Endlos Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Beszéltem a sráccal, ha érdekel vkit, aki Dj-skedne, hangtechnikáról felelne, előfordulhat, hogy a szállásért, meg egyébért cserébe emgcsinálná. Ha érdekel még mindekt, akkor felhívom ide fórumra, vagy megadom az msncímét, aki kéri. Ja és nekünk most van egy fölös meghívónk, ha kell vkinek, de csak pár napig használhatjuk fel, úgyhogy gyorsan szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2007 Ugye srácok, szeretitek a sapkát????A támogatónak megígértem viseljük a sapkáját a talin... Örömmel jelentem be támogatónk van a Sörpocak versenyre a sörgyár által :blush: Kezdjetek edzeni.Ennek örömére vettem egy szekrényt, és a kiszolgálót elhívtam a talira :D Majd viszek neki szórólapot Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Hurráhurráhurrá! Érdemes volt szurkolni! :blush: Ügyes vagy Nyuszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ugye srácok, szeretitek a sapkát????A támogatónak megígértem viseljük a sapkáját a talin... Örömmel jelentem be támogatónk van a Sörpocak versenyre a sörgyár által :blush: Kezdjetek edzeni.Ennek örömére vettem egy szekrényt, és a kiszolgálót elhívtam a talira :D Majd viszek neki szórólapot Szekrényt? milyen szekrényt? Hát nekem van sapkám, de ha nagyon jól néz ki, akkor esetleg. De ne legyünk azért bohócok, főleg hogy az egész nema sörről szól, hanem az opelről. Opeles sapiról lehet szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2007 Persze, tudom én, opeles sapka is ügyintézés alatt van...na, hogy nektek semmi sem jó Most tudatosult bennm, hogy én idén sem leszek a Blitzen...ugyanis épp akkor megyek nyaralni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 nem nekünk... ne tessék többes számba beszélni. :rolleyes: Nyuszi... ne mááá... pont akkor? neeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Nyuszi... ne mááá... pont akkor? neeee aki megteheti :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ugye srácok, szeretitek a sapkát????A támogatónak megígértem viseljük a sapkáját a talin... sapka nyáron? esélytelen :unsure: :rolleyes: ha melegem van,árnyékba húzódok,azt ígérd a szponzornak :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 nem ez a baj... hanem az időpont... áááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 nem ez a baj... hanem az időpont... áááááááááá hát kinek mi a fontosssss :mellow: :unsure: :D na jó nem szemétkedek,így is ki vagyok má tagadva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ugye srácok, szeretitek a sapkát????A támogatónak megígértem viseljük a sapkáját a talin... Örömmel jelentem be támogatónk van a Sörpocak versenyre a sörgyár által :mellow: Kezdjetek edzeni.Ennek örömére vettem egy szekrényt, és a kiszolgálót elhívtam a talira :unsure: Majd viszek neki szórólapot A sörpocak versenyre én is benevezek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 A sörpocak versenyre én is benevezek! :rolleyes: Véleményem szerint lesz pár esélyes versenyző a Sörpocak versenyen a pestiek közül is! :unsure: Ja, és én sem szeretem túlzottan a sapkát, de ha kapok egyett szívesen viselem a nemes cél érdekében. Egyébként is legalább nem süt szemembe a nap! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 hát kinek mi a fontosssss :mellow: :unsure: :D na jó nem szemétkedek,így is ki vagyok má tagadva :rolleyes: Jöttem ma hazafelé Hatvan felől, Nyékládházánál van egy oan, hogy Adorján tanya, egyből az jutott eszembe, hogy a gazdája ezek alapján lehetne Adorján Tanyás :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. (ez nem Galla)Ennek a sapinak akkor lenne értelme, ha a piac uccán lennénk, ahol ezer ember elhalad előttünk, de itt uazok az emberek lesznek, és nagyjából mindenki ismerni fog mindenkit, de azért ha nekünk adják, akkor mérne. Nyuszi mi is lesz a Blitz víkend a debreceni talihoz képest :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Jöttem ma hazafelé Hatvan felől, Nyékládházánál van egy oan, hogy Adorján tanya, egyből az jutott eszembe, hogy a gazdája ezek alapján lehetne Adorján Tanyás :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. áááááááááá vazeeeeeeeeee ez kííííííísszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :mellow: :unsure: :D vééégem van :lol: egyébként egyszer poénból benéztünk oda,hááááát kicsit elmaradott helység,kevés ház van,úgy néztek ránk,mintha másik dimenzióből érkeztünk volna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 .... Végre sikerült hozzájutnom a meghívóhoz azóta szorgalmasan jelölgetlek benneteket(is)! :mellow: Viszont én is megtaláltalak, csak még nem jelöltél vissza... :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2007 Sajnos már le van foglalva a szállás, nem mondhatom vissza, későn kaptam meg a levelet, ezért a nyaralás elsőbbséget élvez, sajna, amúgy sem biztos, hogy mentem volna.... Tamás, és ha a sapka mellé sört is adnak????Így már megfontolod mi??? Srácok ma este találkozom a Dj-jelölttel, ha időben hazaérek, szóval eredményről majd hétfőn tájékoztatlak titeket. Pedig este akartam, hogy fussunk össze beszélni 1-2 dologról, de így most ez csúszott pár napot. Na rohanok is tovább, szép napot nektek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 ma Létavértesen leszek, nem tom mikor érek haza... este majd jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Nyuszi jól leléptél MSNről moswt megsértődtél, vagy szakadtéál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2007 Nyuszi jól leléptél MSNről moswt megsértődtél, vagy szakadtéál? Fent vagyok most is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 itthon vagyok. huhh... jó délelőtt volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Halihó! De régen nem írtam megint... teljesen újra kellett telepítenem a gépet, s most jutottam el odáig h tudjak már ide írni. Beteg az opelem :rolleyes: Az a jelensége, hogy hidegen meseszépen húz a kocsi, semmi baja, de ahogy bemelegszik, s egy adott sebességre beállok, vagy akár alapjáraton is, leáll az autó, mintha valami letiltana, pl ha 90 nel haladok, és leáll, akkor adok neki egy padlógázt, 3-4 mp ig gondolkodik, majd magához tér, s újra megy, de az is csak 200 m tert tart. ha megállok pihentetni 5 percet, ismét tudok meni 5 km tert... valami melegszik, de nem tudunk rájönnni, hogy mi. Cseréltük a gyertyákat, és a gyújtótrafót, s akkor ia ez a jelenség. DE csak meleg motornál, hidegen nem csinálja. Egy csávóka a jeladóra gondolt, h az haldoklik, állítólag tipikus opelbetegség az F AStrak nál... Van tippetek mi lehet a baja? Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2007 Járasd meg ma hozzánk :rolleyes: 19:00 villámtali Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Járasd meg ma hozzánk :rolleyes: 19:00 villámtali én is ezt javaslom. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Nyuszi kérésére! a hét 7. napján este 7-kor 7 percnyi tali szal tényleg villám lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Örülök ha a kabai vasútállomásig kibirja rángatás nélkül, mit kezdjek vele ha debrecen alatt végleg megadja magát... ha jó lesz akkor elugrok, de msot nem jó :mellow: várom a tippeteket, a bajok forrására. Köszike :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts