :rolleyes: Kicsit megint eltűntem, de a mostani időszakom ilyen lesz, légyszi nézzétek el nekem. A hét vége felé lazul a hurok, szerintem egy tali is beleférne. :mellow: Lépek vissza melózni, mert a sorokon most csak úgy nyüzsögnek a külföldi fejesek és nem volna jó, ha netezésen kapnának. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nem akar ma vki elvinni Lujdzsi sógorához???Olyan lusta vagyok :rolleyes: Én elvinnélek, de ahhoz le kellene autóznod Polgárra... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Lépek vissza melózni, mert a sorokon most csak úgy nyüzsögnek a külföldi fejesek és nem volna jó, ha netezésen kapnának. :unsure: gyáva NYUSZIIII :mellow: :lol: mi tamásunk,tartsunk össze,és ne dolgozzunk :D részemről küldetés teljesítve :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 gyáva NYUSZIIII :mellow: :lol: mi tamásunk,tartsunk össze,és ne dolgozzunk :D részemről küldetés teljesítve :rolleyes: Én nem vagyok Tamás, de egész nap priviben telefonálok, na nem úgy, engem hívnak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Én nem vagyok Tamás, de egész nap priviben telefonálok, na nem úgy, engem hívnak :rolleyes: titkos hódolók? :unsure: priviben telefonálni meg....nahátnahát,ezek a modern fórummotorok :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 titkos hódolók? :unsure: Nem titkosak :mellow: hisz nyíltan hívnak, ráadásul a cégesen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nem titkosak :unsure: hisz nyíltan hívnak, ráadásul a cégesen :mellow: na akkor nevesítsd őket :D cégesen felhívlak akkor minnyá én is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 na akkor nevesítsd őket :mellow: cégesen felhívlak akkor minnyá én is :rolleyes: oké, hívj Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 oké, hívj akkor először hangot kell magamnak csinálni :rolleyes: de mondjuk,nemtom hogy vagy betáblázva,nehogy a többiek elől elvegyem a beszélgetőidőt :unsure: bár az lenne a legjobb :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nincs hangod?????Juhéééé, akkor értem már miért vagy ennyire aktív írásban... :unsure: Spontán telefonok voltak, így aki mer az nyer :rolleyes: Akkor gondolom ma nem akarsz meghívni egy fagyira :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nincs hangod?????Juhéééé, akkor értem már miért vagy ennyire aktív írásban... ;) Spontán telefonok voltak, így aki mer az nyer :unsure: Akkor gondolom ma nem akarsz meghívni egy fagyira :D kabbe :P azérrrr nehogy azt hidd,hogy tamás báttyád betegen nem tudja kiénekelni a 8 oktávot ;) fagyi jót tenne a gyulladt torkomnak,persze nem sok,csak egy kicsi :mellow: utána meg egy jó Nyuszi edition forraltbor :rolleyes: :lol: :lol: áll az alku :D de ezt az aki mer az nyer dolgot nem érteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 A beszélgetőidőre mondtam, hogy nem vagyok betáblázva...spontán hívtak az emberkék. Oké, akkor elvihetsz a Révész térre délután, bár addigra hátha mackó is visszaér, és mesél Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Oké, akkor elvihetsz a Révész térre délután, bár addigra hátha mackó is visszaér, és mesél nemtom pontosan mikor végzek,na meg hogy te mikorra akarsz menni? mert még mennem kell haza rendszergarázdálkodni :rolleyes: apa az imént betűzött el egy pársoros angol hibaüzenetet :mellow: :unsure: de sztem otthon hamar végzek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 Akkor kizárva, mert max 6-ig vannak nyitva, de lehet csak 5-ig.És most jutott eszembe lehet már otthon van a szekrényem, és szerelnem kell :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Akkor kizárva, mert max 6-ig vannak nyitva, de lehet csak 5-ig.És most jutott eszembe lehet már otthon van a szekrényem, és szerelnem kell :mellow: azt mondtad nem te fogod összeszerelni :rolleyes: ja,és akkor házhozfagyi lesz? :D sofőrség akkor bocsi,de nemigen megy,mert legeslegesleghamarabb 17 körül érnék vissza debrecenbe :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 Hát remélem nem is én, én már csak pakolok bele, remélem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts