nyuszifül Elküldve Március29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2007 Örülök, hogy ennyire aktívak voltatok, de ha esetleg a tali felé is ekkora lenne a figyelem még boldogabb lennék.Még mindig nincs időpont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 én alkalmazkodom mindenkihez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Szombat vagy vasárnap délután kettő. (Amúgy nekem is tök mindegy, mint Mackónak, de kiindulási alapnak ez jobb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 VAN Mikor kellene? hát bármikor, debreceni vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Akkor tali: inkább szombat, egésznap, vagy vasárnap délelőtt. dléután már melózom, ezt elfelejtettem korábban. Amigó: mi volt tegnap a futóművesnél? meg a tömítést ma eljössz, hogy kicseréljük? ui: legszívesebben Néma Leventére változtatnám a nevem, és izotóniás formában kérném a táplálékot. sose fog meggyógyulni a nyelvem, ha mozgatom. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Szabbensz a motort én kérdeztem,de ne haragudj,sajnos neked a régi blokkosod van,a gyengébbik főtengellyel,(félre ne érts,nagyon hibátlan az is) az újabbak másabb anyagból vannak,a sonkák távolabb vannak rajta(vastagabb a hajtókar töve) visszafolyós a karbija,és 4-es váltó van alatta. Egyébként nagyon tetszett így külsőre meg állapotra is,csak nem ilyet keresek. Ne hari. Meg most kiderültek dolgok az autóm átírásával kapcsolatosan,most kb 160e forintot ki kell dobjak az ablakon csak azért,hogy ne vonják ki a forgalomból... úgyhogy most lóvé se lett volna rá :blush: Hali!! Régi blokkos alatt mit értesz pontosan? 51 es blokk, nem 50es. Amúgy a főtengelye fel lett újítva, hajtókar cserét igénylet, de semmi bajom vele, ugyanúgy megy mint akármelyik más simson. A karbi le lett cserélve 16N1 -5 ös karbira, vagyis vastagsíberesre, ezzel ugyan nem szakít olyan jól, de a fogyasztása sokkal kedvezőbb lett. A 3 sebességes blokk meg annyiban különbözik a 4 sebességestől, hogy nem pörög annyit a motor, mint a 3 sebbis. Viszont kicsit fürgébbek, mert rövidebbek a fokozatok. Amúgy ajánlhatod akárinek, ha valaki ismerősöd ilyet keresne, ill simsont akar venni. Üdv: Szabbensz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Amigó: mi volt tegnap a futóművesnél? meg a tömítést ma eljössz, hogy kicseréljük? Fél óráig áradozott, hogy ilyet még nem látott ennyi évesen, aminek az alja ennyire egyben van, állítólag makulátlan. Szóval jó választás volt. Utána megnézte a futóművet, a nem állítható paraméterek tökéletesek, de az állíthatóak mind rosszak voltak, az összetartás az nagyon rossz. Minden alkatrész gyári a futóműben kivétel nélkül, szóval közölte, hogy ez úgy össze van rohadva, hogy nem tudja megbontani, csak ha felkészül rá, és van cserealkatrésze, asszem gömbcsukló. Mert az általában cserére szorul. Szóval majd jövőhéten szerdán megyek vissza, és ott kell hagynom, mert kb. 4 órás meló. Kipróbálta a kocsit, és a fékekre azt mondta, hogy tökéletes, szóval ahhoz nem nyúlunk. Ezen kívül állítólag a fékfolyadék nem befolyásolja a fékhatást. A szelepfedelet meg majd ő kicseréli, meg lemossa a motort is, meg megnézi az alapjáratingadozás problémát is. Szóval nem zargatlak most téged, ha majd van valami fejlemény szólok. Köszi! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Örülök, hogy ennyire aktívak voltatok, de ha esetleg a tali felé is ekkora lenne a figyelem még boldogabb lennék.Még mindig nincs időpont... Szavazhatok én is időpontra??? :blush: Hátha mi is betoppannánk meglepinek... szombat nekem tetszik, mondjuk 2 (ha már ez fel lett dobva egyszer)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Amigó! Jó az avatarod! :blush: azért azt a fékfolyadékot ha van rá módod, te magad is megmérhetnéd forráspontilag. :D Az enyém is jónak tűnt a fékhatás, csak a fékfolyadék is gyengusz volt. ;) Ha nem titok, elárulod hova viszed a kocsit? ui: általában lánghegesztős melegítgetés, és sűrű anyázás hatására azért megindulnak a szükséges csavarok. Max marha nehezen... esetleg beszakadnak... de akkor már tényleg nagyon régen voltak megmozgatva. Amúgy pl. toronycsapágy csere után általában szoktak futóművet állítani, szal van rá esély, hogy meg volt mozgatva, ha korábban jó helyen szervizelték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Nagyszerű Bebida, gyertek csak! no, akkor eddig szombat du. 2. Helyszín? Royal esetleg? (csak azért mondom mindíg a Royal-t, mert mást nem ismerek. :blush:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Nekem miért nem enged a rendszer kitenni képet? mármint ide a hozzászólásoknál a nick em alatt... vagy egy bizonyos hozzászólás szám után lehetséges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 lehet a mérettel van baja a fórumnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 hmmm, már nem tudom hova kicsinyítsem a képet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 A mérettel nem lehet gond. Legalábbis a régebbi motor automatikusan lecsökkentette. Viszont a beállításokban most én sem találom az avatar beállításokat. Hova a picsába lett most eldugva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 120*120, és 50 KByte ott van az ahol eddig is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Régebben úgy volt, hogy saját profil, beállítások, lap alján avatar beállítása. Na most lehet, hogy én vagyok a hülye (sőt, biztos, de ez egy másik kérdés :blush:), de most sehol sem találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Fenébe, pedig már kb 75x75 ös méretű, mégse jelenik meg :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 "vezérlőpult"--> személyes beállítások (bal oldali oszlop közepe körül) ---> avatar beállítások. Szabbensz, ott a fájlméret lesz a baj, vagy a formátum, vagy csak egy kövér F5-öt kell nyomni, miután feltöltötted. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Csak nem tudom betenni a képet... pedig JPG, 1920kb.. nem létezik h nagy lenne... nah mindegy, így maradtam :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Csak nem tudom betenni a képet... pedig JPG, 1920kb.. nem létezik h nagy lenne... nah mindegy, így maradtam :blush: ott a kulcsszó... 50 Kbyte lehet max. elvileg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 jahh, akkor azon módosítok, márha tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Kösz Laci, összejött! Más: Kész a motorom! :D Ja, és ami Tomit érint leginkább: van fékem is! ;) Ollé! Vasárnap spuri Fehérvárra, és újra szétpörgetem a motort, és lefüstölöm a gumit! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 hát bármikor, debreceni vagy? Olykor olykor,mikor hazamegyek :blush: Nem,sajnos Zala megyében lakom,bár debrecenből származom,ott élnek a szüleim is,de csak 2-3 havonta járok haza. De azért is kérdeztem,ha addig ráér akkor lesz kereked,ha nem akkor bocsi Sanyi büszke vagyok rád! Remélem hamarosan én is ugyanezt elmondhatom( talán 1-2 hónap) és akkor a kistesónak lesz kishuga is,ugyanolyan adottságokkal :D Vigyázz a kicsire! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Amigó! Jó az avatarod! ;) azért azt a fékfolyadékot ha van rá módod, te magad is megmérhetnéd forráspontilag. :lol: Az enyém is jónak tűnt a fékhatás, csak a fékfolyadék is gyengusz volt. :lol: Ha nem titok, elárulod hova viszed a kocsit? ui: általában lánghegesztős melegítgetés, és sűrű anyázás hatására azért megindulnak a szükséges csavarok. Max marha nehezen... esetleg beszakadnak... de akkor már tényleg nagyon régen voltak megmozgatva. Amúgy pl. toronycsapágy csere után általában szoktak futóművet állítani, szal van rá esély, hogy meg volt mozgatva, ha korábban jó helyen szervizelték. csak ezen a képen még az alufelnik vannak fent :blush: igazad van, most vágtak hozzám 1 liter bontatlan fékfolyadékot (Mintex DOT4), szóval azt az ezer forintot megéri pluszba, hogy kicseréljék, ha már úgyis itt van igen, ő is ezt mondta, hogy a csavarok szoktak beleszakadni egyébként nem tudom honnan veszed, hogy volt toronycsapágy csere ezen, mert szerintem nem volt, minden az eredeti gyári még benne, és szerintem az életben ezen futóműállítás nem volt privátban elküldtem a szerelőt, mert reklámozni fórumon nem illik, ha jól tudom, legfeljebb ha nagyon beválik akkor javaslom majd másnak, várjuk meg a jövőhetet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Olykor olykor,mikor hazamegyek :blush: Nem,sajnos Zala megyében lakom,bár debrecenből származom,ott élnek a szüleim is,de csak 2-3 havonta járok haza. De azért is kérdeztem,ha addig ráér akkor lesz kereked,ha nem akkor bocsi Sanyi büszke vagyok rád! Remélem hamarosan én is ugyanezt elmondhatom( talán 1-2 hónap) és akkor a kistesónak lesz kishuga is,ugyanolyan adottságokkal :D Vigyázz a kicsire! ráér akkor persze, mennyi az annyi? és milyen állapotban van, meg milyen márka? gyári felni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts