nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Lujdzsi, ha olvasod, ne felejtsd el, kellene nekem a sógorod tehetsége...mi hír felőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 WEz nemtom mittyelent: Berlina ma 00:11 | Válasz | #9092 Mint mondottam volt,én,mi megyünk tutira Aki opelfórumon regisztrálva van,az írjon be Berlina kadettklubbos személy oldaláról két darab főt!Köszönjük --Nyugodtan dudálj,most cserélek tárat. No, kinyomoztam. :blush: A srác már valamikor leírta, hogy ő jön, de nincs ide (Opel fórum) regisztrálva, ezért megkér valakit, hogy az ő nevében (Berlina (de ez a Berlina feltételezem nem a mi Berlinánk)) ugyan írja már fel a listára őt, plusz egy személyt. No, ennyi! :D Tehát gyűlünk onnan is. Már csak azt nem tudom, hogy egy napra jönne, vagy háromra. De ha meghírdetjük a számlaszámot, akkor ez is ki fog derülni. (gondolom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 NO akkor tessék megnézni a Találkozó témáját, totyikját, és lehet adni a fejemnek a kritikát, ha valamit másként kellett volna kiemeljek! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Semmi kritika. Ötletes, egyszerű, frappáns megoldás. Viszont én tovább gondoltam a dolgot, és betettem a lista aljára, remélhetőleg így mindíg szem előtt lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 "Bite danke" Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Standdal készül a szuperauto.hu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Standdal készül a szuperauto.hu... Namosmáraztán akárki akármit mondd, én kinyomtatok egy csomó A5-ös méretű szórólapot a taliról, és osztogatom, olyan gáz, hogy mindenki, akinek mondom elő kell vennie egy papírt, hogy leírja az időpontot, meg a webcímet. Aztán ha bármi lesz, felelősséget nem vállalok :-)) Asszem nekem is ksikerült megnyernek egy fábiás havert H-astrát vett,pedig nem kényszerült rá, csak beszéltünk az opelről, meg a klubról, aztán köv alkalommal meg nevetve mondja, hogy ő is vett egy opelt. Tennap a zsibi előtt is láttam egy tökéletes állapotú Mantást, és nem volt pofim odamenni midnen papír nélkül mondani, pedig tuti belépett volna ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 :blush: Azért mielőtt kinyomtatod, azelőtt láthatjuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 :blush: Azért mielőtt kinyomtatod, azelőtt láthatjuk? Azt akarom kinyomtatni, amit ti készítettetek, ami a linken van.De ígérem nem fogom nagyon osztogatni, csak oanoknak, akik esélyesek a klubtagságra, vagy jóbarátok, vagy opelesek. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Azt akarom kinyomtatni, amit ti készítettetek, ami a linken van. Jah, mert SzaboT-nak van egy festékkímélőbb változata is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Jah, mert SzaboT-nak van egy festékkímélőbb változata is Hát arra igényt tartanék. Az úr nem ver Szabottal ugye? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Lujdzsi, a józsai kárpitosnál voltál már a tetőkárpit miatt????Ha kell a száma szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Hát arra igényt tartanék. Az úr nem ver Szabottal ugye? :-)) Sajna mostanában nem :blush: pedig nagyon sok teendőt akarok rábízni!jut eszembe a molinónkkal mi lesz?Ezt elfelejtettük megbeszélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Bebida nem tudok pü-t küldeni neked sosem...most épp azt akartam, hogy én nem látom azt a számot(60) amit mondasz... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Na, tényleg végre! :D Szép ótó, becsüljétek meg egymást! ;) Köszönöm Sanyi! Igyekszem megbecsülni :blush: Minden hétvégén (mondjuk időtől függ) lemosom, meg kitakarítom belül, ennyit megérdemel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Köszönöm Sanyi! Igyekszem megbecsülni :blush: Minden hétvégén (mondjuk időtől függ) lemosom, meg kitakarítom belül, ennyit megérdemel. Ugye azért a májusi tali előtt egyszer átgurulsz hozzánk ismerkedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Köszönöm Sanyi! Igyekszem megbecsülni :D Minden hétvégén (mondjuk időtől függ) lemosom, meg kitakarítom belül, ennyit megérdemel. Máris többet kap, mint az enyém. Én a sajátomat már lassan négy hónapja nem láttam. Úúúúgy hiányzik. ;) Szeretem! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ugye azért a májusi tali előtt egyszer átgurulsz hozzánk ismerkedni? Pontosan hova is? :blush: s mikor? Ha épp nem kell dolgoznom, akkor tudok menni! Suli mellett néha besegítek faternak a Di-GI szerelésekben ;) Amúgy Hajdúszoboszlón vagyok 5. éves a közgázban :lol: ha valakinek ismerős a suli. Gondolom én vagyok a legfiatalabb az itt jelenlevő márkatársak között :D Szép werda Sanyi! Hány éves a kicsike? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Én a sajátomat már lassan négy hónapja nem láttam. Úúúúgy hiányzik. :D Szeretem! :blush: Sanyim,mindenki nagyon szereti a sajátját! Én minden nap ülök az enyémben mégsem unom meg. A héten csavarjaira szedem a kicsiT ;) Remélem meglesz a talira,égető szükségem van rá hogy azzal menjek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Máris többet kap, mint az enyém. Én a sajátomat már lassan négy hónapja nem láttam. Úúúúgy hiányzik. :D Szeretem! :blush: Hátigen, hátigen, hátigen. NAon saját ótó, nem egy tömegcikk. Szabbensz megyek szoboszlóra nemsoká, pont egy ottani srác vette meg a felnimet. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 No, kinyomoztam. :blush: A srác már valamikor leírta, hogy ő jön, de nincs ide (Opel fórum) regisztrálva, ezért megkér valakit, hogy az ő nevében (Berlina (de ez a Berlina feltételezem nem a mi Berlinánk)) ugyan írja már fel a listára őt, plusz egy személyt. No, ennyi! :D Tehát gyűlünk onnan is. Már csak azt nem tudom, hogy egy napra jönne, vagy háromra. De ha meghírdetjük a számlaszámot, akkor ez is ki fog derülni. (gondolom) Húha most verjem a falba a fejem, vagy csak nyeljek egy nagyot. Ezek szerint csak az írhat a jelentkezésbe, aki klubtag? És aki esetleg szívesen lenne klubtag, vagy csak lojális, lehet, hogy már lenne 100 jelentkezőnk ........................... Namind1, legalább tom, hogy álljak hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Szép werda Sanyi! Hány éves a kicsike? Korban épp hozzám illő a kislány. :blush: '79-es, mint én, de ő augusztusi, tehát én vagyok idősebb egy hónappal. :D Ezek szerint csak az írhat a jelentkezésbe, aki klubtag? Szerencsére nem, elég, ha csak regisztrál. Kipróbáltam, regisztráció nélkül is lehet olvasni, de írni csak hivatalosan. Vagy esetleg megadjuk az én e-mail címemet, és aki jönni szeretne, az ír nekem, én pedig felrakom a listára. Ha ez így rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Szabbensz megyek szoboszlóra nemsoká, pont egy ottani srác vette meg a felnimet. :-)) Szerdán a Zopellel megyek be a suliba, de am. Kabai lennék. :lol: Egyszer Debiben kéne egyeztetni egy találkát, mármint ahogy Nyuszi kérdezte, vagy nekem szoboszlón is jó, debrecenben nem vagyok annyira jártas. ;) Gratula hozzá Sanyi! Szeretem a veterán ótókat :blush: Ha ilyen gondos gazdája van, mint Te, akkor az örökké él! Remélem az enyém is megéri azt a kort, nem bontóban végzi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Sanyim,mindenki nagyon szereti a sajátját! Én minden nap ülök az enyémben mégsem unom meg. A héten csavarjaira szedem a kicsiT :blush: Remélem meglesz a talira,égető szükségem van rá hogy azzal menjek :D ;) Hát igen, mi vén emberek csak az öreg vasakat szeressük. :lol: De jó is lesz, ha a kicsivel jössz! De én a Samarával is szeretlek ám, cuncus! :lol: Az enyém viszont akkor már valószínú, hogy lakatolás alatt fog állni, úgyhogy én nagy valószínűséggel rizsrakétával gördülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Hát igen, mi vén emberek csak az öreg vasakat szeressük. ;) De jó is lesz, ha a kicsivel jössz! De én a Samarával is szeretlek ám, cuncus! :lol: Az enyém viszont akkor már valószínú, hogy lakatolás alatt fog állni, úgyhogy én nagy valószínűséggel rizsrakétával gördülök. Jajj de jó :lol: én is téged,de vas nélkül is :blush: Viszont még az sem biztos,hogy addigra összeáll az enyim,hogy el merjek vele indulni odáig,meg vissza is :D Jelenleg így áll: (hogy én is mutassak képet róla) Érdemes megnézni a testőrséget körülötte :lol: Rekord innen onnan,az egyik a testével védi :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts