mackosajt Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 várlak. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 várlak. :blush: most végeztem, kb. 20-25 perc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Srácok sürgősen beszélnünk kell, akár msnen is. Keressetek időpontot amikor legtöbben itt vagyunk Én bekapcsolva hagyom az MSN-emet, és közben megyek dolgomra, de ha felveszel, és közben egyet csörrensz a telómra, tunni fogom, hogy összegyűltünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2007 Jó reggelt!vagy jobbat Tegnap ültem egy Roverban, hát eddig is tetszettek, de most még talán jobban:) Délután igyekszem netközelbe kerülni...majd kereslek benneteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Jó reggelt!vagy jobbat Tegnap ültem egy Roverban, hát eddig is tetszettek, de most még talán jobban:) Délután igyekszem netközelbe kerülni...majd kereslek benneteket Rover75 az nekem mindigis bejött. Az MG tunning meg mégdurvább, bár az már nem annyira elegant. ne mán Szabot tennap is láttam egy opelmániást, még jobban meg volt csinálba a B-Asconája, mint a Rolié, iszonyat letisztult tökéletes, és uanoan királykék volt, felnit néztem a Galambuccán, és megint nem volt nálam szórólap. :-((( ------- Ki mer kiállni velem? :-)) Szőrös kar mindig nyerő szkanderban:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 ÓÓÓÓ,de nagy a csend! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2007 Sok a munka, sikerült végül mackóval taliznod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Sajna nem ,mert ők meg rokonlátogatásra indultak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2007 Sajna nem ,mert ők meg rokonlátogatásra indultak! jött leveled az iwiwen, csak jelzést kaptam ezért beleolvastam, azt hittem nekem jött, nézd majd meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Halihó! no igen, épp anyósékhoz mentünk locsolkodni. ui: tényleg beszélnünk kell mielőbb emberek! msn ON. nyugodtan zörgessetek, ha nem válaszolnék, akkor telefonon csörgessetek meg. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2007 Most indulok a szülőkhöz, hamarosan bejelentkezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 jött leveled az iwiwen, csak jelzést kaptam ezért beleolvastam, azt hittem nekem jött, nézd majd meg Igen ,megnézem és még egyszer köszönöm a lehetőséget,hogy megengedted hogy belépjek.Úgy néz ki az egyik volt osztálytársam máris tud meghívót küldeni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2007 Srácok, pénteken a Sörgyártól látogat meg a marketinges :blush: Remélem meg tudunk majd egyezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Srácok, pénteken a Sörgyártól látogat meg a marketinges :blush: Remélem meg tudunk majd egyezni Megvolt a nagy sürgős esti msnezés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Igen ,megnézem és még egyszer köszönöm a lehetőséget,hogy megengedted hogy belépjek.Úgy néz ki az egyik volt osztálytársam máris tud meghívót küldeni! Pont 1 hónapja kértem meghívót még most sem kaptam meg! Lehet, hogy nem lesz belőle semmi?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Aztanemjóját, de eltűntem megint! Lesz mit visszaolvasnom. Endlos, remélem ma be tudom fejezni a szórólapot. A 9-es Corel megmakacsolta magát és nem hajlandó tovább működni a gépemen. Kaptam helyette egy másikat. Ha hazakeveredek (egy könyvelőirodából fórumozok, amíg a mentés fut :blush: ), akkor megcsinálom és átküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Srácok sürgősen beszélnünk kell, akár msnen is. Keressetek időpontot amikor legtöbben itt vagyunk Holnaptól leszek napközben. A délután és az este húzos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2007 Kéne nekem egy szórólapakkor végre, egyszerű lehetőleg az ablaktörlő lapátok alá. Jövőhéttől ha minden jól megy pár példányt tudok sokszorosítani, de nem bánnám ha más is részt venne benne. holnapra kellene nekem egy stratégia, illetev azt sem bánnám ha nyakatokba vennétek a várost ti is. A szobáról készült képet pedig kérem feltenni a talis topicba, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Aztanemjóját, de eltűntem megint! Lesz mit visszaolvasnom. Endlos, remélem ma be tudom fejezni a szórólapot. A 9-es Corel megmakacsolta magát és nem hajlandó tovább működni a gépemen. Kaptam helyette egy másikat. Ha hazakeveredek (egy könyvelőirodából fórumozok, amíg a mentés fut :blush: ), akkor megcsinálom és átküldöm. Köszike, közben szerkesztettem magamnak egy egyszerűsített feketefehér verziót, de a logókra még szükségem lesz más célból. Nyuszi az enyém így néz, bár tudom, nem tökéletes, de a webcím legalább láccik, és ezt csak mániákus gyönyörű opelesek ablaktörlője alá teszem. Akiknél esélyes, hogy belépjenek a klubba. : Izé nem is tok ide képet beszúrni, msn-en, vagyis de sikerült: , mekllesleg ha mást akarsz csinálni, akkor ez egy jó alap, a pdfbő szedtem ki: A kép bal felső sarkára kattintva kijön nagyba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Pont 1 hónapja kértem meghívót még most sem kaptam meg! Lehet, hogy nem lesz belőle semmi?! Köszi,hogy megpróbáltad! :blush: Végre sikerült hozzájutnom a meghívóhoz azóta szorgalmasan jelölgetlek benneteket(is)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 03.09 óta nem kaptam meg az igényelt meghívót... de már vissza is igazoltalak! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2007 Srácok mi környékbeliek nem futunk össze egy kávéra valamelyik este????? Jah, és ma szurkoljatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2007 Sanyi!!!Az Apagyi üdvözöl :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 szurkol, szurkol, szurkol :blush: kv? este? felőlem. többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Én is szurkolok a távolból! :blush: Remélem sikerül valami jóra jutni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts