nyuszifül Elküldve Március26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2007 Időpont nagyjából?Csak mert még szekrényt kéne vennem, meg összerakni :blush: Szal lehet nem is érek oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ezután, és sokáig. :blush: Na ezt jól megaszondtam. Ha Ildi előjön, szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ha megyek úgyis rátok csörgök, ott vagytok-e még, mert egyéb dolgokban is bezsélnünk kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 oké Nyuszi, bár egyelőre telefon sincs nálam, és Amígó azon szól, mikor jön, meg Ildi is még Lacust jelenti le a háziorvosnál stb. na hello! :blush: hányra menjek? 4-ig meló, utána jó neked, ha egyből odamegyek? ja és nagyon hálás vagyok, hogy ismét segítesz nekem! a rádiót egyébként beraktam, csak az átalakító nem teljesen tökéletes, mert gyujtás nélkül nem működik, pedig a gyári még ment úgyis! Amigo Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 No Nyuszi! ha tudsz, akkor Amigó ahogy írta jöhetsz akkorra, vagy később is, ha úgyis kéne beszélni. :blush: Én itthon leszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2007 Akkorra tuti nem....dolgom van :blush: Ha szekrény meg még megvan, akkor azt fogom, fogjuk szerelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ez a hétvége még jó nekem, de megfűztem a dokit, elsejével munkába állok. Úgyhogy onnantól tényleg fingom sincs, hogy mikor jutok Debrecenbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Nagyon nagy a csend. :D Amígó vekije megkapta a nagy papucsokat acélfelnin. Kicsit fura, de mégis komoly. 4 dísztárcsa és rendben is lesz. A rádió is szól. csak itt nagy a csend. mindjárt megyek dolgozni, írjon már addig valaki. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Jó estét! Itt volt a jóidő a Jancsikán ma szívósor takarítás és tömítés csere volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Jó estét! Itt volt a jóidő a Jancsikán ma szívósor takarítás és tömítés csere volt! Szép estét ide a csendes sarokba! Nálunk is jó idő volt ma,bár reggel 6-tól este 6ig dolgoztam,mégis hazaérésem után kifűztem végre teljesen minden nemű kábelt a rekordból. Holnap kigurítom,és elkezdem leszedni a hátsó fékeket.De az is lehet hogy előbb bent kiszedegetem a csöveket,meg a munkahengert,és majd csak következő nap jönnek a dobok,meg az első tárcsák.Még a szervókormányon gondolkodom :D Még az AC-t is le kell műteni,és a tankot,meg a benne leledző benzint is. Még egy hét,mire elkezdem szétszedni a kicsit. De már várja,láttam rajta ;) :lol: Ti meg jó lenne ha néha ide is élénkülnétek egy kicsit,alig jár erre valaki,a mai nap is elég zsenge volt ahhoz képest hogy máskor mi van itt...Megütött benneteket a tavasz vagy mi? Sanci,a lábad hogy van? El tudsz már menni vele a gépedig??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2007 Roli rátapintottál a lényegre, itt a tavasz, s ezért személy szerint én, alig vagyok gép előtt lakásban (tudom a megoldás egy notebook :blush: )Az én indokom ennyi, remélem elfogadható :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nagyon nagy a csend. ;) Amígó vekije megkapta a nagy papucsokat acélfelnin. Kicsit fura, de mégis komoly. 4 dísztárcsa és rendben is lesz. A rádió is szól. csak itt nagy a csend. mindjárt megyek dolgozni, írjon már addig valaki. :D köszi! elég komoly lett minden, megy mint állat, stabil, mint állat :blush: megnéztem a csergő nyitvatartását: 8-16h nevetséges, normális ember ilyenkor dolgozik, és nem tud vásárolni, persze hétvégén végig zárva!! csodálatos!! majd holnap megpróbálok 8-ra beugrani. van egy ötletem, megpróbálom megtörni a csendet: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 na felhívtam őket, a gyári szelepfedél tömítés nem parafa, az általában ilyen utángyártott szir-szar. :blush: 1950 HUF a gyári ára, szerintem ez korrekt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Halihó! Amigó! Akkor meg kén venni. :D Roli! Csak így tovább! 2 monster asconád lesz! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Roli lábam ugyanolyan szar. Viszont már marhára unom magam itthon, valahova mennem kell, és csak a munkahely az, ahol ezért fizetnek is. Hát visszakunyiztam magam egy kis időre. Kocsikám nem látam már február óta. Most állítólag szét van borítva a motor, a beltere meg kárpitosnál van. A tetőkárpitom már kész is van. Fehér helyett fekete lett. Jobb is, nem látszik rajta a retek. :blush: A festésen még filózom. Vagy metálfekete lesz, a gyári króm alkatrészekkel (díszlécek, lökhárító), vagy fekete/okker, akkor viszont díszlécek, és króm alkatrészek ugranak, és műanyag lökösök lennének. Szélesítés ezen nem lesz, marad nosztalgia feeling, gyári (de 8''-ra szélesített) lemezfelnikkel, és az idétlen nagy lámpákkal (ami olyan vak, mint Esmeralda, úgyhogy azokat foncsoloztatni kell). És marad a 2.2 motor is. Speer meg a jövő zenéje. Közben lett másik Manta kasztnim, ami törött, és rohadt, azt jobb szívvel metéli a lakatos. Azt mondta, hogy ez az okker kasztni olyan jó állapotban van, hogy nagy kár lenne érte, ezért szerzett egy másikat. Hát nem rendes? :D Így lesz két Mantám. Egy igazán dúrva, 3.0-ás, agyonszélesített (no, ez a majd egyszer kategória), meg egy szelíd, szolíd 2.2-es, amolyan melóba járós, alacsony fogyasztású, gazdaságos autó. :lol: Ez lesz kész majd mostanában. Ja, és a két autóra egy biztosításom lesz. ;) Aki érti, az érti... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2007 Na akkor mostmár nem fogok félni vezetni, ha lesz egy pót :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Eddig se kellett volna. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 én inkább fogok félni. Hisz kész lesz, szép lesz (az is volt) és nem kevésbe lesz Sanyinak. Persze azért majd kipróbálom ha szabad lesz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2007 Jól van na, rosszul fogalmaztam :blush: , én is féltem, ezért is nem mertem csak egy pár métert menni vele a múltkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Hát, az az igazság, hogy ez most tulajdonképpen nem sokba kerül. Ebbe nem kell a BMW futómű, a nagy felnik, másik motor... Szinte csak a kárpitért, a motorfelújításért, a felnik szélesítéséért, és a fényezésért kell fizetnem. A másik... no az lesz a drága! :blush: Kipróbálásról meg annyit: eddig is lehetett, ezután is szabad. De csak a 2.2-t. A 3.0 marad az én szenvedélyem. De remélem megértitek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Sanyi! Ez se 2 forint lesz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Az igaz. :blush: Pont annyi lesz, amennyit rászánok. És mindenemet odaadnám érte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 De szépen fogalmaztál Sanyi! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nőre nem mondanék ilyet! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ha ezt az asszony hallaná.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts