mackosajt Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Szabbensz: Gizella utca... délfu telep, a méhhel majdnem szemben... jó hely. ajánlom. Ja, akik meg tegnap találkozódtak, azoknak meg csak annyit, hogy: lóóóóóf*sz! ;) :lol: :lol: :lol: Sanyi! azt neked is! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 A stroboszkóppal meg annyi, hogy akit zavar hogy előtte villogok, az így járt. Ízlések és pofonok... azért ezzel óvatosan mert van aki érzékeny rá, bevillogsz neki kap egy rohamot és nekedmegy.....ha rossz napod van akkor egy betonkeverővel vagy vasszállítóval van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 http://www.infocoches.com/fotos/chevrolet/...ra_GSi_2.0_16V/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Szerda körnéykén fogok beszélni a sráccal, aki ezeket a diszkó masinákat tudná kezelni, meg hozni. Lujdzsi ilyenlinkeket kérünk szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Tudom, hogy vannak emberek, akiknek szúrni fogja a szemét, de ez van. Ma is ahogy jöttem haza debrecenből, a H.szoboszlói elkerülőn haladtam, a keleti hídja felé, már a kereszteződéstől voltam kb 200m re, s egy bunkó elémjött a STOP tábla ellenére, (kaba felé haladtam) s utánna még neki állt feljebb, meg beintett, miután rádudáltam... Egy az, hogy 100 al érkeztem, belecsapódni nem akartam, másik, meg hogy mi a faxér van ott a STOP tábla?!?! Bárcsak lett volna ott egy rendőr... nemigen mutogat utánna. Egyesek nem tudom hogy szerzik a jogsit... v veszik. Erről ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 http://www.netcarshow.com/chevrolet/2005-astra_gsi_2.0_16v / http://djjaragua.vilabol.uol.com.br/astra.htm http://djjaragua.vilabol.uol.com.br/astrasport.htm http://djjaragua.vilabol.uol.com.br/kadett.htm http://djjaragua.vilabol.uol.com.br/kadettcon.htm http://djjaragua.vilabol.uol.com.br/ipanema.htm http://djjaragua.vilabol.uol.com.br/monza500ef.htm http://djjaragua.vilabol.uol.com.br/vectragsi.htm http://djjaragua.vilabol.uol.com.br/zafira.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Lujdzsi, hogy hozzászóljak, szerény véleményem szerint gusztustalanul néz ki ez az Astra Chevrolet jelllel az orrán :blush: Lekoppincsolták ? Amúgy az Opel Agila jelent meg hamarabb, vagy a Suzuki Wagon R+? melyik másolt melyikről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Lujdzsi, hogy hozzászóljak, szerény véleményem szerint gusztustalanul néz ki ez az Astra Chevrolet jelllel az orrán :blush: Lekoppincsolták ? Amúgy az Opel Agila jelent meg hamarabb, vagy a Suzuki Wagon R+? melyik másolt melyikről? Nem tom de a wagonerekben a bajuszkapcsolók és a világításé is egy az egyben opel. akkor van kélrdés nincs kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 A fentieket agy brazilnak láccó oldalon találtam.Ahogy a Briteknél Wauxhal úgy a Braziloknál Chevrolet de a lelke akkor is OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 A sztoboszkóphoz! Nem ellenzem de nem is dícsérem.Akinek kell az vegye.De csak azért mert nem szeretem még nem ítélem el a márkatársat érte.Tegye meg a rend bősz őre ha utoléri. Másfelől ilyen alapon az összes idióta montenbájkost le kellene lőni amikor felrakja azt a villogó "szrt" a kerójára.Ahelyett hogy láthatósági mellénybe bujtatná amúgyis oly törékeny tesét. UFF.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Nemrég értem haza a favágásból, úgyhogy most igazán igaz a nóta, hogy "A lábamon alig alig..." A Wagon er pozitív kontra Agila és Chevrolet kontra Opelhez: az első kettő szerintem közös fejlesztés, a második kettő meg egy az egyben Opel, csak Dél-Amerikában Chevrolet-ként adják el. Érdemes rákeresni mondjuk a Chevrolet Kadettekre. Ez olyan, mint angliában a Vauxhall. A sztoboszkóphoz! Nem ellenzem de nem is dícsérem. Akinek kell az vegye. De csak azért mert nem szeretem még nem ítélem el a márkatársat érte. Tegye meg a rend bősz őre ha utóléri. A fene se tudja... Az ilyen pislogó, villogó bisz-baszokkal úgy vagyok, mint a "króm" rendszámkerettel, a világító spricnikkel, meg a láng mintájú matricákkal. Gagyi. A tuning nem ez. Ettől nem megy jobban, és giccses, mint a gipsz oroszlán a kerítésoszlopon. Persze van, akinek tetszik, hát legyen vele boldog. Ott van, és kész, de ami zavaró, az zavaró. (mellesleg én sem akarom a cartárs torkát átharapni, amíg nem előttem fékez :blush:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 ...A Wagon er pozitív kontra Agila és Chevrolet kontra Opelhez: az első kettő szerintem közös fejlesztés, a második kettő meg egy az egyben Opel, csak Dél-Amerikában Chevrolet-ként adják el. Érdemes rákeresni mondjuk a Chevrolet Kadettekre. Ez olyan, mint angliában a Vauxhall. Na én ugyanezt mondtam a #16259 -edik ben :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Ok Sanyi :D Van rendőr ismerősöm, majd megkérdezem tőle hogy szimpatizálnak ezzel a dologgal :blush: mármint a strobis lámpával Tényleg, ha tudok 13" as alufelnit, akár használtan, v újonnan engem érdekel! Végre! Csak addig ügyeskedtem, hogy sikerült képet is feltennem a kedvencemről ;) Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Na én ugyanezt mondtam a #16259 -edik ben :blush: Együtt írtuk, csak te voltál a gyorsabb. ;) Végre Csak addig ügyeskedtem, hogy sikerült képet is feltennem a kedvencemről :lol: Na, tényleg végre! :D Szép ótó, becsüljétek meg egymást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Gúten tág! meló utáni beköszönés... wagonRpozitív és agila közös fejlesztés, sőt, nézzétek meg az ignincsek kapcsolóit... amúgy javítlak benneteket, bár ez nekem is fáj, de nem az opel a közös, hanem a GM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Én meg így reggel kipihent fejjel átgondoltam ezt a stroboszkópos féklámpa témát. Rájöttem, hogy nem rossz ötlet, de nem is jó. Az igazi nagyjából így festene: Made in ferdeszem gyártmányú karácsonyfaégősor, csupa piros leddel. Ezt szigszalaggal körbe felvarázsolni a hátsó ablakra, aztán rákötni a féklámpára. És ha fékez az ember, akkor nem csak villog, de eljátssza a Jingle bells-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Jóóóó reggelt! Srácok, klassz volt a hétvége, Mackó neked lesz még mit mesélnünk Sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!Mikor megyünk a Jazzbe?????? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Szia! Majd akkor megyünk a Jazz-be, ha az SI rendszerbe is bevezetik az általunk javasolt hosszmértéket! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Szia! Majd akkor megyünk a Jazz-be, ha az SI rendszerbe is bevezetik az általunk javasolt hosszmértéket! :D ok, amúgy letettem az ügyről, az előbb láttottak alapján :blush: De sebaj addig aíg lehetett jól szórakoztunk rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Mi miatt tettél le róla? Mit láttál? Jaaaaa! Sokkot kaptál? Mármint a Víg kendben. :blush: És egyáltalán, miről tettél le? A Jazz-ről, vagy az SI-ről? Mert őszintén szólva az SI-ben én sem bízom. És különben is, ki mérné le a pontos hosszt? Amúgy aki nem értené a dolgot, annak itt egy rövid leírás: Szombaton találkozódtunk, és kimentünk a Víg kend majorba. Ott éppen abrakolt egy fehér csődör. Simogattuk, fényképeztük, és közben dumáltunk egymással. Node tavasz van, dúl a szerelem mindenhol, és a mi csődörünk is úgy gondolta, muszáj megmutatnia, hogy mekkora is az ő szerelme. ;) Ezekután erre visszagondolva mindíg jókat röhögtünk (Pl szóbakerült az Indul a bakterház is. Az ottani lovat gondolom nem kell bemutatni senkinek. :D Igaz, ő máshogy merevedett). Aztán valahogy szóba került (mert szóba hoztam), hogy milyen hülyén hangzik az, amikor a pilóták bejelentik, hogy hány lábon repülnek. Lábon repülni? Hát nem hülyeség? No, itt jött az ötlet, hogy be kellene vezetni a lóf*szt, mint hosszmértéket. És akkor 3000 láb helyett repülhetnének mondjuk 1500 lóf*szon. Nohát ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 WEz nemtom mittyelent: Berlina ma 00:11 | Válasz | #9092 Mint mondottam volt,én,mi megyünk tutira Aki opelfórumon regisztrálva van,az írjon be Berlina kadettklubbos személy oldaláról két darab főt!Köszönjük --Nyugodtan dudálj,most cserélek tárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Jó rggelt! Endlos.. ezt meg én így nem értem. honnan szedted ezt? mi vele a baj? Amúgy Nyuszi mesélhettek nyugodtan! :blush: kivi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2007 Délután ismét lesz egy megbeszélésem...szorítsatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 én szorítok. meg én is akkor beszélek volt főnökömmel... azért is szoríthattok. :blush: aki tudja miről van szó, az érti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Endlos.. ezt meg én így nem értem. honnan szedted ezt? mi vele a baj? Kadettklubon rekláémoztam a talit, és volt egy ien válasz, nekem most eléggé nhéz az agyam, hogy ezt a nyelvtani összetételt kibogozzam, de gondoltam vkinek jó, biztatásként írtam be ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts